Χαχαχα είσαι απίστευτη :D
Printable View
παμε για εκλογεσ τι θελετε το παιδακι που σασ εκανε ολουσ πουστρακια η τον ανοιχτοματη με τισ πουτανεσ καλα τα αμερικανακια η οι ρωσοι ποιοι ειναι απο πισω γενικα να ξερετε γινεσαι αδερφη αυτοματα οταν τα βαζουν ολοι με εναν αυτοματα λοιπον γινατε ολοι πουστρακια καλα οι αλλεσ πουτανεσ ηταν απλα δεν το ξερατε
Στο νετφλιξ τι βλεπεις...;;;
Προσθεσα προσφατα το Unabomber in his own words, δειχνει ενδιαφερον και εχω δει ηδη το Manhunt: Unabomber. Αν σ' αρεσουν βεβαια Αλεξια αυτα με τους σιριαλ κιλλερ εγω τρελαινομαι :p οταν αντεχω
Ποιος έκρινε το ποσό αγαπάς τα ζώα??? Διάβασε σε παρακαλώ τον διάλογο.. Νευρίασες, ζήτησα συγνώμη και τώρα λες αλλά των άλλων.. Μια λέξη ήταν, την σχολίασα σε λάθος στιγμή, απολογήθηκα. Κανει!Γιώργο με λένε.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις αυτή την συζήτηση αφού εμείς την σταματήσαμε.. Εμάς αφορούσε.. Μόνο!
Μπαινω να ξεχαστω γιατι με εχει θερισει η πεινα και αν θα φαω τετοια ωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κοιμηθω και βλεπω ποστ για φαγητο παλι και κυριως για σαλαμακι...
Αμαρτωλοιιιιι Μεγαλοβδομαδιατικα εγώ θα σας σταύρωσω χαχαχα!
Συνεχισα την κουβεντα με την blackbird γιατι στο μεταξυ την ειχα και εγω αρχισει. Για το "αλλον" που ειπα δεν ειχα σκοπο να σε μειωσω η υποβαθμισω - επειδη ακριβως ελεγε οτι για κανεναν δεν αλλαζει τη λεξη, και με αυτο ειχα θεμα, δε θεωρησα σκοπιμο να αναφερω το ονομα, αυτο ειναι ολο.
Τοσα εκοψα αμα κοψω και το σαλαμι...ειναι το cheat meal μου...περπαταω πολυ δεν βαριεσαι...οταν συνηθισει ο οργανισμος μου θα ξεκινησω βαρακια...με πιανει μια βαρεμαρα οταν γυρναω απτην δουλεια κ δεν κανω τιποτα...δε θα σκασω ομως,σιγα σιγα...
(cheat meal ωραιο αυτο το κλεβω.)
Οταν τρωω τα φαγητα που μαγειρευει η μανα μου με πιανει αμεσως ζαλαδα και συγχυση. Μετα απο 1-2 ωρες περναει και τοτε με καταβαλει τρομερη κουραση.
Καλημέρα!!!!
Κοιμηθήκαμε χθες καλοκαίρι και σήμερα ξυπνήσαμε με χειμώνα ....
Έλα που άρχισε να μ αρέσει αυτός ο καιρός ...Αλεξία με κόλλησες!!!!
Να ήταν δυνατό να ανοίξει ένα subforum αποκλειστικά και μόνο για ότι αφορά τις γυναίκες στο οποίο να αναλύονται τα πάντα και να μπορούσαν να το διαβάζουν μόνο άντρες.