Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντα το φαντάστηκα ότι ίσως σου ξέφυγε και έφαγες λίγο πιο γρήγορα από τον εμετό που είπες. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί το πεπόνι γιατί είναι νόστιμο φρούτο και τρώγεται χωρίς πολύ μάσημα, μόνο που επειδή φουσκώνει το στομάχι θέλει προσοχή. Δοκίμασε τη γαλοπούλα που πήρες μόνη της πρώτα για να δεις αν σου κάθεται καλά. Μπορείς να την συνδυάσεις με τυρί la vache qui rit light ή κρέμα τυρί philadelphia light και με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Εγώ στα αλεσμένα έτριβα φρυγανιά, έβαζα στο κουταλάκι λίγο τυρί κρέμα philadelphia και το βουτούσα στην φρυγανιά που κολλούσε επάνω στο τυρί και το έτρωγα για πρωινό ή σνακ.
Πως με πιάνεις πως με πιάνεις!Πολύ ωραία η ιδέα σου για το φιλαδέλφια με τη φρυγανιά!θα πάω σούπερ αύριο να πάρω!μου έχει λείψει πολύ να φάω κάτι στέρεο!κάτι σε πίτα ή σε ψωμί!νιαμ!γι'αυτό κ έβαζα στις σούπες κάτι κρουτόνς!παπάριαζαν κ ήταν ωραία!την γαλοπούλα την έχω δοκιμάσει από την Παρασκευή κ μου κάθεται μια χαρά!επίσης πήρα κατίκι δομοκού το οποίο ήταν τέλειο αλλά δεν ξέρω τι λιπαρά έχει!