Μιλαω για την μέρα που θα χειρουργηθεις καλη μου!!! Μην μου πεις οτι θα ζητήσεις μερική νάρκοση για να μπορείς να είσαι ον-Λαΐν!!!!
Printable View
Μιλαω για την μέρα που θα χειρουργηθεις καλη μου!!! Μην μου πεις οτι θα ζητήσεις μερική νάρκοση για να μπορείς να είσαι ον-Λαΐν!!!!
κοιτα να δεις,...όταν ξυπνησω και μετά πρέπει το πρώτο βράδυ να μείνω ξύπνια για να φύγει η νάρκωση,τουλάχιστον εδώ έτσι κάνουν,με κάτι πρέπει να βρω να ασχολούμαι ,το νετ είναι καλή ιδέα σαν απασχόληση :D βέβαια υποθέτω θα κλείνουν Ζζζζζζζζζζζζζζζ τα ματάκια μου και ανάθεμα αν θα καταλαβαίνω τι θα διαβάζω :D
χαχαχαχαχαχα εμας παντος δεν μας αφήνουν ξυπνιους το πρώτο βράδυ. μας βάζουν πολύ δυνατο παυσίπονο για να κοιμηθούμε!
Ναταλακι εννοειτε τα κερακια τα σβησαμε στο κρεββατι! Cici μου γιατι εισαι παλι νταουν βρε κοριτσακι μου, και γιατι να μην σε κοιτανε ρε συ , οι αλλες καλητερες ειναι δηλαδη μη χε...;;;;;
καλα .... 5 λεπτα νανι και 5 ξυπνια θα μου εισαι! Και μολις πας να γραψεις θα μενεις με το τηλεφωνο στο χερι! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχαχα εμας παντος δεν μας αφήνουν ξυπνιους το πρώτο βράδυ. μας βάζουν πολύ δυνατο παυσίπονο για να κοιμηθούμε!
Ποσο θα θελα να ημουν στο Συνταγμα απόψε. Μπράβο στο κόσμο που συγκεντρώθηκε εκεί... καιρός ηταν να αντιδράσουμε!
σκεφτομαι να του στειλω μηνυμα, δε πιστευω πως θα αντεξω αλλο.
στο τσακ ειμαι κ κρατιεμαι :/
θα φαω τα μαλλια μου:grind:πφφφφφφφ
Έλα τσατοδωμάτιο τώρα!
Ελπιζω να της τα ειπες κανα χερακι γιατι αποκοιμηθηκα χθες! Καλημερα σε ολους! Τα καλα νεα ειναι οτι μου σταματησε το αιμα εντελως, τα κακα νεα ειναι οτι ακομα ειμαι φοβισμενη... Ευτηχως που εισαστε και σεις να ξεχνιεμαι λιγο, γιατι ολη μερα στο κρεββατι θα ειχα βουρλιστει!
Καλημέρα......!
mitsokolo, ελπίζω ότα τα επόμενα νέα σου να είναι θετικά δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις :) και να φύγουν οι φοβοι σου.....
ναι μου τα ειπε ενα χερακι:rolleyes: (με την καλή έννοια φυσικά, κ βοηθήθηκα..)
Έτσι μπράβο!Τώρα η γη γυρίζει κανονικά όπως της πρέπει!
Του κρακερακίου να μη στάζει σταγόνα αίματος ενώ του Σισιλιανίου
να του φεύγουν τσισάκια στη σκέψη πως θα της τα ξαναπώ ένα χεράκι!
Ο φόβος θέλει εκλογίκευση και το χρόνο του,ξανά και ξανά μέχρι να βαρεθεί
την απόρριψη και να μας παρατήσει στην ησυχία μας!Πού θα πάει;Θα τον διώξουμε!
Τις καλημέρες μου σε όλες τις υπέροχες υπάρξεις!Φιλάκιαααααααααα� �α
Καλημερα και παλι!!!! Σορυ με πηρε ο υπνος ξανα, τυφλα να εχει ο χουζουρης. Ετσι μπραβο σισακι να το ακους το ναταλακι ξερει! Χιχιχιχιχ φιλακια πολλα και στο ναταλακι μου και σστο σισιλιανακι μου ! Μια καλημερα να εχουμε!.... Ζζζζζζζζζ.....
καλησπερα ναντιν :)Quote:
Originally posted by NADINE
Έτσι μπράβο!Τώρα η γη γυρίζει κανονικά όπως της πρέπει!
Του κρακερακίου να μη στάζει σταγόνα αίματος ενώ του Σισιλιανίου
να του φεύγουν τσισάκια στη σκέψη πως θα της τα ξαναπώ ένα χεράκι!
Ο φόβος θέλει εκλογίκευση και το χρόνο του,ξανά και ξανά μέχρι να βαρεθεί
την απόρριψη και να μας παρατήσει στην ησυχία μας!Πού θα πάει;Θα τον διώξουμε!
Τις καλημέρες μου σε όλες τις υπέροχες υπάρξεις!Φιλάκιαααααααααα� �α
πρεπει να παραδεχτώ οτι "κατουριέμαι" :P, δηλ ναι μεν μπορει να σκέφτομαι τα ίδια με χθές, απλα δεν ακουμπαω το κινητο....(προσπαθω).
και ήθελα να πω οτι όταν τον σκέφτομαι σκέφτομαι κι εσας, δλδ σκέφτομαι οτι δε πρεπει να στειλω πχ sms , γιατι απλα δε πρεπει(ξερω οτι μου είπαν οτι απλα δε πρεπει), κ δεν αναλυω τη σκέψη παρακατω.
σισακι...θα στο κοψω το χερακι :P
πωπω........ καταλαβα, απο δω δε θα βγω ζωντανη ε??:rolleyes::wow: