ήταν το φλας στο κινητό εκείνη την ώρα,και έχω και λίγο θέμα με τα μάτια μου.
τώρα σοβαρά,πως φάνηκα εξωτερικά?
Printable View
κυκνε τι διαγνωση εχεις;
Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις αλλά γιατί να θέλεις να παραιτηθείς απλά σε ένα νοσοκομείο με συνεχη ληψη φαρμακων...; Θα υποθεσω επειδη κουραζεσαι να υποφερεις και θες να ξαποστασεις, να γυρεις το κορμι σου ηρεμα και να ξεχαστεις, μπορώ να το καταλάβω...αλλά δεν πιστευεις πως μπορει να μειώνεται ο βαθμός του πόνου/βασανου σου μέρα με τη μέρα αν δεν παραιτηθείς; Αν γίνεται να υποφέρεις λιγότερο μέρα με τη μέρα μέχρι που θα είναι αμελητέο και θα μπορείς να απολαύσεις μία πιο ήρεμη ζωή δεν είναι προτιμότερο από την παραίτηση..; Δεν φεύγει ο πόνος μπαμ και κάτω οπως με τη λήθη μερικών φαρμάκων σε ορο αλλά η όλη εξελιξη είναι νομίζω πιο θετική..από εκεί και πέρα χρειάζεσαι μία ψυχική ανάταση...και εμένα θα μου άρεζε πολύ ο ήχος της θάλασσας τώρα με το κύμα...η μία ωραία αγκαλιά. Σκεψου τέτοια πράγματα. Μπορώ να σου προτείνω σε πμ κάτι λίγο κουλο ίσως που εμένα με χαλαρώνει και βοηθάει κάπως πριν τον ύπνο.
Από εκεί και πέρα δεν θα συμβεί τπτ κακό απόψε, είμαι σίγουρη. Και είσαι μία χαρά δυνατή απλά δεν το πιστεύεις...θα βρεις σιγά σιγά ξανά την ηρεμία και την γαλήνη σου γιατί έτσι θέλεις. Γιατί να το αφήσεις να σε ελέγξει; Κάνε κάτι ωραίο που σε χαλαρώνει...βάλε όμορφη μουσική, κάνε κάποιο αφέψημα που σ'αρεσει...μετά όταν νιώθω ένταση εγώ καμιά φορά γράφω ότι νιώθω στο χαρτί χυμα, ή γράφω πλάθοντας κάποια όμορφη εικόνα η σκέψη που με ηρεμεί...
Τωρα παπάς δεν είμαι αλλά μπορείς να μου μιλησεις σε πμ αν θέλεις κάτι πιο ιδιωτικό ή μπορώ να σου δώσω το email μου...
Ο κόσμος είναι καλός νομίζω ακριβώς επειδή έχει και τα στραβά του. Σε εναν βολικο προβλέψιμο κοσμο χωρίς καμία δοκιμασία δεν θα μπορουσαμε να εκτιμούμε τα όμορφα και τα καλά...πλατιαζω τώρα με παπαρολογιες χαχα :P Αλλά το πιστεύω αυτό το τελευταίο αλήθεια...καταβαθος νιωθω και μία εκτίμηση για τις δυσκολίες στη ζωή μου γιατί χαρη σε αυτές είμαι αυτή που είμαι, ξέρω ότι ξέρω και αγαπώ όσα αγαπώ...το ίδιο και εσύ...είναι ωραιο που είσαι σε επαφή με την ευαισθητη σου πλευρα και την αγκαλιάζεις, κάποιοι την καταχωνιαζουν. Αλλά είσαι ωραία που γράφεις με το ροζακι σου και δεν σε νοιάζει τίποτα :)
Και πιστεύω και ότι είσαι δυνατότερη από ότι αφήνεις τον εαυτό σου να πιστέψει...σκεψου πως τώρα είσαι καλά, δεν δρας πάνω στις αυτοκαταστροφικες σου τασεις, ελέγχεις ότι σε πονά κι ας μην είναι ευχάριστη διαδικασία...τα καταφερνεις ποκυ καλα, αληθεια! Είσαι σοφοτερη.
Με συγχωρείς που αργω να γράφω, λίγο που γράφω πολλά, λίγο που είμαι αργοστροφη :P
το φυσιολογικος σημαινει μια χχαρα,ουτε ασχημος ,μετριος αλλα ουτε κουκλος
σου απαντησε η ναταλια πιο πανω δες το
εμενα μου εχουν δωσει διαφορες διαγνωσεις διπολικη σχιζοφρενεια και ενας αλλος μου πε αντικοινωνικη επειδη ειχα μαχαιρωσει εναν αλλα τωρα εχω καινουρια γιατρο και δεν ξερω δεν ρωταω καν βαρεθηκα με ολα αυτα επισης ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα εχω κανει χρηση ηρωινης
Α, πάνω που σε έψαχνα... :)
Ναι, αν δεν σε πειράζει δώσε μου το e mail σου...
Ναι, φταίει το ότι κουράστηκα...ας πούμε αν τώρα ήμουν σε κλινική θα έλεγα στη νοσοκόμα ότι δεν νιώθω καλά και θα μου έκανε μια ένεση...ενώ τώρα; Τι να κάνω τώρα; Θέλω να ξαπλώσω αλλά νιώθω μια ένταση και φοβάμαι...
Δεν πλατιάζεις απλά εγώ τώρα είμαι λίγο ζαλισμένη για να κάνω ανάλυση άσε που με έχει παρασύρει το συναίσθημα κι η λογική μου πήγε για τσιγάρα και ξέχασε να γυρίσει... :p
Κύκνε,κάνουμε ανακωχή,τι λες?
Για όσες βλέπετε GoT,τι ακριβώς σας αρέσει στον Jon Snow,εκτός της εμφάνισης του?
Και δεν σας αρέσει π.χ. ο Khal Drogo ή ο Jaime Lannister?
κυκνε τι σημαινει θα σου εκανε ενεση και θα ηρεμουσες; γιατι δεν καθεσαι να αντεξεις το συναισθημα; δεν αντεχεται; το συναισθημα δεν σκοτωνει δηλαδη προτιμας να βαζεις μεσα σου ολες αυτες τις αηδιες απο το να μεινεις με φοβο η ενταση; θα μου πεις περνας δυσκολα θες να σου πω εγω πως περνουσα οταν βαραγα ηρωινη και εμενα σε εγκαταλελειμενα; στα λεω αυτα με την εννοια οτι δεν πρεπει λιγο να σταθεις στα ποδια σου και να ζησεις λιγο μαυτο;
Η έλλειψη υποκριτικού ταλέντου σε αυτόν,με κάνει και λιώνω στο γέλιο....
https://www.youtube.com/watch?v=OFQAya67OiQ
ο κυκνος μαλλον τυφλωθηκε και δεν βλεπει τα μηνυματα προς εκεινη η μαλλον δεν την συμφερει να τα δει
για πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα
Πιστεύετε ότι αν ήμουν ωραίος,θα ήταν όλα αλλιώς?
νομιζεις οτι δεν το αντεχεις και δεν ξερεις αν θα χες πεθανει εχεις προβληματα αλλα μην θεοποιεις τα φαρμακα νεαρη κοπελα εισαι βλεπεις τι γραφεις; εγω πως εκοψα την πρεζα; με φαρμακα νομιζεις; με ομαδες αυτοβοηθειας και δεν πινω ουτε αλκοολ εγω που εμενα στο δρομο και πιο πριν σου ειπα οτι νιωθω ρηχα συναισθηματα μπορεις να διανοηθεις τι μου χει συμβει για να αποκοπω απ τα συναιαθηματα; και παρακαλας να σουν σε κλινικη για να σε τρελανουν;
Why άσε τις αηδιες, ας σχολιασουμε καλύτερα το Hodor στο GOT....τι ήταν αυτό ρε συ; Ποιος έκοβε κρεμμύδια δίπλα μου;
Το ότι θα είχα πεθάνει το είπα γιατί το έχω προσπαθήσει πολλές φορές...έχω τα σημάδια απ' τα κοψίματα στους καρπούς και δεν θα φύγουν πια...
Αυτό με τα συναισθήματα ομολογώ πως δεν μπορώ να το καταλάβω πως γίνεται, αν θέλεις εξήγησε μου...
Πραγματικά πώς μπόρεσες να την σταματήσεις; Ξέρω (αν και δεν έχω πάρει) πως είναι πολύ δύσκολο...μπράβο σου!
Να σε ρωτήσω μια απορία που έχω χωρίς να με παρεξηγήσεις;
το οτι εχω ρηχα συναισθηματα οφειλεται η σε καποια ψυχωση η σε αντικοινωνικη προσωπικοτητα αν εβγαλαν σωστη διαγνωση...την εκοψα κανοντας ομαδες αυτοθεραπειας με αλλους πρψην χρηστες....ρωτα οτι θελεις
Ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι επικίνδυνο να πλησιάσεις κάποιον που έχει πάρει ναρκωτικά με την έννοια του ότι μπορεί να γίνει επιθετικός λόγω των ουσιών, ισχύει αυτό; Γιατί μου έχει τύχει να δω και ζήτησα από άντρα να βοηθήσει, εγώ φοβήθηκα...μην με κράξεις please...
δεν θα σε κραξω..συνηθως οχι δεν ειναι επικυνδυνο αναλογα και την ουσια βεβαια αν εννοεις χρηστη ηρωινης λογικα δεν θα καταλαβαινει καν τι του λες παντως επικυνδυνο ειναι απο την αποψη οτι μπορει να σου κλεψουν λεφτα το να σου ασκησουν βια ειναι σπανιο δυστυχως οι ναρκομανεις ειναι πιο στιγματισμενοι και απο ασθενεις με aids η τους σχιζοφρενεις η αληθεια ειναι οτι ειναι πληγωμενοι και αρρωστοι ανθρωποι και πολυ συχνα εχουν και δευτερη διαταραχη οπως εγω...αλλα καλο ειναι να μην εμπιστευεσαι αμα ειναι σε ενεργη χρηση επειδη μπορει να σου κλεψουν κατι ισως χωρις να ναι σιγουρο αν εννοεις χρηστη χασις αυτοι ειναι κοινωνικοι νορμαλ ανθρωποι
Ναταλία?????
Ευχαριστώ!
Εγώ για βία είχα φοβηθεί, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο τώρα τι είχε πάρει δεν ξέρω αλλά φοβήθηκα να τον ακουμπήσω μήπως και τον ενοχλούσε αυτό και ξεσπούσε λόγω της χρήσης...και ζήτησα βοήθεια από έναν νεαρό που ήταν εκεί κοντά να τον σηκώσει, μετά δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια...Θυμάμαι όμως μια πρόσφατη περίπτωση (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτός είχε πάρει ναρκωτικά) που κάποιος έπεσε από τη θέση του στο λεωφορείο και μια γυναίκα πρόλαβε και τον βοήθησε να σηκωθεί αλλά οι άντρες κοιτούσαν και κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει, τι να πω...που είναι η δύναμη όταν την χρειάζεσαι;
Τώρα για τους σχιζοφρενείς κι αυτοί με τρομάζουν λίγο όταν μιλάνε στον εαυτό τους, είχα πετύχει έναν που μιλούσε κι απαντούσε μόνος του κι η μία φωνή ήταν ήρεμη αλλά η άλλη που απαντούσε θυμωμένη και τρόμαξα...
Αναρωτιέμαι πάντως πως ξεκινάει κανείς να παίρνει ναρκωτικά...είναι κρίμα... :(
Πάντως ακόμα και το αλκοόλ έχει θολωτική επίδραση, μια φορά με πείραξε και τα έχασα και για λίγα δευτερόλεπτα δεν αναγνώριζα τον φίλο μου που μου μιλούσε...πώς γίνεται και χάνεται έτσι το μυαλό; Ξέρεις;
Εγω το μόνο που θέλω να σχολιασω από το πέμπτο επισοδειο είναι το hold the door-hodor...ήταν το πιο συνταρακτικό πραγμα που συνέβη στο επισοδειο, έλεος πως κανείς σα να μη το προσεξες; Μου ράγισε τη καρδια να πουμε...λολ
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.