πωπω Ζωίτσα έχεις χάσει πολλά κιλά!! μπράβο (αντε και στα δικά μας!! )
τί σε έκανε να διαλλέξεις τη ww?
με ποιά δίαιτα τα έχασες;
εγω πάω καλά αυτές τις μερες αλλα δεν έχω γράψει τίποτα
(η ζυγαριά το χαβά της βέβαια δεν πέφτει με τίποτα)
Printable View
πωπω Ζωίτσα έχεις χάσει πολλά κιλά!! μπράβο (αντε και στα δικά μας!! )
τί σε έκανε να διαλλέξεις τη ww?
με ποιά δίαιτα τα έχασες;
εγω πάω καλά αυτές τις μερες αλλα δεν έχω γράψει τίποτα
(η ζυγαριά το χαβά της βέβαια δεν πέφτει με τίποτα)
ειχα κανει επεμβαση και τα εχασα .. αλλα μετα αρχισα παλι τις παρασπονδιες και πηρα 6 -7 .. και τωρα εβαλα σκοπο να τα χασω ολα ..
η ψυχολογια ειναι σημαντικη τελικα ..
και οπως μου ειπε ενας φιλος .. τον θυμο σου καλυτερα να τον εκτονωνεις παρα να τον τρως ....
νεα μερα σημερα! η ζυγαρια εδειξε ηδη μειον αλλα δεν το υπολογιζω μιας και ειναι νωρις καομη για απωλεια ..
κανονικο ζυγισμα σε μια βδομαδα ..
το σημαντικο ειναι οτι δεν πεινασα! αυτο ειναι το καλο τωνWW
πρωινο (8.30):1 φλυτζ. γαλα 1.5%+ καφες σκετος
(αρα πόντοι 1+0= 1 )
(10.30): 2 ασπραδια αυγου, 3 κ.σ. κοφτες κουακερ, 1/4 κ.γ. λαδι ( ισα ισα για περασω λιγο το πατο του τηγανιου δλδ με το πινελο), 1 κ.γ. μελι
(αρα ποντοι 0,5+ 2+0,5+1= 4 )
ενδιάμεσα (13.00):125γρ γιαούρτι activia με γεύση καρύδα+ 1/2 ροδακινο
(αρα πόντοι 1+0= 1 )
μεσημερι (16.15): 90γρ κοτοπουλο ψητο σε γκριλιερα+ 1 κ.γ. λαδι+ σαλατα+ 100 γρ γιαουρτι 2%
(αρα ποντοι 3+1+0+2= 6)
βραδυ (19.45): τοστ με 1 φετα μοτσαρελα+ 1 μικρο τονο+ πιπερια
(αρα ποντοι 4+1,5+2 = 7,5)
βραδυ (22.00): 1 φετα ψωμι του τοστ+ 1 κ.γ. μαρμελαδα χωρις ζαχαρη+ 1 κουπα γαλα 1,5%+ 1 μπανανα
(αρα ποντοι 2+1+1+1 = 5)
πόντοι:24.5/ 24
αποθήκη για έξοδο: 2-0,5=1,5
Το γάλα σου πρέπει να'ναι παραπάνω πόντος Ζωήτσα! Εγώ υπολόγισα για το 0% λιπαρά που πίνω, 1 φλ. (200ml) = 2 πόντοι!
Και νόμιζα τόσο καιρό πως ήταν μόνο 1 πόντος! :rolleyes:
στο ποστπ pου εχουν τα παιδια με τους ποντους για το γαλα το ειδα .. γι αυτο και ρωτησα αν τα μετραω σωστα :P αλλα μου φαινεται για σιγουρια θα το υπολογισω με το κουμπιουτερακι :P
εγω υπολογιζω τους ποντους με βαση αυτα που εχουν γραψει στο ποστ του weight watchers points ...
γαλα αποβουτυρωμένο, 1 φλυτζάνι 0,5
1 μπολ 1
γαλα εβαπορε, 2ΚΣ 1,5
γαλα ημιαποβουτυρωμένο, 1 φλιτζάνι 1
1 μπολ 2
γάλα πλήρες 1 φλιτζάνι, 1,5
1 μπολ 3
επειδη ακουσα να λετε για διαφορα προγραμματα .. οπως το flexypoints.. μηπως σε καθε συστημα εοχυν διαφορετικη μετρηση?
Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδάκια τα φωτα σας. Σημερα εχω παστιτσιο και ομολογω οτι μπερδευτηκα με τους ποντους.
Στο flexipoints γραφει αυτο : Παστίτσιο 1 μερίδα, 15π - Παστίτσιο 100γρ., 4π. Οταν λεει μεριδα αναφερει προφανως μεριδα εστιατοριου, αλλα ποσα γρ. ειναι?
Στο Weight Watchers Points η Νεφελη το εχει ''παστιτσιο (120γρ) 12π''.
Ξερει καποιος τι ισχυει τελικα?
εγω θα υπολογιζα αρχικα ολα τα υλικα που θα βαλω στο ταψι ..ποσοι ποντοι ειναι στο συνολο δλδ ολο το φαγητο .. οπτοε αναλογα τη μεριδα που θα βαλω στο πιατο μου θα ξερω ποσοι ποντοι ειναι ...
γατι αλλοι ποντοι ειναι αν βαλεις γαλα ελαφρυ , αλλοι αν βαλεις πληρες .. αλλοι αν βαλεις βουτυρο .. και αλλοι αν βαλεις βιταμ ...
εγω τουλαχιστον αυτη τη μεθοδο ακολουθω .. γιατι δεν μπορεις να ξερεις με τι συστατικα εχουν υπολιγστει ..
Εχεις δικιο σε αυτο, αλλα το κακο ειναι οτι δεν το εφτιαξα εγω, μας το εκανε η πεθερα μου. Οποτε δεν μπορω να το υπολογισω ετσι.
τοτε υπολογισε φουλ ποντους .. μιας και οι μαμαδες παντα μαγειρευουν εξτρα παχυντικα :P
Γεια σας! Τι κανετε?
Σημερα 89,7 (-300γρ απο χτες)!! Θελω αλλα 400 γρ για να φτασω τον πρωτο στοχο μου!
Το καλο με τη διαιτα των ww ειναι οτι χανω ενω τρωω πολυ!! Ειναι τελειο το καινουριο συστημα!
Καλη συνεχεια!!
και εγω η αληθεια ειναι πως χθες ενοιωθα πολυ χορτατη! ας πουμε εφαγα το σαντουιτσ μου το βραδυ .... και το γαλα μου! και ηταν τελεια! και αυτο που εκανα ορεξη εκεινη την ωρα εφαγα, και χορτασα! αυτα ειναι!
Χτες εφαγα
πρωι: tortillas μεγαλη με 2 φετες τυρι με λιγα λιπαρα, 60 γρ κοτοπουλο σε φετες, cream cheese και σαλατα καροτο λαχανο, μια φετα γλυκο ψωμι (5+2+1+1+0+2)
λιγο πιο μετα: pitta bread με μαρμελαδα, μιλκσεικ με μπανανα γαλα και σκονη σοκολατας (3+1+3+0+1)
μεσημερι: πιτα του βοσκου (ετοιμο γευμα ww 6)
απογευμα: 2 τυροτρελλες, μια μπαρα δημητριακων (4+2)
βραδυ: γιαουρτι 2% με μελι, μια μπαρα δημητριακων και μια μπανανα (5+2+0)
Συνολο: 38 ποντοι, ξεπερασα κατα 5 τους ποντους (ευτυχως εχω τους 49 επιπλεον ποντους καθε βδομαδα τους οποιους λενε οτι ειναι καλο να τους καταναλωνουμε) και με τοσα εχασα 300 γραμμαρια:roll:
^princess_85^ αν δεν κανω λαθος οι ποντοι για πανω απο 100 κιλα, πρεπει να ειναι απο 26 - 30π.
Κανω εγω λαθος? Το διαβασα στο βιβλιαρακι του ww
ισως κανει το καινουριο συστημα ..
εγω επειδη δεν ειχα την τυχη να εχω τα βιβλιαρακια .. και για να μην μπερδευομαι με τα συστηματα .. ακολουθω τους ποντους που γραφονται στο αντιστοιχο ποστ ... weight watchers points