Κατερίνα όντως μαυρίζω, έχω γυφτουρλέψει αρκετά και δεν κάθομαι και στον ήλιο. Γκούχου σου Λιλάκι, άρχισα να βλέπω το suits, είναι όντως ωραίο.
Printable View
Κατερίνα όντως μαυρίζω, έχω γυφτουρλέψει αρκετά και δεν κάθομαι και στον ήλιο. Γκούχου σου Λιλάκι, άρχισα να βλέπω το suits, είναι όντως ωραίο.
τζινακιον μην μου πεις οτι αυτο το τρελο αγορι δεν ειναι θεικο???μου τρεχουν τα σαλια
Είναι ωραίος τύπος αλλά δεν είναι του τύπου μου χιχιχι.
να σας πω κατι????
βαριεμαι αφόρητα και έχω απίστευτη δουλεια!!!!!
Γεια σας κορίτσια μου! Οι διακοπές (στο σπίτι μου ακόμη) καλά κρατούν. Βγήκα χθες και γύρισα χαράματα. Το παρεάκι ανυπομονεί να με ξεφορτωθεί, ώστε να συνεχίσει κανονικά και χωρίς αντιπερισπασμούς τον υγιεινό τρόπο ζωής του. Χθες ο καημένος έφαγε φυστίκια και πόνεσε το στομάχι του. Ακούς Τζίνα; Κάνει αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, με συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένες ώρες άθλησης. Αλλά υπάρχει ο βερζεβούλης (η αφεντιά μου), που τον σέρνει σε πανηγύρια, ταβέρνες και μπαρ και του καταστρέφει την προσπάθεια. Πάντως του υποσχέθηκα ότι το Σεπτέμβριο θα τον ακολουθώ αγόγγυστα στο γυμναστήριο, θα τρώμε παρέα τα φρούτα μας, θα πίνουμε τους φυσικούς χυμούς μας ή ό,τι άλλο θα μου έχει η διαιτολόγος που θα πάω, μπας και χάσω και τα τελευταία ρημαδοκιλά.
Καλά, χθες είδαμε Ολυμπιακούς και πορώθηκα με τις κορμάρες. Τι σώματα είναι αυτά; Πόσες θυσίες απαιτούνται άραγε για να φτάσουν σε αυτό το σημείο; Κάποιος δρομέας πήρε χρυσό και έκλαιγε, το πουλάκι μου, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Με συγκίνησε τόσο, που κόντεψα να τα μπήξω κι εγώ. Σκέφτηκα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ζωή και διοχετεύει όλο του τον αγώνα σε αυτή του την προσπάθεια, που δικαιώθηκε. Σκέφτηκα, επίσης, ότι θα ήθελα να είμαι η μάνα του, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου. Κάτι μου έβγαλε αυτό το παιδί, τόσο δυνατό, που δεν στάθηκα στην κορμάρα του και δε σκέφτηκα τις γελοιότητες που σκέφτομαι συνήθως για τους αθλητές.
Όσο για το παρεάκι, κάποια στιγμή έβαλα τα χέρια στη μέση και τον κοίταξα επιτιμητικά. Επιμένει να ισχυρίζεται ότι η σφαίρα είναι το άθλημά μου. Είδαμε την απονομή και αυτή που πήρε το χρυσό ευτυχώς έχει γυναικείο όνομα! Δεν ξεχώριζες με σιγουριά αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Έτσι θα ήθελες να είμαι, του είπα; Έτσι θα καταντούσα; Μου εξήγησε ότι αυτές παίρνουν διάφορα περίεργα πράγματα, προκειμένου να υπηρετήσουν τον πρωταθλητισμό, γι' αυτό και σε πολλές περιπτώσεις υπερισχύουν οι αντρικές ορμόνες.
Σήμερα έχω ένα ρημαδοφαγητό, που δεν τρώγεται με τίποτα. Κριθαράκι με ντομάτα, νερόβραστο. Για να το νοστιμίσω έκανα τη λεγόμενη σύβραση. Τσιγάρισα δηλαδή κρεμμύδι σε λάδι και το έριξα πάνω στο κριθαράκι. Έγινε ακόμη χειρότερο! Επειδή φεύγω μεθαύριο, δεν ψωνίζω και δε μαγειρεύω πια. Άρα θα βολευτώ με αυτό, όσο χάλια κι αν είναι.
Καλησπέρα κουκλίτσες μου!!!!
Σήμερα έκανα τα τελευταία ψώνια των διακοπών κ τώρα είμαι ένα πτωματάκι, νυστάααααζωωω!!!!!
Απο το απόγευμα θα αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσα:bouncy::bouncy: ευτυχώς θα είναι οι γονείς μου εδώ οπότε δεν έχω να καθαρίσω κ το σπίτι πριν φύγω.
Αβα κ εγώ όταν βλέπω αθλητές τα ίδια σκέφτομαι:bigsmile: το παλικάρι αυτό που έκλαιγε είπε πως τις σταγόνες της βροχής τις θεώρησε ως τα δάκρυα της γιαγιας του..............
Οι βαλίτσες τι έγινε? έκλεισαν?
Οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?
Πώς πάνε οι ετοιμασίες, σοκολατίτσα; Θα πάει μακρυά η βαλίτσα; :D
Η δική μου (ενικός παρακαλώ) επιτέλους έκλεισε. Σκέφτηκα να πάρω μία τεράστια και να τα χώσω όλα μέσα. Οπότε σήμερα, φτου κι απ' την αρχή.. Ζυγίζει 17 κιλά. Πώς το ξέρω; Έπρεπε να με βλέπατε.. Μπροστά στη ζυγαριά, με τη βαλίτσα δίπλα. Να ζυγίζομαι πρώτα μόνη μου και μετά με αυτή στο χέρι.. Μεγάλη γελοιότητα!
Κουβαλάω μαζί μου την Άρτα και τα Γιάννενα! Τέσσερα ζευγάρια παπούτσια, τρία κολιεδάκια, έξι παντελόνια, καμια δεκαριά φουστάνια, μία φούστα, άπειρα μπλουζάκια. Καλλυντικά, τρία νυχτικά, δώρα, όλη μου την προίκα σε βρακομάνι..
Στην τσάντα μου, τρία πακέτα τσιγάρα, το σαχλαμαράκι, μήπως και φιλοτιμηθώ, καραμέλες, τσίχλες, γυαλιά ηλίου, αντικουνουπικό...
Χειραποσκευή θα είναι η τσάντα για τη θάλασσα. Δύο μαγιώ. Το ένα δεν αρέσει στην ξαδέλφη, γιατί είναι λέει θείτσικο. Αυτό έχω όμως. Είναι τανκίνι. Έχω και το ολόσωμο, βεβαίως βεβαίως. Δύο καπέλα. Μα καλά, πώς την πάτησα και το πήρα το ένα; Σαν καθήκι είναι.. :lol:
Συνοψίζοντας: Στις διακοπές μου έξω θα είμαι κυρία! Προσεγμένη, καλοντυμένη, όλα τα καλά. Στη θάλασσα όμως.. Θα είμαι μάλλον σαν τη μάνα του Κώστα Βουτσά στις ταινίες! :lol:
Σοκολατίτσα χαίρομαι που είσαι σε διάθεση διακοπών, με το καλό να πας διακοπούλες, να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα.
Αβα κι εγώ έτσι ζυγίζω τα σκυλιά μου, ανεβαίνω στη ζυγαριά πρώτα μόνη μου και μετά τα παίρνω αγκαλιά, η βαλίτσα σου όμως τα νικάει γιατί το ένα είναι 9 κιλά και το άλλο 11 χιχιχιχι. Νομίζω ότι τη ζημιά στο βάρος της βαλίτσας στην κάνουν τα τρία κολιεδάκια!!
γεια σας ομορφες!!!
χαθηκα!!! γιατι ειμαι στη νεα μου δουλεια!!!
ειμαι πολυ καλα και ολα εδω πανε καλα!!!!
θα προσπαθησω να σας διαβασω!
μπορει ισως καποια να μου πει τα πολυ σημαντικα σε τιτλους??
Koritsaki πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη στη δουλειά σου και περνάς καλά. Το σημαντικότερο νέο είναι ότι οι εξετάσεις που έκανε το Ναταλάκι είναι καλές και μάλλον αύριο θα γυρίσει στο σπίτι της στην Κρήτη. Η Γλαύκη και η Αντα αναρρώνουν καλά από το χειρουργείο τους, το Γιωτάκι ταλαιπωρείται γιατί είχε καταστροφές στη σοδειά της από τον άσχημο καιρό και οι υπόλοιπες ή δουλεύουνε ή ετοιμάζονται για διακοπές ή κάνουν διακοπές.
εφαγα και ηρθα
τζινακο σ ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!! νιωθω πολυ ομορφα σε αυτη τη δουλεια!!! ειναι σαν να βρηκα το νοημα της ζωης μου!!!
γλαυκουλα και αντουλα καθε μερα και καλυτερα ευχομαι!
ναταλακι χαιρομαι πολυ για τις εξετασεις σου!!!!
μηπως μαθαμε αν τελικα θα χρειαστει κι αλλο χειρουργειο?
γιωτακι μη σκας! κατι θα γινει και με αυτο το θεμα ελπιζω.
ολες οσες μου ειστε διακοπες η μου ετοιμαζεστε για διακοπες πολυ πολυ καλα να περασετε!!!
α και κυρια γοργονα! στη διαιτακι μου ειμαι οσο πιο κυρια μπορω δεδομενου οτι δεν ειμαι σπιτακι μου και τρωω στους δρομους!
Hello από μένα......
γκούχου Λίλα τι κάνεις???
κοριτσάκι καλή επιτυχία με την καινούργια σου δουλεία κ να περνάς καλά!!!
Τζινάκι εφημερίδα είσαι!!!!!
Εγώ σήμερα προσπαθώ όλη μέρα να ψιλοτρωώ γιατί δεν πολύ έχω φάει όπως πρέπει αυτές τις μέρες....αλέσα στο μπλέντερ πολλά φρουτάκια έριξα κ λίγο χυμό βύσσινο κ έγινε τέλειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
Koritsaki δεν ξέρει ακόμα το Ναταλάκι αν θα χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο, περιμένει να κάνει και την τελευταία εξέταση τον Σεπτέμβριο, αν τα καταφέρει ίσως και νωρίτερα, να μιλήσει και με άλλους ογκολόγους στην Κρήτη και μετά θα αποφασίσουν αν θα ξαναμπεί χειρουργείο. Αντα είναι καλό να τηρείς τα γεύματά σου γιατί βοηθάει τον οργανισμό σου να μην εξασθενεί αλλά βοηθάει και στην απώλεια των κιλών. Επειδή ο χυμός βύσσινο έχει ζάχαρη βάζε λίγο στο φρουτοχυμό που φτιάχνεις ίσα ίσα για την γεύση.