Γιωτάκι πιστεψε με μετά το καλοκαίρι που πέρασε μόνο ενα ταξίδι στον Αρη θα με συνέφερει!!
Printable View
Γιωτάκι πιστεψε με μετά το καλοκαίρι που πέρασε μόνο ενα ταξίδι στον Αρη θα με συνέφερει!!
Κορίτσια το Ναταλάκι δεν θα ταξιδέψει σήμερα, θα παραμείνει Αθήνα για να πάει αύριο στο ταμείο της μήπως βγάλει άκρη για την έγκριση της εξέτασης και μάλλον θα ταξιδέψει για Κρήτη την Τετάρτη. Σήμερα την είχαν περίπου 4 ώρες στο Ιππο για να της δώσουν τον φάκελό της, ήμαρτον! Τον Αλ θα τον δει αύριο να του πει και για το πόδι της.
40 και σήμερα εύγε παιδί μου, είσαι καλά διαβασμένη και καλή μαθήτρια γι'αυτό παίρνεις άριστα χιχι.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΧΩ
μόλις με πήρανε τηλέφωνο 5 λεπτά πριν.
29 Αυγούστου κάνω το χειρουργείο
αυτήν την τεταρτη αρχίζω τα sake
Παναγίτσα μου ήρθε και η δικη μου ώρα ποσο απίστευτο μου φαίνεται..μπορώ τώρα να αρχίσω να μετράω μέρες :D:D:D
Μπράβο Ninap πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Υποθέτω ότι έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για τα sakes που θα παίρνεις γιατί νομίζω ότι θα πρέπει να μειώσεις την ινσουλίνη, ίσως να σε καλύψουν μόνο τα χάπια. Πρόσεξέ το για να αποφύγεις τις υπογλυκαιμίες. Επιτέλους πολύ σύντομα θα κάνεις κι εσύ την επέμβασή σου να βρεις την υγειά σου. Με το καλό.
αι Τζίνα μου, έχω μιλήσει με την γιατρό μου και εδώ έχουμε και διαβητολογική νοσοκόμα που έχω άμεση επικοινωνία μαζί της μέσω mail. Σε λίγο θα στείλω στην νοσοκόμα email να "ρωτήσει" την γιατρό αν (λογικά ναι) πρέπει να σταματήσω τα eucreas και πόση ινσουλίνη να παίρνω με τα sake. γενικά εδώ σου λένε θα το δεις μονη σου. δηλαδή να κάνω πχ 10 μονάδες ινσουλίνη την πρώτη φορα και να δω αν είναι πολύ η λίγο..αλλα θα στείλω μήνυμα γιατί έχω ραντεβού μετά το χειρουργείο με την γιατρό μου και επίσης ίσος χρειαστεί να σταματήσω και την αργή ινσουλίνη και τα χάπια..:D:D:D απίστευτο μου φαίνεται νομίζω πως πετάω στα σύννεφα :D:D:D έχω ακούσει πάντως πως αυτό το sake είναι "παναπαισιο" στη γεύση!!!!!!!!!!!!!!
Ninap εννοείται ότι πρέπει να το τσεκάρεις μόνη σου και σιγά σιγά να ρυθμίσεις τις μονάδες που θα χρειάζεσαι, για να μην παιδευτείς με υπογλυκαιμίες μείωσέ τη στην αρχή κι αναλόγως αν χρειαστεί ανεβάζεις μετά τις μονάδες. Πίνοντας μόνο αυτό το sake δεν θα πεινάς μετά, σου κόβει την όρεξη;
νινα, με το καλό η επέμβαση σου, να έχεις θάρρος και πίστη!
νινα με το καλο!!!τα ψεματα τελειωσαν συντομα θα ξεκινησεις τι νεα σου ζωη.φαε κανενα μουσακα μεχρι να αρχισεις τα σεηκ
Nina με το καλό κ καλή επιτυχία!!!!
Εγώ κορίτσια μάτιασα τον εαυτό μου μάλλον γιατί ήμουν μια χαρά αυτές τις μέρες!!!κ σήμερα είμαι χάλια...έφαγα πεπόνι κ με πείραξέ κ κατευθείαν έκανα εμετό..ο πρώτος....κ από τότε το στομάχι μου είναι χάλια....ανακατοσούρα σκέτη.....ότι πιω ότι φάω με αναγουλιάζει!!!!ε ρε γαμώτο......
αντα φαρμακο για το στομαχι πηρες????
Αντα επειδή το πεπόνι και το καρπούζι λιώνουν μέσα στο στόμα σε ξεγελάνε και πρέπει να προσέχεις να τα τρως αργά. Αφού σε πείραξε μην το ξαναφάς προς το παρόν άσε να περάσει λίγος καιρός και ξαναδοκιμάζεις.
Lila έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι εδώ κ μέρες έχω ξαναρχίσει το Laprazol γιατί με φοβίσατε...τελικά δεν με πειράζει απλά ήταν η πρώτη φάση όταν το έπινα που δεν ήμουν καλά μετά την επέμβαση κ νόμιζα ότι με πείραζε αυτό!!!πάλι καλά....
Τζίνα έχεις απόλυτο δίκιο για το πεπόνι.....το έφαγα γρήγορα γιατί έλιωνε....έτσι την πάτησα.....είχα ξαναφάει κ δεν με πείραξε.....
έχω πάρει κ γαλοπούλα Fuandre γιατί κάπου είδα ότι έχει πολύ πρωτείνη!!!!δεν αλέθω τίποτα πια ενώ είμαι στα αλεσμένα γιατί είναι αηδία...απλά το μασουλάω καλά!!!!!
είμαι που είμαι χάλια είχα κ πελάτισσα να χτενίσω μεσ'τη ζέστη!!!πάλι καλά τα κατάφερα!!!
ada, με το μαλακο βρε! Θυμάμαι και εγώ στην αρχή έκανα εμετό το αγγουράκι γιατί νόμιζα ότι είναι ελαφρύ αφού έχει πολύ νερό! Βαρύ σα σίδερο ήταν και τα έβγαλα!
με το μαλακό το πάω Γιώτα μου αλλά την πάτησα....διάβαζα πριν κάτι μέρες το θέμα sleeve κ διατροφή κ διάβασα τι έγραφες...τελικά όλοι περίπου την ίδια ψυχολογία έχουμε πάνω κάτω ή μάλλον είχαμε!!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ninap εννοείται ότι πρέπει να το τσεκάρεις μόνη σου και σιγά σιγά να ρυθμίσεις τις μονάδες που θα χρειάζεσαι, για να μην παιδευτείς με υπογλυκαιμίες μείωσέ τη στην αρχή κι αναλόγως αν χρειαστεί ανεβάζεις μετά τις μονάδες. Πίνοντας μόνο αυτό το sake δεν θα πεινάς μετά, σου κόβει την όρεξη;
Ναι έτσι με είπε και η γιατρός μου και γενικά εδώ σε αφήνουν να γίνεις λίγο και γιατρός του ευατού σου ;)Quote:
Originally posted by lila198621
νινα με το καλο!!!τα ψεματα τελειωσαν συντομα θα ξεκινησεις τι νεα σου ζωη.φαε κανενα μουσακα μεχρι να αρχισεις τα σεηκ
Tzina mou το sake αυτό σου προσφέρει μονο 500 θερμίδες τι μέρα και στο δίνουν για να χάσεις κιλά πριν το χειρουργείο . εγώ που έχω και πρόβλημα με το συκώτι μου για να μικρύνει και λίγο το συκώτι σε περίπτωση που είναι μεγάλο. δηλαδή εδώ δεν σε λένε κανε λίγο δίαιτα πριν το χειρουργείο :D σε επιβάλουν να χάσεις κάποια κιλά για να είναι ποιο εύκολο το χειρουργείο. μου είπαν πάντως πως δεν έχει καλή γεύση..η νεκροψία θα δείξει την τεταρτη θα το πιω για πρώτη φορα.
Lila mouuuuuu , αχ μακάρι να μπορούσα να φάω μουσακά, παστίτσιο , ψαρια παιδιά ψαράκια τηγανητά κανένα χταποδάκι..αλλα δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να τα κάνω...δεν έχω φούρνο μονο τον φούρνο από τα μικροκύματα :( αλλα δεν πειράζει. η ευκολία εδώ είναι πως ούτος η άλλος δεν με αρέσουν τα φαγητά τους :D:D:D
κοριτσάκια μου γλυκα όλα σας που μου σταθήκατε ακόμα και πριν την επέμβαση από όταν πρωτομπήκα εδώ στο φόρουμ. σας ευχάριστο πολύ για όλες τις ευχές σας και ειλικρινά σας αισθάνομαι σαν συγγενής μου και ας μην συναντηθήκαμε ποτε και πολύ πιθανός δεν θα συναντηθούμε και ποτε...είστε η πνευματική μου οικογένεια
Πρέπει να σας πω πως δεν φοβάμαι το χειρουργείο ποτε μου δεν φοβήθηκα τα χειρουργεία ποιο πολύ τις βελόνες φοβάμαι xaxax Τζίνα τιμωρήθηκα μου φαίνεται και για αυτό ενώ φοβόμουν τόσο τις βελόνες έφτασα να τρυπιέμαι 5 φορες τι μέρα για την ινσουλίνη και 1 φορα την βδομάδα για την αρθρίτιδα ..ο θεός είναι μεγάλος δεν φοβάμαι :D
ada gia panta μπορείς να pieis maalox και τέτοια σκευάσματα? ίσος σε βοηθήσει δεν ξέρω κι όλας μην λέω καμια βλακεία. κουράγιο κοριτσάκι μου!!!