-
break μου σε ευχαριστω! Βεβαια εκανα 3 μερες υπερφαγικα αυτες τις 2 εβδομαδες... κ υπερφαγικα βαρβατα που δεν θυμαμαι καν τι κατεβασα. Αρα λοιπον σημαντικο δεν ειναι παντα η απωλεια βαρους... ακομη κι αν αυτη ειναι ικανοποιητικη. Δεν παλευω να χασω βαρος μονο... καποτε αυτο παλευα ναι! γι αυτο κ ετρωγα τα μουτρα μου κ το συμπαν μετα τη στερηση ή μια πιεση μικρη ή μεγαλη. Συνεχισε τριωρα κ τριαδες κ αφου σε βοηθαει να νιωθεις καλα... η απωλεια θα ερθει κι αυτη σαν επιβραβευση. keep walking κουκλα! μα τι κουκλα λεω!! κουκλαρα!!!!:love:
-
Ευχαριστώ ria μου κ ανταποδίδω τα καλά σου λόγια συν ότι είσαι ένας υπέροχος, σπάνιος άνθρωπος κ με επίπεδο ψυχής!
Έχεις δίκιο σ΄αυτο που λες για τα υπερφαγικά, παλαιότερα έκανα σχεδόν κάθε μέρα ή μέρα παρα μέρα απο τη στέρηση που στην ουσία δεν ήτανε στέρηση απλά την αίσθηση στέρησης είχα, τώρα όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί κ τα υπερφαγικά έγιναν αρχικά 1-2 φορές τη βδομάδα κ τώρα πια 2-3 τη βδομάδα είναι μια βελτίωση κ αυτό!
-
Που είστε βρε κόρες όμορφεεες?
Σας έχασα, είστε καλά?
Εγώ μια χαρά, όλο στη γύρα!
Αχ, καλοκαιράκι!!!
Με το που έκλεισαν τα σχολεία δεν μαζευόμαστε...και καλά κάνουμε δλδ γιατί ο χειμώνας ήταν ζόρικος και αναμένεται ακόμη πιο ζόρικος ο επόμενος που έρχεται σε λίγους μήνες!!
Κορίτσια η διατροφή πάει καλά, μην κοιτάτε το ''μαρμαρωμένο'' τικεράκι, απλά αγνοώ την ζυγαριά πεισματικά!
Το Σ/Κ βέβαια βγήκα με τον άντρα μου τα δυο μας και κάτι μοχίτο τα χτύπησα ανελέητα, αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι?
Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να συνεχίζω το προγραμμά μου κανονικά.
Ριάκι σούπερ η απώλεια σου, μπράβο κοριτσάκι μου!:thumbup::thumbup::thumbup:
Το Αλεξανδράκι μας που χάθηκε??? Αααααχ έρωτα, έρωταααα.....
-
Γεια σας κι από εμένα κοριτσάκια!!! Δεν φταίει ο έρωτας που εξαφανίστηκα αλλά το τρέξιμο, γύρισα την Δευτέρα το βράδυ μετά από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι (γάμος στην Ορεστειάδα!!) και επειδή την Παρασκευή το πρωί φεύγω για τις κανονικές μου διακοπές δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!!
Διάβασα μία γρήγορη τα προηγούμενα και είδα ότι όλες είστε καλά!! Τα καλά νεά για μένα είναι ότι παρόλο το φαγοπότι (έγινε το γνωστό 3μερο γλέντι γάμου) φρόντιζα τουλάχιστον να κρατάω τους συνδυασμολύς και όταν γύρισα είχα χάσει και μισό κιλό!! Βέβαια έριξα και τρελό χορό.
Επειδή δεν έχω ιδέα αν θα προλάβω να ξαναμπώ μέχρι να φύγω γιατί γίνεται χαμός από δουλειές, αν δεν τα καταφέρω εύχομαι σε όλες καλό καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά στο τέλος του μήνα. Να ξεκουραστείτε, να ομορφύνετε και να μαυρίσετε!!!
Φιλιά φιλιά φιλιά!!!!!!
-
κοπελιεςςςςς :D χαιρομαι που περνατε καλα κι ας μην σας βλεπουμε συχνα πια στον τριαδοκοσμο! Καλοκαιρακι!!! βολτες ακουω, μοχιτο ακουω, γαμους, διακοπες, μπανια ξενυχτα τρεξιμο!!! Τι ομορφη που ειναι η ζωη! Κι ας μην εχουμε πολλα λεφτα... κι ας ερχεται κι αλλο τσουναμι το φθινόπωρο!! Σας χαιρομαι ρε κοριτσια! Καλα να περνατε παντα ...κι αν ειμαστε καλα, τηρουμε κ το προγραμματακι ειμαστε σε καλο δρομο !!!!
εγω... περναω λιγο δυσκολα αυτες τις μερες... κ το κακο ειναι οτι δεν πειναω καθολου, ξεχναω να φαω.... κ ειμαι φορτισμενη. Ελπιζω ομως... που θα παει... θα γυρισει :) αλλωστε τι νοημα εχει η ζωη χωρις τα πανω κ τα κατω... αρκει να μην ειναι βουτιες κ εκτοξευσεις...
φιλακια φιλακια φιλακια Αλεξανδρα καλα να περασεις στις διακοπουλες! με το καλο να σε ανταμωσουμε στο τελος του μηνα!!!
-
σήμερα εφαγα
7.30----->1 φετα ψωμί+1 φετα τυρί+1 κγ μαρμελαδα σπιτικη
19.00---->μιση μπαγκετα ολικης με-γαλοπουλα-τυρι-ντοματα-μαρουλι
δεν θυμαμαι να εφαγα κατι αλλο αλλα δεν πειναω... δε παει τιποτα κατω...
-
Κορίτσια καλημέρα και HELP!!
Έχω μια απορία και νομίζω είναι πολύ σημαντική για αυτό που κάνουμε!
Αν τύχει και ξυπνήσετε αργά και έχει περάσει η καθιερωμένη ώρα του πρωινού σας (τριάδα), τι κάνετε?
Το τρώτε εκείνη την ώρα, το παραλείπετε και τρώτε κατευθείαν το σνακ πριν το μεσημεριανό, δώστε μου τα φώτα σας.
Εγώ πχ τρώω το πρωινό μου κατά τις 8:30 με 9:00 και μετά ανά τρίωρο τα υπόλοιπα γεύματα. Με βολεύουν αυτές οι ώρες γιατί το μεσημεριανό μου και το βραδινό μου μετά συμπίπτει με τα γεύματα και της υπόλοιπης οικογένειας.
Σήμερα όμως ξύπνησα στις 10:00! Και δεν ήξερα τι να κάνω! Αν έτρωγα εκείνη την ώρα πρωινό, μετά, το μεσημεριανό μου θα έπρεπε να το φάω στις 4. Και μετά όλα τα υπόλοιπα γεύματα θα πήγαιναν πιο αργά.
Τελικά τι είναι πιο σωστό να κάνουμε σε αυτές τι περιπτώσεις?
-
eri, σημερα δεν το ειδα εγκαιρα το μηνυμα σου... μπορεις να ξεκινησεις τη μέρα με δυαδα... δεν ειναι προβλημα αυτο... αρκει σε 3 ωρες να ειναι τριαδα... δηλαδη μεσημεριανο γευμα στη περιπτωση τη σημερινη... εαν ειναι να περασεις τις 3 ωρες κ να φας τριαδα δηλαδη μετα απο 4-4.5 ωρες καλο ειναι να κανεις αρχικα τριαδα σε 3 ωρες δυαδα κι ας φας μετα απο μια-δυο ωρες τη τριαδα... σε μπερδεψα ε? χαχαχα εδω μπερδευτηκα εγω :lol:
-
σήμερα το προγραμμα εχει...
7.30---->1 φετα ψωμί για τοστ-2 φετες τυρι για τοστ-1κγ μαρμελαδα
11.00--->μιση ελληνικη μπάρα
16.00--->1 σνιτσελ κοτοπουλο στο φουρνο+20 κερασια
22.30--->1/2 γιουρτι 2% λιπαρα+1 κ.γ. μέλι+2 καρυδια
-
Καλησπέρα τριαδοκότισα μου!
Χάθηκα λίγο αλλά είμαι σε διακοπές στο πατρικό μου σε παραλιακό μέρος και κάνουμε τα μπανάκια μας! Τα περνάω όμορφα και οικογενειακά και χαίρομαι την θάλασσα και τις βόλτες μας. Τώρα είμαστε σε ένα παραλιακό μπαράκι και πίνω μία σαγκριά στην υγειά μας :D
Ευτυχώς έχω την μανούλα μου εδω να μας μαγειρεύει ωραία υγιεινά φαγάκια και δεν ξεφεύγω από την διατροφή μου, εκτός από ένα ουζάκι που πίνω το μεσημέρι και κάνα ποτάκι το βράδυ ;). Νιώθω καλά και η τελευταία επίσκεψη στον διαιτολόγο έδειξε σημαντική απώλεια πόντων!!! Συνολικά πάνω από 10! Η ζυγαριά δεν έδειξε διαφορά αλλα δεν με πειράζει γιατί ξέρω ότι θα δείξει σύντομα. Το σημαντικό είναι ότι έχω να κάνω υπερφαγικό καιρό τώρα και γενικά τρώω προσεγμένα και ελαφριά πάντα μέσα στα πλαίσια των τριάδων και των τριώρων. Σήμερα αγόρασα και δύο όμορφα φουστανάκια, ευγενική χορηγία της γιαγιάς μου! :D
Μου λείπει η ζυγαριά μου αυτές τις μέρες :lol: έχω πάθει στέρηση αλλά μου κάνει καλό...
Έρη μου ότι ώρα και να ξεκινάς την ημέρα σου καλό είναι να την ξεκινάς με τριάδα. Αν στις τρεις ώρες πέφτει το μεσημεριανό σου μην πτοείσαι κάνε ξανά τριάδα. Το κάνω και εγώ πολλές φορές ειδικά στις διακοπές μου. Μετά συνέχισε με την διάδα του απογευματινού και με την τριάδα του βραδινού. Και αν μετά το βραδινό μείνεις ξύπνια μέχρι αργά κάνε το σνακ που δεν πρόλαβες να κάνεις στο πρόγευμα. ;)
Αλεξανδράκι μου χαίρομαι που περνάς καλά και η ζωή σου είναι γεμάτη! Να περνάς όμορφα!
Ριάκι μου εκπληκτική η πορεία σου τον περασμένο μήνα! Εύχομαι και αυτός που ξεκίνησε να είναι ένας πολυ καλός μήνας για εσένα και όσο και να μην έχεις όρεξη να κάνεις αυτό που είπαμε, μικρά γεύματα, μικρές ποσότητες για να μην σε πιάνει μετά τάση για υπερφαγία.
Σοκολατίτσα μου κράτα γερά! Είμαι σίγουρη ότι συνεχίζοντας την διατροφή σου σύντομα θα δεις και πάλι σημαντική απώλεια!
Σας φιλώ αγαπημένες μου. Καλά να περνάτε και να μου προσέχετε. Πάμε και εμείς σπιτάκι μας γιατί αύριο θέλουμε να πάμε παραλία από νωρίς ;)
-
Καλημέρα τριαδόκοσμε καλή εβδομάδα σε όλες μας!
-
:tumble: HELLO 3ΔΟΚΟΣΜΕ!
μου πηρε μια εβδομαδα + αλλα ευτυχως συνηλθα! :lol:
το καλο ειναι οτι παρολη τη καταθλιπτικη μου διαθεση αυτες τις μερες ...δεν εκανα υπερφαγικό κ ειμαι σταθερη στα 74 κιλα :wink2:
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ -Α Α -Α Α- Α Α ????????
-
Εγώ δεν είμαι και τόσο!
Η ζέστη και η περίοδος με έχουν κάνει κάπως έτσι --->:dork:
Εδώ και μερικές μέρες λόγω ζέστης και πολλών άλλων είχα βάλει λίγο στην άκρη τις τριάδες και τα τρίωρα.
Δεν έχω ζυγιστεί ώστε να δω αν έγινε η ζημιά.
Δεν έτρωγα κάτι παραπάνω από ότι συνήθως, απλά δεν έτρωγα τίποτα.
Πάντως κακά τα ψέματα η ψυχολογία μου επηρεάστηκε περισσότερο έτσι που δεν έτρωγα κάθε τρεις ώρες αλλά όποτε το θυμόμουν.
Μάλλον στέρεψα απο σεροτονίνη να πω? :crazy:
-
Καλημέρα τριαδοκόριτσα μου!
Που χαθήκατε καλές όλες; Εγώ εδώ στον αγώνα! Πήγα και μία βδομάδα διακοπές και τελικά ενώ τις περισσότερες μέρες στις διακοπές ήμουν κυρία μετά τα έκανα ολίγον μαντάρα :lol:
Γύρισα Αθήνα και είχε τον καύσωνα αλλά εγώ ήθελα να τρωω αλαντάλων. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα στο χθεσινό μου ραντεβού με τον διατροφολόγο ότι δεν είχε επίπτωση η κρεπάλη μου στο βάρος μου και μάλιστα είχα χάσει και 2,5 ποντάκια ακόμη! :wow:
Το τι χαρά έκανα κορίτσια μου δεν περιγράφεται! Από χθες είμαι μία κυρία και μπήκα στο πρόγραμμα μου με μικρές όμως εξάρσεις πείνας, που μπόρεσα να τις ηρεμήσω με σωστή διατροφή και λίγο τσιμπημένες ποσότητες στα γεύματα μου. Σήμερα νιώθω ήδη καλύτερα και είμαι τρισευτυχισμένη που ενώ έκανα ένα γκράντε διάλειμμα και απόλαυσα φαγητά και γλυκά όπως καρμπονάρα, σουφλέ σοκολάτας, τούρτα σοκολάτα παγωτό με cookies, παγωτό haagen dazs, 3 εξόδους σε ταβέρνες παρακαλώ, ποτά βραδινά κλτ χωρίς να παχύνω ούτε στο ελάχιστο!
Επιτέλους ο μεταβολισμός μου πήρε τα πάνω του!
-
Πεσμένη βλέπω η ομάδα, αντε Ελλάκη μου έκανες την αρχή να πάρουμε μια μια σειρά κ εμείς!
Κ εγω εδω κ δυο βδομάδες, με χτύπησε μάλλον ο καύσωνας στο κεφάλι κ μου αποσυντόνισε τη σεροτονίνη, έχω μια αναβλητικότητα άλλο πράμα, όλο αύριο κ αύριο λέω θα ξεκινήσω:flaming:
Απο σήμερα είπα να επανέλθω αλλα κ πάλι με το ζόρι απλά επειδη βαρέθηκα να τρώω μαλακίες κ επειδήτο στομάχι μου τα έχει παίξει :crazy:
Πάντως προσκηνώ
τριαδες γιατι παρόλο τις κρεπάλες η ζυγαριά δεν έδειξε παραπάνω παρα μονο κατι γραμμάρια επειδή ήμουνα αδιάθετη