Τζινακι thank you για την ενημέρωση για το βαμπιράκι μας!!!
όσο για τα φυστίκια τι να σου πω.... μεσημεριατικο και εσυ να μαζευεις! αλλά τι να κανουμε... τα πάθη πληρώνονται!!!!
Printable View
Τζινακι thank you για την ενημέρωση για το βαμπιράκι μας!!!
όσο για τα φυστίκια τι να σου πω.... μεσημεριατικο και εσυ να μαζευεις! αλλά τι να κανουμε... τα πάθη πληρώνονται!!!!
Καλημέρα όλη μέρα!!!!ήρθα κ εγώ!!!είχαμε πάει σ/κ στο Πόρτο Ράφτη (μας άφησε τα κλειδιά του εξοχικού της η φίλη της μάνας μου ευτυχώς)....αφού δεν είμαι για διακοπές φέτος ας βολευτούμε με κοντινές αποδράσεις!!!
έχω να πω πως είμαι πολύ καλύτερα (είδες Τζίνα δεν γκρινιάζω)...κ χαίρομαι πολύ....ακόμα κ νερό πίνω πολύ πιο γρήγορα κ καλύτερα!!!!
Ava καλά να περάσεις.....κ εγώ 100 βαλίτσες κουβαλάω πάντα....μανία με πιάνει...που θα πας??
Με τα νέα της Ναταλίας έχω μπερδευτεί η αλήθεια είναι....από την Kelly80 έχει καμία νέα???η έχει κάποια το τηλ. της?????
οι υπόλοιπες τι νέα???
Αντα μπράβο, πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, που πίνεις νεράκι και που έχει ανέβει η διάθεσή σου. Το Ναταλάκι ότι εξετάσεις έκανε βγήκαν καλές και μένει μόνο μία που ίσως αργήσει λίγο να την κάνει αφού περιμένει έγκριση από το ταμείο της. Σήμερα θα γυρίσει στην Κρήτη στο σπίτι της και θα μείνει εκεί τον Αύγουστο. Για την Kelly80 δεν έχω νέα, θα ρωτήσουμε το Ναταλάκι μήπως την είδε σήμερα που θα πήγαινε στο Ιππο.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που χάρηκα τόσο πολύ το μπάνιο μου στη θάλασσα γιατί ήταν λάδι που λένε και είναι η αδυναμία μου. Επειδή έκαιγε πολύ ο ήλιος και δεν είχε καθόλου κύμα το νερό πάνω πάνω ήταν πολύ καυτό. Μουλιάσαμε κι εγώ και η μητέρα μου και η κοκερίνα φυσικά. Το καλικαντζαράκι βούτηξε λίγο αλλά μετά έριχνε ύπνους στην σκιά. Λίγο πριν φύγουμε φύσηξε αεράκι και σήκωσε λίγο κύμα κι έτσι δεν ζήλεψα που φεύγαμε χιχι.
γεια σας κοπελιες μου.
Λιλάκι πως είσαι σήμερα??? σε είχα στο μυαλό μου από χθες το βράδυ που μπήκα για λιγο!
Λιλάκι σήμερα δεν έχει γιούχου;
δεν εχει γιουχου εχει γκουχου.κρυωσα απο τον ανεμιστηρα και βηχω.
Περαστικά σου Λιλάκι. Βήχεις δυνατά; Γιατί πάω να ξαπλώσω τώρα, μην με ξυπνήσεις. χιχι
καλη ξεκουραση τζινακο.θα κανω ησυχια οση ωρα στρωνεις επιδερμιδα που λεει και η καλλιοπη.
αγγελικουλα ειμαι ζαβλακωμενη σημερα ειχα βγει και στη ζεστη και με αποτελειωσε
Λίλα να φοράς καπέλο πουλάκι μου και να έχεις μαζί σου μπουκαλάκι με νερό. Εμένα δεν μου αρέσει το καπέλο γιατί πατάει τα μαλλιά μου που είναι σγουρά και τα κάνει χάλια, αλλά εδώ που είμαι το φοράω γιατί τον φοβάμαι τον ήλιο.
ειχα παει το παιδι μου να του κοψω τα νυχια και περιμεναμε μιαμιση ωρα γιατι ο γιατρος ειχε παει διακοπες την περασμενη βδομαδα και εσκασαν μυτη ολοι σημερα
Κατάλαβα, έφαγες πακέτο για το πεντικιούρ του παπαράκου.
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!
Πως είστε;
Εγώ έχω τα χάλια μου,όπως έγραψε κ η Γλαύκη μας λίγες σελίδες πιο πίσω οι καταστροφές ήταν μεγάλες..σα να με κυνηγάνε ένα πράγμα...
Παρ'όλα αυτά είμαι χαρούμενη που εσείς είστε καλά!!!!!!!
Το μικρό μας Ναταλάκι έχει καλές εξετάσεις(κ η επόμενη που θα κάνει κ αυτή καλή θα είναι),τα χειρουργιμενα μας κορίτσια η Άντα και η Γλαύκη πάνε από το καλό στο καλύτερο,η Άβα ,η Σοκολατίτσα και το Ελλάκι πάνε διακοπές,να περάσετε υπέροχα!!!!!!!!
Η Γιώτα κ η Αγγελικούλα μας γύρισαν πίσω ανανεωμένες!!!!!!!
Η Τζίνα κάνει βουτιές και μαζεύει και φιστίκια(θέλω κ εγώ)!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μεγάλη Ναταλία σίγουρα περνάει καλά!!!!!!!
Η Καλλιόπη ταλαιπωρείται αλλά θα περάσει κ αυτό
Και το Λιλάκι που δεν έχει όρεξη τελευταία βήχει!!!!!!!!
Περαστικά!!!!!!!!!!!
! Το μάτι της Μαρίας πως είναι;
Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι;Μη μείνω κ στην ίδια τάξη!!!!!!
Τα φιλιά μου κοριτσάρες!!!!!!!!!
Περαστικα Λιλάκι με το λαιμουδάκι!
Ποπγιωτάκι καλως το...
Το ανανεωμένη δεν το βγάζω παραέξω γιατι αν με δεις θα πεις για σκαψιμο είχε παει τουτο δω????
Έλα βρε Αγγελικούλα,και μόνο που άλλαξες παραστάσεις φτάνει κ περισσεύει!!!!!!!!