-
χρονια πολλα κοριτσια!!!
να περασουμε ολες μας υπεροχα!
Τωρα σχετικα με την συναντηση που καταληξαμε? στο κιτσεν βαρ? και στις 3? Παω για υπνο και θα δω περισσοτερες λεπτομερειες αυριο.
Ο καλος μου μολις μου ειπε οτι αυριο λογω δουλειας θα γυρισει κατα τις 5.30!!!!! Την μια κορη την βολεψα, μετα το σχολειο θα παει στη θεια της. Οποτε ολα καλα. Την μικρη δεν ξερω ακομη που θα την αφησω! χαχα Θα πω την πεθερα μου αυριο και ελπιζω να μπορεσει να την κρατησει! Που θα παει θα τα καταφερω! ΘΑ ΕΡΘΩ!!! Αν δεν ειχε τοσο κρυο θα την επαιρνα μαζι μου αλλα τωρα με αυτη την παγωνια δεν λεει να την σεργιαναω μαζι μου. Και μετα την συναντηση πρεπει να τρεξω στο φροντηστηριο αγγλικων της μεγαλης γιατι παιρνουν ελεγχους! χαχα και μεσα σ ολα αυτα θελω να κανω και δευτερη δοση κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι τα άλλα εξαφανιστηκαν! κομμωτηριο δεν βλεπω να προλαβαινω!
any way παω για υπνακο και τα λεμε αυριο!
καληνυχτα
-
Μαρικάκι μου γλυκό,σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια,
που με τόση αγάπη και φροντίδα μας αφιέρωσες!Εμένα πάντως,μ'έπιασες διάνα με τον Παντελή μου!
Κι έχω κι εγώ τόση ώρα που ψάχνω να σου βάλω αντίστοιχο τραγούδι στο κλίμα της εποχής,να σου αρέσει...
Ιδού η άχρηστη πού κατέληξα...πάλι στα μελαγχολικά μου,αλλά καθότι πρώτη φορά το ακούω και πιθανόν κι εσύ...
--->ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ : ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου...
-
Καληνύχτα,Χριστουγεννοευλ� �γημένες μου...
Μια ζεστή αγκαλιά για την καθεμία σας...
-
καλημερουδια σε ολες
σιγα μη δεν ξαναμπαινα....
μαρικακι ευχαριστω ιδιαιτερως για το τραγουδακι
κοριτσακια να εχετε μια καλη ημερα. η δικια μου ειναι σιγουρα καλη. παω να σβησω το κεικ και επιστρεφω
-
γυρισα
ελεγα οτι η μερα μου θα ειναι σιγουρα καλη. θα παω να δω τριτη σχολικη γιορτη σημερα να εμπεδωσω καλα τα τραγουδακια και το νοημα των χριστουγεννων. δευτερα ειχε γιορτη ο γιος, τριτη ο βαφτισιμιος, τεταρτη η κορη και αυριο καλαντα.
σημερα λοιπον ειναι μια πολυ χαρουμενη μερα που ξεκινησε στις 4:30....ξαναεκανα μελομακαρονα, εκανα και ενα κεικ που γκρινιαζε ο συζυγος, σιδερωσα οτι ειχα αφησει, παω να βαλω πλυντηριο, να ετοιμασω το γιο για τη πεθερα, να ξυπνησω τα παιδια κλπ. ευτυχως θα περασω απο το γραφειο γιατι δεν τα προλαβα εχθες και θα ξεκουραστω λιγο για να φυγω με κεφι για θεσσαλονικη.
τελικα τη νεκταρια τη βολευει στο kitchen? δυτικα ειναι αυτο ε? αρα τη βολευει μαλλον. οκ στις 3. τελικα θα φαμε κιολας? νομιζω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο εκει για φαι. anyway, απο εξω θα βρεθουμε και βλεπουμε. εγω θα εχω στο πετο ενα κοκκινο γαρυφαλο για να με αναγνωρισετε....(εδω γελανε και μη ψαξετε για πετο)
-
Μα βρε γλυκά μου κορίτσια, τι ζεστές και γιορτινές που είστε!
Καταρχήν να πω στο Μαρικάκι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το τραγούδι που μου αφιέρωσε, μου έφτιαξες χριστουγεννιάτικα τη μέρα!!! Τι γλυκό κορίτσι είσαι?
Σήμερα τελευταία μέρα στο γραφείο. Θα μου λείπετε τόσο πολύ που σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να μπω από το σπίτι ενδιάμεσα........
Να πω λοιπόν πολλές πολλές ευχές στο Μαρικάκι με το χριστουγεννιάτικό του τραγούδι, στο Μπαρμπουνάκι το αισιόδοξο, στο Λιλάκι που το στοματάκι του πάντα στάζει μέλι και έχει μια καλή κουβέντα για όλους, την Βάσια που έσπασε όλα τα ρεκόρ, την Αννεζίνα με το "keep going", στην Ξένια που παραλίγο να μαλώσουμε για χάρη του Ναταλακίου αλλά τελικά όλα μια χαρά και όλα τα άλλα κορίτσια που ίσως ξεχνάω και όμως είναι στην οικογένεια του φόρουμ.
Και τέλος στο Ναταλάκι μαζί με τις πιο γλυκές ευχές μου στέλνω και μια πολύ σφικτή αγκαλιά και όλη μου την σκέψη.
Ας περάσουμε όλες μας γλυκά Χριστούγεννα με αυτούς που αγαπάμε (εγώ θα σας έχω όλες στο μυαλό μου) και ας έχουμε μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και αγάπη.
-
Kαλημέρα,γιορτινές μου!
Μπαρμπουνέλι μου,κοιμήθηκα εγώ και για σένα,μη μου ανησυχείς!Σάπισα παιδιά,
αλλά το χρειαζόμουν!Και δε με νοιάζουν καθόλου οι δουλειές...Να πάνε να...
Ας μην πάμε για φαγητό,αφού δε θέλετε...Ας πιούμε τη σοκολάτα ή τον καφέ μας.
Σε τρεις ωρίτσες λοιπόν,θα τα πούμε κι από κοντά τελευταία φορά για το 2009!
Πότε πέρασε η χρονιά ούτε που κατάλαβα...Δεν είναι ώρα για απολογισμούς τώρα...
Μεθαύριο έχουμε Χριστούγεννα κι ακόμα να το πάρω απόφαση...Δε θέλω καθόλου!
Δεν ξέρω πού είναι το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,πάντως σίγουρα από μένα δεν πέρασε!
Να μη σας μαυρίζω όμως κι εσάς τη διάθεση...Ας είμαι ο κακός ο Σκρουτζ ο γκρινιάρης...
Να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας στα στολισμένα σπιτικά σας,
ν'απολαύσετε όλα όσα οι μέρες αυτές έχουν να σας δώσουν κι ας ανάψουμε κι ένα κεράκι
και για τους λιγότερο ευνοημένους...Όσοι λείπουν από κοντά μας να κουρνιάσουν
στη φάτνη της καρδιάς μας!Κανείς μόνος!Κανείς λυπημένος!Σας αγαπώ όλες πολύ
και θα μου λείψετε τώρα,που δε θα μπαίνετε πια από τα γραφεία σας οι περισσότερες...
Εγώ θα τις λέω τις καλημέρες μου πάντως.Το μαγαζί παραμένει ανοιχτό για όποιον περαστικό...
Φιλάκια κι αγκαλιές στην καθεμία χωριστά!Συγχωρέστε μου τη μελαγχολία...
--->ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
-
Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!
Τι ωραία, το christmas spirit με φιλοδώρησε με πυρετό από χθές
και μου τα έκανε ψιλοχάλια, αφού δε προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου,
τελικά να γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο πράγμα!
Αει στο καλό , ούτε μαλλιά δε θα φιάξω??
Ας ελπίσουμε αύριο να είμαι καλύτερα και να μπορεσω να κινηθώ. Αλλά δεν είναι μόνο το να μπορέσω
να βγώ είναι που φοβάμαι μήπως έχω τη γρίπη και κολήσω κανέναν.. ,
Τέλος πάντων , αφήνω τη γκρίνια και σας στέλνω γλυκά φιλάκια σε όλες, με σπέσιαλ αναφορά στο γλυκό μας
Μαρικάκι, που μας θυμήθηκε και μας έστειλε τα τραγουδάκια της.
Θέλω ακόμη να φιλήσω και να αγκαλιάσω όλη την παρεούλα της Θεσσαλονίκης που είναι σα να τις βλέπω
να τιτιβίζουν και να τα λένε , μεταξύ καπουτσίνο και σοκολάτας.... Αχ τυχερούλες!!
Και οπωσδήποτε σε όλα τα κοριτσάκια με τις υπέροχες ψυχούλες που ζεσταίνουν τις μέρες μου, από όταν
πρωτοήρθα εδώ..
πολλά φιλιά
-
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ απο μενα....σας ευχοναι να περασετε ολες ενα υπεροχο χριστουγεννο με τα αγαπηημενα σας προσωπα κ να ειστε παντα ολες κ οι οικογενειες σας καλα....
Ειμαι πολυ τυχερη που σας ανακαλυψα...κ νιωθω πολυ καλα οταν σας διαβαζω...χαιρομαι που ειμαι αναμεσα μας...κ ευχομαι καλη δυναμη σε ολες ξεκινανε τωρα πια προσπαθεια...καλη συνεχεια σε οσες βρισκονται στη μεση...κ ποτε να μην επιστρεψουν στα παλια σε οσες τα εχουν καταφερει....
Λιλακι μου περαστικουλια σου καλη μου...σου ευχομι αυριο να εισαι καλυτερα...
-
Περαστικούλια,Λιλένια μου,πολίτη της γης...
Η παρέα της Θεσσαλονίκης σε περιμένει πάντως
κι ας μην έχεις μαλλί κομμωτηρίου...Ίσως την επόμενη φορά;
Κι ως το πνεύμα των Χριστουγέννων σε αρρώστησε,καλύτερα τελικά
που με ξέχασε εμένα...όλα είναι σχετικά άλλωστε...Να μου γίνεις γρήγορα καλά!
"Όλα περνάνε...η ζωή η ίδια είναι ένα πέρασμα...να περάσεις καλά!...περαστικά..."
--->ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
-
Ασυζητητί Nathalie μου, με την πρώτη ευκαιρία σας έρχομαι, με μαλλί χωρίς μαλλί
θα σας έρθω και στην ανάγκη θα κάνουμε έκτακτη συνάντηση!
Να είμαστε καλά και όλα τα μπορούμε.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας κορίτσια,
φιλιά
-
Πραγματοποιήθηκε κι αυτή η συνάντηση και μάλιστα γνωρίσαμε και το ζουμερό μας νεκταρίνι,
τη χαρά της ζωής!Ένα πλάσμα όλο φως και γέλιο!Επιβεβαιώνω και δια ζώσης,πως είναι μια χαρά
στα κέφια του το νεκταρίνι μας!Μας έφερε και κουραμπιεδάκια...Το μπαρμπουνέλι μας τα φημισμένα του
μελομακάρονα,το Βασουλίνι δωράκια,η σύζυγος αγγελάκια(στην τύχη-όχι ονοματισμένα)μόνο εγώ ήρθα μ'άδεια χέρια!
Μετά πήγαμε και στην έκθεση Μiro,που είχε στο λιμάνι,η Πέννυ κι εγώ και το καλό μου γέλασε με την ψυχή του!
Λίγη αγορά μετά και σπίτι πτωματάκια...Ποιός ξεβάφεται τώρα;Το κλασσικό πρήξιμο μετά από έξοδο...
Τέλος πάντων...πάω...μια ψυχή που'ναι να βγει,ας βγει...Αφήνω κανά δυό φωτογραφίες και καληνυχτίζω.
Το πρωί έχουμε και αναχώριση για τα πάτρια εδάφη,καθότι μεθαύριο Χριστούγεννα!Πες,πες,θα το πιστέψω,πού θα πάει;
Φιλάκια και όνειρα γλυκά,φεγγαρολουσμένες μου!
-
Ακόμα μια φωτογραφία από τη θέα που είχαμε...
Βέβαια,οι γλάροι δε μου έκαναν τη χάρη,αλλά δεν τους το κρατώ...
Όσο ήμουν μέσα στο μαγαζί πετούσαν σαν τρελοί και μέχρι να βγω έξω...Λούηδες!
-
Ενώ κάποιοι εκεί μπροστά ψάρευαν στα γαλήνια νερά του Θερμαϊκού μας...
-
Ειχα σημερα την τεραστια χαρα να γνωρισω απο κοντα την Ναταλια την Πεννυ, την Βασια και την Μπαρμπιτα!
Κοριτσια ειστε ολες σας υπεροχες! Περασα υπεροχα μαζι σας!!!
Η Πεννυ ειναι η αιτια που βρισκομαι σ αυτο το φορουμ με το τοπικ της για πολυκυστικες ωοθηκες και αδυνατισμα και την ευχαριστω πολυ για την διατροφη που μοιραστηκε και με μενα! Πεννυ εισαι σπουδαια!
Η Βασια ειναι πολυ καλη και ευγενικη ψυχη με μεγαλη αγαπη για την οικογενεια της και την γλυκεια κορουλα της. Και χαιρομαι πολυ που την γνωρισα!
Η Μπαρμπιτα ειναι πιο γλυκεια απο τα νοστιμα μελαμακαρονα που φτιαχνει! Χαμογελαστη και χαρουμενη! Πολυ καλο κοριτσι!!!
Και η Ναταλια ειναι μια κουκλα! Θεα! Πανεμορφη μελαχροινη! Και καθομουν και διπλα της!!!! χαχα Χαιρομαι πολυ πολυ που σε γνωρισα Ναταλιτσα και απο κοντα!
Φυσικα δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα...τις ξερετε καλα!
Και σας αφηνω με ενα γλυκο χαμογελο στα χειλη μου μετα απο αυτην την υπεροχη συναντηση!
Καληνυχτα σε ολες τις ομορφουλες εδω! (οι ομορφουληδες μας τελειωσαν!)
φιλακια τσαχπινικα :)