Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by sweetOctober
forty πόσο δίκιο έχεις!
κλείνω τώρα κοντά μήνα που άρχισα γυμναστική κι άρχισε η πτώση της ζυγαριάς και πάλι! Βέβαια εγώ έκανα μόνο αερόβια (τώρα άρχισα βάρη και μάλλον δε θα τα συνεχίσω γιατί δεν έχω χρόνο και προέχει η αερόβια μου για τώρα). Ο γυμναστής μου είχε πεί πως δε παίζει ρόλο τί γυμναστική κάνω, αφού ήμουν αγύμναστη είναι φυσικό να κολλήσει η ζυγαριά και είναι μυική ανάπτυξη, κατακρατήσεις κτλ!
Δήμητρα σε εσένα σίγουρα ρόλο θα έπαιζε και ότι συχνά ξέφευγες εγώ ρε γαμώτο είμαι πιστή στη δίαιτα!Anyway αν μου λέτε ότι γίνεται κατακράτηση και είναι κάτι γνωστό θα κάνω υπομονή. Το θέμα του μυικού ιστού τόσο γρήγορα μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι, χαρακτηριστικά μου είπε μακάρι να ήταν τόσο απλό να χτίσεις μυικό ιστό!
Επιπλέον στο βιβλίο του Βενούτο, που διαβάζω τώρα, λέει πως η πιθανότητα να κάνεις δίαιτα και ταυτόχρονα να αυξήσεις μυικό ιστό δεν παίζει. Η γυμναστική κατά τη δίαιτα βοηθάει απλά στο να διατηρήσεις τον ήδη υπάρχων στα καλύτερα δυνατά επίπεδα και πάλι μια μικρή απώλεια θα την έχεις.