https://www.youtube.com/watch?v=F9UL6yfMYhg
Printable View
Σκέφτομαι ότι δεν είναι καλό να κοιμάμαι συνέχεια αλλά μου είναι δύσκολο ν' αντιμετωπίσω την πραγματικότητα...υποφέρω και δεν ξέρω πως να το αντέξω...έχω χάσει την όρεξη για ζωή...
εκδρομη τελος πισω στα ιδια,στα ωραια
ρε παιδια ο μακ είναι καλα?...εχει μερες να φανει..
Αύριο πρώτη μέρα δουλεια, ταξί, 5 το πρωί ξυπνάω.. Αρκετό άγχος και χαρά μαζί... Βρέθηκα με τον άλλον οδηγό σήμερα γιατί δεν έχω ιδέα πως να δουλέψω... που να πάω τι να κάνω κτλ κτλ, δεν ήταν και ιδιατέρως βοηθητικός, έως καθόλου, αλλά δεν βαριέσαι θα τα βρω.. την πρώτη βδομάδα να βγάζω τα έξοδα και θα μαι αρκετά χαρούμενη... σιγά σιγά θα μάθω που να κινούμαι.. 10 ώρες θα δουλεύω... αυτά τα καλά
Η ζωή μου έχει φτάσει σε αδιέξοδο ...
εγω παλι χαιρομαι γτ μετα απο εικοσι χρονια σε αυτο το χωριο οπου γυρναω μονιμα σαν το ρεμαλι
επιτελουσ εγινα παπουτσι αοπ τον τοπο μου και ειμαι πολυ χαρουμενοσ γι αυτο
[
QUOTE=Macgyver;567895]Καλα ειμαι , Ρεα , αλλα βαρεθηκα να γραφω . Δεν εχει και κανα θεμα γενικου ενδιαφεροντος . Τα ιδια και τα ιδια .[/QUOTE]
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι τόσο πολύ....απλώς να ζω...!!!
Ρίτα σ' ευχαριστώ που ρωτάς, αν και στον τίτλο ομολογώ πως κατα τύχη το είδα. Είσαι καινούριο μέλος ή καινούριο νικ κια παλιό μέλεο?... Η δουλειά όπως ήταν λογικό και καλά και κακά... ειμαι πάρα πολύ κουρασμένη έχω ξυπνήσει από τις 5,30 το πρωί και ακόμα δεν έχω κοιμηθεί και είμαι με 3,5 ώρες ύπνου από χθες... Το κυριοτέρο κακό είναι ο συνάδελφο.. αυτός που αλλάζουμε βάρδια δηλαδή, αλλά είμαι τόσο κουρασμένη που δεν μπορώ να γράψω τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή.. Και μονο βέβαια το ότι λείπω τόσες ώρες από το σπίτι και συναναστρέφομαι και ανθρώπους μου κάνει αρκετό καλό πιστεύω. Καλό σας βράδυ
ΑΑΑ και αύριο επιτέλους το ραντεβού με τον ηπατόλογο στο νοσοκομείο... τώρα όλα αυτά που έλεγα πως θα πεθάνω μχρι την Παρασκευή και τα πίστευα κι όλας μου φαίνονται τόσο γελοία... Αν και ακόμα μία ανησυχία την έχω..
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
Καθρεπτη , καθρεπτακι μου , πολυ χαρηκα για το ταξι , κι ενα ευχαριστο νεο επιτελους . Ειδες αμα σου κολλησειμια ιδεα , οταν ερθεις στα συγκαλα σου , σου φαινεται ανοητη , και ειναι . Ο ξαδελφος μου εχει δικο του ταξι , δουλευει κυριως βραδυ , εχει αποκτησει δικους του πελατες , δουλευει βεβαια ενα 12ωρο , αλλα βγαζει 1300/μηνα .