συμφωνώ.....
+10000000000000000000000
Printable View
συμφωνώ.....
+10000000000000000000000
μαρεσει βρε σασα που συμφωνεις μαζι μου σε ολα,
κ σου ριχνω 30 κιλα :D
μηπως τελικα εχω μυαλο αδυνατηςκ σωμα παχυας? :D:D:D
Λοιπον θα ξαναγραψω εδω οταν και αν ποτε ξεκολλησω γιατι βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια.:borg:
Kαλημερα κοριτσια! Ειμαι Μανη και σημερα κλεινω μια βδομαδα εδω... Ειμαι στα 55.7 οποτε κάλα την σκαπουλαρα αυτη τη βδομαδα... Παμε για την αλη τωρα... Τα λεμε στις 16!
eleni κρατησου, οταν κολλαμε πρεπει να κανουμε υπομονη, οχι να φαμε το καταπετασμα.:P
penelope δεν εχεις παρει ουτε ενα κιλο στις διακοπες, μπραβο!
καλημέρα κοριτσια!σημερα ειμαι 58.1!!!!!!!γιούπι!!εχω να χασω 2 κιλάκια σε σχεδόν 2 βδομαδουλες λοιπον! -300γρ.
geia sas paidakia
-500 g η περιοδος αφαντη,
δεν ξαναζυγιζομαι για καμια βδομαδα, θα λειπω μαλλον κ ολη τη βδομαδα αλλωστε,
μου την εχει βαρεσει κ το ζυγισμα,
αλλα βλεπω στον καθρεφτη αλλα λεει η ζυγαρια.
ισως μου κανει καλο να ξεκολλησει το μυαλο!
θα μπαινω κ απο το εξωτερικο αλλα δεν ξερω αν θαχω χρονο για τις διατροφικες διαταραχες μου...
ποιος ξερει μηπως κ τις αφησω στην ιταλια να τελειωνω? :(
θα παρω μαζι τον θερμιδομετρητη κ ο Θεος βοηθος.
κ πληρη καταγραφη οσων τρωω (που ηδη εχω αρχισει)
Πηνελοπη θα σε σκεφτομαι διαρκως με τις θερμιδες!
Mπραβο γρανιτακι σκιζεις!Quote:
Originally posted by granita
καλημέρα κοριτσια!σημερα ειμαι 58.1!!!!!!!γιούπι!!εχω να χασω 2 κιλάκια σε σχεδόν 2 βδομαδουλες λοιπον! -300γρ.
Αναρωτιεμαι η dew τι καλο ειδε στη ζυγαρια της σημερα.:wink1: :)
α ναι κ εγω αναρωτιεμαι!ελπιζω να χει καλα νέα!χιχι
:P:roll::love::grin:επιτελουςς..μακα ρι θεε μου..ακι.....μετα απο πανω απο ενα μηνα ξανα ειδα το 6αραααακι!!!!το ηθικο μου αναπτερωθηκε παααρα πολυ.....ισως δω το 3αρακι μεχρι τελος αυγουστου.και το ποδι μου ειναι καλυτερα!!θα μπορω να αρχισω και τη γυμναστικη συντομα... αχ!!! τι χαρα ειναι αυτη.. το χρειαζομουν....
αρε ελενακι του δωσες και καταλαβε....καλα εκανες αρκει να μην εχεις τυψεις τωρα..σε μια 2 μερες επανερχεσαι αν δεν σου εχουν κατσικωθει.. αλλα ποτε να προλαοβυν αλλωστε.. μια χαρουλα δηλαδη!!!
καλημερα εγω ειμαι σε δευτερη μερα περιοδου και λεω να αναβαλω το ζυγισμα εσας εσας σας δειχνει παραπανω τετοιες μερες ;
-3 κιλα σε μια βδομαδα και μαλιστα εχετ κατα νου οτι τις τελευταιες 2 μερες δεν πηγα γυμναστηριο αν και επειδη ετρεχα για δουλειες περπατησα πολυ! συν τις τελευταιες 2 μερες εφαγα τα απειρα σκατα οχι ως κριση βουλημιας αλλα επειδη ετσι το επελεξα ως πειραματισμο κι ως προσπαθεια ειπαμε,να μην πεσει η ζυγαρια κι αλλο πιο κατω και παθω κανενα σοκ ευτυχιας ....χαχαχαχα
σας ειπα σ ενα αλλο θεμα οτι εχω ενα θεμα μ αυτο ακομη...
απο την αλλη μου κανε και καλο γπου εφαγα γιατι ειδα μετα πως ημουν.οκ εφαγα και?ποσο ικανοποιηθηκα?τι κερδισα?τι νιωθω?ti θελω?καπως ετσi νικησα και τη βουλημια μου τον τελευταιο χρονο.με παρατηρουσα,μου εδινα αυτο που ""ηθελα"" k εβλεπα k anelya tis αντιδρασεις μου.
ελπιζω την επομενη εμβδομαδα η μερα που θα φαω ετσι,γιατι κατι με πιανει με το που βλεπω αλλαγες στο σωμα μου κ τη ζυγαρια(κακο πραμα η συνηθεια )να ειναι μια,και την επομενη εβδομαδα καμια.
Καλημέερες από τη Θεσ/νικη!! Σε λίγο παίρνω το τρενο της επιστροφής παρέα με τη ζυγαριά μου!:wink1:
97,1 Σήμερα και ευτυχισμένη χαιρετώ σιγά σιγά τη παχυσαρκία και γίνομαι μια ευτυχισμένη υπέρβαρη.. ελπίζω κάπου μέσα στην εβδομάδα!!! Πολύ το χάρηκα όταν ανέβηκα στη ζυγαριά σήμερα!! Τα 94 κιλά μέχρι τέλος Αυγούστου μου φαίνονται ένας δίκαιος, αν κ όχι πολύ εύκολος στόχος.. αλλά θα τα καταφέρω τώρα που θα έχω παρείτσα τη ζυγαριά μου :yes:
Φιλάκια σε όλες σας, τα λέμε από την Αθήνα!!!
Forza dew!:wink1: Καλως να ερθεις πισω!:)Quote:
Originally posted by d3w
Καλημέερες από τη Θεσ/νικη!! Σε λίγο παίρνω το τρενο της επιστροφής παρέα με τη ζυγαριά μου!:wink1:
97,1 Σήμερα και ευτυχισμένη χαιρετώ σιγά σιγά τη παχυσαρκία και γίνομαι μια ευτυχισμένη υπέρβαρη.. ελπίζω κάπου μέσα στην εβδομάδα!!! Πολύ το χάρηκα όταν ανέβηκα στη ζυγαριά σήμερα!! Τα 94 κιλά μέχρι τέλος Αυγούστου μου φαίνονται ένας δίκαιος, αν κ όχι πολύ εύκολος στόχος.. αλλά θα τα καταφέρω τώρα που θα έχω παρείτσα τη ζυγαριά μου :yes:
Φιλάκια σε όλες σας, τα λέμε από την Αθήνα!!!