-
Μια δροσερή Πλακομπονζούρα κι από μένα...
Κι εμείς ετοιμαζόμαστε να μαζοχιστούμε στη σάουνα της πόλης...
Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω,ελπίζω ωστόσο να μου είστε όλοι καλά!
Φιλάκια πολλά πολλά κι ευχές για μια γεμάτη όμορφες στιγμές κι αισθήσεις μέρα!
-
Καλημέρα Ναταλία, να περνάς καλά και να προσέχεις τη ζέστη. Φιλάκια.
-
Καλημέρα Ναταλάκι!!!! να περνάς τέλεια!!!
-
Διακοποκαλημέρες και από την χαμένη!
Τι μου κάνετε ομορφιές μου; Διάβασα χθες έγινε του παγωτού! :lol:
Και εγώ το έφαγα το παγωτάκι μου προχθές και χθες απόλαυσα μία καρμπονάρα από τα χεράκια μου :D. Είπαμε κάνουμε διακοπές τρώμε και φαγάκια που δεν μαγειρεύουμε συχνά ;)
Σας φιλώ φεύγουμε για μπανάκι μανάκι! :lol:
Φιλιά πολλά, να περνάτε όμορφα κορίτσια μου!
-
καλως το ΔιακοπEli!!! να περνας τελεια!!!
-
ΔιακοπEli και όχι μόνο, και καρμπονEli και παγωτEli! :lol: Καλές διακοπές Ελάκι και καλό μπανάκι. Φιλάκια.
-
καλημερες ομορφες! τι κάνετε?
εγώ δουλειά κλασσικά. αυτόν τον καιρό τρέχω και δεν φτάνω γι'αυτο και σας έχω παραμελήσει.
ενδεικτικά η χθεσινή μου μέρα για να πάρετε μια γεύση...
δουλειά μέχρι το απόγευμα στις 4μμ, μετά πήγα να πάρω μπογιές που βάφω το δωμάτιο της κόρης μου γιατί το ανακαινίζω σε πιο κοριτσίστικο και όχι τόσο μπεμπε πια. δεν μου έφτασε το χρώμα από την Κυριακή που ξεκίνησα και χθες πήγα και πήρα άλλο ένα κιλο. γυρισμός στο σπίτι, έβαψα το δωμάτιο το δεύτερο χέρι- καθάρισα. πήγα στο μαγαζι με βιολογικά να πάρω βαφες για τα μαλλιά μου- πήγα στην μοδίστρα για στένεμα ρούχων, πήγα στην αφής για πότισμα- ταισμα ψαριών - πήγα σουπερ μαρκετ και κατά της 9 το βράδυ σπίτι σαν το ξεβιδωμένο πια. μπανιο, φαι, διαβασμα ,νανι.
σημερα ομως έχω κανονίσει καφέδιασμα αρμένικο και δεν μου το χαλάει τιποτις.
αυτόν τον καιρό διαβάζω και εγώ πολύ. είμαι στο τρίτο βιβλίο το οποίο διαβάζω στα αγγλικά περι των 800 σελίδων επισης. το " braking dawn" γιατί δεν αντέχω μέχρι τα Χριστούγεννα να βγει στο σινεμά το τέλος από το twilight! ακους βαμπιράκι ? που είναι ο Robert oeo???
η Ναταλία νο2 που είναι ? έχουμε νέα?
-
Καλως τον Βεγγο στο θυληκό του!!!!
Κατερινάκι μου κατα τ'αλλα είσαι καλα?? πότε ερχεται η προγκιπησα?
-
Καλησπέρα Κατερινάκι, καλή συνέχεια στον μαραθώνιό σου και καλό καφέδιασμα.
-
θα παω να την πάρω το ΣΚ από τους γονείς μου το αστεράκι μου.
νατο το καινουργιο μου παρατσουκλι "Βεγγος" ασε που τον εκτιμω και ιδιαιτερα!
-
ευχαριστώ Τζιναμ. εσυ μαυρίζεις μαυρίζεις?
-
γιουχου σας και γκουχου σας
-
Να σου θυμησω ότι περασα Βεγγοφαση τον Ιούνιο με την μαμα στο Συγγρου, τον παππου με σπασμενο χερι κλπ όμορφα!!!! και επίσης να σου πω ότι σε νιώθω απόλυτα!!!!! :smilegrin:
-
γκουχου γκουχου και σε εσένα λιλάκι! πώς είσαι σήμερα???
-
καλυτερα αν και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ με τοση ζεστη που εκανε.