αισθάνομαι τα ίδια, χωρίς καμία αλλαγή, δεν θα αλλάξει κάτι έτσι νομίζω.
Printable View
αισθάνομαι τα ίδια, χωρίς καμία αλλαγή, δεν θα αλλάξει κάτι έτσι νομίζω.
Ε μα ναι...Δεν γίνεται να εφαρμόζουμε την ίδια συνταγή και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα.
σωστά νομίζεις, το ίδιο πίστευε και ο Αϊνστάιν.
απλώς έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου που, αν δεν του απλωθεί ένα χέρι να πιαστεί, όλα μένουν ίδια.
Αισθάνομαι πολύ καλά που κάνω ψυχοθεραπεία και με οδηγούν στο σωστό δρόμο. εΓΏ Είχα παραιτηθεί από την δουλειά μου με σκοπό να εφαρμόσω το Plan B.
Όμως οι 2 ψυχοθεραπευτές και η μια εργοθεραπεύτρια μου είπαν πως έκανα λάθος και πως από το υπόγειο προσπαθώ να πάω στο ρετιρέ. Άποφάσισα να ακούσω την γνώμη τους κι έτσι γύρισα στο περιβάλλον ασφαλείας μου κι από εκεί θα κάνω baby steps. Χαίρομαι που έχω καταφέρει τουλάχιστον στη δουλειά να είμαι απαραίτητη, που είναι και το ζητούμενο αλλιως δεν θα με έπαιρναν πίσω.
Χάρλευ...Η εργασία στον άνθρωπο νοηματοδοτεί την μισή του ύπαρξη..Αν δεν δουλεύεις σε κατακλύζει μια αίσθηση αχρηστίλας και είναι θέμα χρόνου να αναπτυχθούν ψυχιατρικές διαταραχές....Σωστα σου είπαν οι ''ειδικοί''.
μπράβο Χάρλεϋ που τόλμησες να αλλάξεις και να εμπιστευτείς την αλλαγή.!
Ευχαριστώ παιδιά. Χωρίς την καθοδήγηση ειδικών φαίνεται πως λειτουργώ πολύ παρορμητικά, αν και όπως λες Γιόκοτσοκο η μη εργασία σε κάνει λούμπεν προλεταριάτο, τουτέστιν σε ταμπελοποιεί πολύ άσχημα.
Όπως τόλμησα user να φύγω. έτσι τόλμησα και να ξαναγυρίσω αφού μου επιβεβαίωσαν πως αυτό ήταν το ασφαλές για εμένα.
Νιώθω να πνίγομαι...
κάθε εμπόδιο για καλό.!
αισθανομαι νηστική.
Είχα μηνες να πιω καφέ...Εχω υπερευαισθησία στην καφείνη...Και ρεντ μπουλ που είχα πιει δυο φορες στην ζωή μου,μου έφερε κρίσεις....Μπύρα την επόμενη φορά.
Εμένα δεν με επηρεάζουν οι καταστάσεις της ζωής, αλλά η κατάσταση μου η ψυχική,εσωτερικά...Ζω έγκλειστο βίο μέσα στο μυαλό μου.
καλά ποτέ μη λες ποτέ.
εγώ πιστεύω πως δεν εθίζεται κάποιος γιατί δεν έχει προδιάθεση ή ζει σε συνθήκη υγιή.
κι εγώ πίνω κάθε μέρα σχεδόν κρασί, μου αρέσει πολύ, και το τσίπουρο. αν όμως πάνε τα πράγματα έτσι στη ζωή μου που αφεθώ στην ανάγκη να καλύψω κενά, σαφώς και μπορεί να εθιστώ. τέλος πάντων.
η μπίρα πίνεται πιο εύκολα είναι η αλήθεια, ενώ δύο μπουκάλια κρασί -ή ένα- μόνος σου, δεν πίνεις. πίνεις;
Αφού λες πως πίνεις κάθε μέρα κρασί, δηλ. χωρίς κρασί πώς σου φαίνεται; Οκ σε πιστεύω αλλά ο δρόμος του αλκοόλ, έστω κι αν πρόκειται για μπύρα δεν είναι υγιής και το ξέρεις. Έχεις διαβάσει και το θέμα μου και το τι σκατά έχω κάνει... Η εγκράτεια λίγο θέλει για να ξεπεραστεί!
Μου φαινεται αρκετα παραξενο αυτο. Πινω δυο καφεδες το πρωι, (Hell Double Espresso) oυσιαστικα μιλαμε για δυο μετριους φρεντο καπουτσινο σε ρεαλιστικους ορους... Κριση πανικου εχω ξεχασει πως ειναι, οι καφεδες απαραιτητοι για να συγκεντρωθω στην καθαρα πνευματικη εργασια επιλυσης προβληματων και ολα αυτα χωρις ζαναξ, λεξοτανιλ και λοιπα αγχολυτικα. 150 mg Effexor ημερησιως και νιωθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος. Ετσι και το εκοβα, θα κατεληγα ανεργος, με συνεχεις κρισεις πανικου, καταθλιψη και δεν συμμαζευεται. Μηπως παρα ειμαι τυχερος και με ενα φαρμακο ελυσα σχεδον ολα τα ψυχολογικα προβληματα ή μηπως εσυ θα ηταν καλο να κανεις κι αλλες δοκιμες συνταγων, εφοσον ο γιατρος σου το εγκρινει και προτεινει εναλλακτικες θεραπειες; Δεν ξερω πραγματικα... Τροφη για σκεψη ειναι ολα τα παραπανω που εγραψα.
Πολυ ασχημο αυτο. Η αγωγη προφανεστατα δεν ειναι πολυ αποτελεσματικη. Ενημερωσε τον ιατρο σου. Ο καθε ψυχιατρος μπορει να εχει 100 ασθενεις, δεν δυναται να γνωριζει αν η αγωγη που εχει χορηγησει σε καθε εναν απο αυτους λειτουργει επαρκως αποτελεσματικα. Δεν ξερει οτι υποφερεις, ωστε να κανει μεταβολες στην φαρμακευτικη αγωγη σου. Αν δεν του το πεις, δεν προκειται να κανει κατι για αυτο και εσυ θα ταλαιπωρεισαι τζαμπα και βερεσε. Μονοι μας βοηθαμε τον εαυτο μας στην τελικη. Κανενας αλλος δεν μας γνωριζει οσο εμεις... Μην περιμενεις το θαυμα, κανε κάτι για αυτο. Δράσε τωρα. Πολυ πιθανον να υπαρχει περιθωριο βελτιωσης στην ποιοτητα ζωης σου. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, οπου η Αθηνά ειναι ο ψυχιατρος...
Αισθάνομαι ευτυχισμένη πως ότι καλύτερο μου χάρησε η ζωή ήταν τα δυο μου αδέρφια!
Καλησπέρα...
Θα του το πω στην επόμενη συνεδρία... Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στην αγωγή κι αυτό το λέω γιατί μέχρι πρόσφατα ήμουν αρκετά ικανοποιημένη αλλά προέκυψαν κάποια προβλήματα που δεν υπήρχαν κι αυτά με κάνουν να νιώθω έτσι... Όπως και να ΄χει θα το συζητήσω μαζί του όταν ξαναπάω...
https://youtu.be/u1Jevm2C4pk
Έναν έρωτα σαν της Harley Quinn και του Joker Να ζούσα και θα πέθαινα. Σε μουσική Lana del Rey. Τι ωραίος κόσμος!
Όλοι οι αγαπημένοι μου μαζί~
Νιώθω αρκετά άσχημα αλλά πρέπει ν' αντισταθώ και να σηκωθώ μόλις πιω τον καφέ μου για να κάνω κάποιες δουλειές...
Νιώθω λίγο πεσμένος!
Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω αλλά δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα...
Η αδρεναλινη ειναι το καλυτερο αντιδοτο στην δυσθυμια...
Αισθάνομαι βαρεμάρα, μελαγχολία, άγχος και όλα τα ωραια:p.
Ελπίζω να είναι το καλοκαίρι ευκαιρία αλλαγής για την ζωή μου.
Καλημέρα Ανεμόνη...
Θα δοκιμάσω τώρα να βάλω πιο χαρούμενη μουσική γιατί η αλήθεια είναι ότι σήμερα ξεκίνησα με μελαγχολικό ρεπερτόριο όπως κι η διάθεση μου...
Τα υπόλοιπα θα τα κάνω αργότερα, για την ώρα θέλω να σερφάρω μέχρι να πιω τον καφέ μου...
Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές! :D
Όταν διαβάζω δικά σου ποστ, πολλές φορές νομίζω ότι τα γράφω εγώ.
Έχω άγχος κάθε Πέμπτη έχω άγχος γιατί κάθε Παρασκευή έχω θέατρο και πάντα αγχονομαι. Σε ένα μήνα που είναι και η παράσταση να δω τι θα κάνω!!
Όχι κύκνος για στον player αναφέρομαι.
πάνε κι έρχονται τα πάντα όλα και τα τίποτα.
Καλημέρα Yoco choco και Ανεμόνη!
Ως ένα βαθμό κι εγώ τη βρίσκω με λυπητερά τραγούδια αλλά είναι φορές που η θλίψη είναι πολύ έντονη... Όπως σήμερα για παράδειγμα που εκτός απ' την μελαγχολία δεν κοιμήθηκα και καλά το βράδυ και νιώθω ότι δεν ξεκουράστηκε ο εγκέφαλος μου... Όμως έφτιαξα καφέ κι ελπίζω σιγά σιγά να ξεχαστώ, αρχικά με το σερφάρισμα και μετά με άλλα πράγματα... Θέλω να βγω να ψωνίσω κάτι πράγματα εδώ στη γειτονιά κι ίσως αργότερα να πάω και για κανένα καφέ... Θα δείξει...
Καλημέρα Κυκνάκι ( αισθάνομαι οτι είσαι μικρούλα), κι εγώ κάπως έτσι σήμερα...θα μείνω και 4μέρες εντελώς μόνη λόγο εκλογών, και φοβάμαι λίγο το χρόνο αυτό...η δουλειά με κρατάει χωρίς πολλές σκέψεις και σε εγρήγορση...εύκολα δίνω συμβουλές όταν είναι για άλλους....