καλα καταλαβες μικρη!:bigsmile:
Printable View
καλα καταλαβες μικρη!:bigsmile:
Δε συμφωνώ.Πέρα από την πλάκα και το όποιο ενδιαφέρον μας δεν μπορούμε να είμαστε οι χωροφύλακες σου.Quote:
Originally posted by Ciciliana
και ήθελα να πω οτι όταν τον σκέφτομαι σκέφτομαι κι εσας, δλδ σκέφτομαι οτι δε πρεπει να στειλω πχ sms , γιατι απλα δε πρεπει(ξερω οτι μου είπαν οτι απλα δε πρεπει), κ δεν αναλυω τη σκέψη παρακατω.
Δεν υπάρχει "πρέπει" και "δεν πρέπει" και μάλιστα έξωθεν επιβαλόμενο,το οποίο ούτε κατανοείς ούτε αναλύεις.
Έτσι καταπιέζεσαι να συμμορφωθείς σε κάτι που δε σου κάνει καν νόημα.Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις εσύ η ίδια
τι χρειάζεσαι και για ποιούς λόγους.Τι λειτουργεί βοηθητικά για σένα,τι καλύπτει πραγματική θετική σου ανάγκη
και τι φόβο,που αποπροσανατολίζει.Να σε παρατηρήσεις,να κατανοήσεις τους μηχανισμούς σου,να δουλέψεις
ό,τι τυχόν δε σε πάει στην επιθυμητή κατεύθυνση.Μην ξοδεύεις την ενέργεια σου σε κάτι ανούσιο,που δε σε αγγίζει.
Εννοώ πως δεν είναι το ζητούμενο να μην τηλεφωνήσεις αλλά να αναρρωτηθείς γιατί θέλεις να του τηλεφωνήσεις,
τι θεωρείς πως θα κερδίσεις με αυτό,τι σου δίνει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος κι η σχέση μαζί του και πόσο
απέχει από τη σχέση που έχεις πραγματικά ανάγκη,τι ανάγκες άλλες προβάλεις κι επενδύεις λανθασμένα εδώ
κι ένα σωρό άλλες ερωτήσεις,που δε χρειάζεται να σε κουράσω περισσότερο.Φοβάμαι πως αναζητούμε τη λύση
εκεί όπου δε βρίσκεται πραγματικά το πρόβλημα κι αυτό δε μπορώ να φανταστώ τι καλό μπορεί να ωφελήσει.
οντως, δικιο έχεις, απλά το σκέφτηκα έτσι (με το πρεπει) γιατι αλλιως θα του έστελνα μηνυμα.
πιστευω δε θελω για καποιο λογο να αντιμετοπίσω τους φοβους μου.
μπορει να επαναπαυομαι.υποθεση κανω.. αλλα πιστευω εχω πολυ δρομο να τα σκεφτω.
Εχει γεμισει το φορουμ spam σημερα... Εγω το reportάκι μου το ´ριξα παντως.. Αρρρρρρ!!!
Οκ,Σισάκι μου!Πάω πάσο.Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
ʼλλωστε οι φόβοι δε μας γεννιούνται τυχαία.Έχουν πολύ σοβαρό έργο να επιτελέσουν,
βολεύονται στο θρόνο τους και δεν ξεκουνιούνται έτσι εύκολα και γρήγορα.Πάρε το χρόνο σου,
διάλεξε μονοπάτια και πορεύσου.Δυστυχώς μόνο το προσωπικό βίωμα διδάσκει.Τα λέμε και πάλι...
ʼσχετο,αλλά μόλις είδα την εικόνα αυτή σε σκέφτηκα.Φιλάκιαααααααααα
Tο σκεφτομουν εδω και καιρο αλλα δεν το εγραφα επειδη δεν ημουν σιγουρος. Σημερα που εκανα μια περιηγηση στο φορουμ και διαβασα καποια παλαιοτερα θεματα, μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι η Νadine δεν ειναι υπαρκτο προσωπο.
Ειναι μια αϋλη αυρα που επιβλεπει τα παντα απο την κορυφη του Ολυμπου. Παρεμβαινει οταν υπαρχει αναγκη να καθησυχασει και να κατευθυνει στον ισιο δρομο καποια ταλαιπωρημενη ψυχη ή για να καταθεσει με το δικο της μοναδικο τροπο, τη σοφια της, στα διαφορα θεματα που συζητουνται.
Θα μου πει καποιος, μα πως γινεται, την εχω συναντησει! Νομιζεις... Οταν πιστευει οτι η επικοινωνια μεσω της τεχνολογιας δεν αρκει, καταλαμβανει ειρηνικα ενα ανθρωπινο σωμα και εμφανιζεται οπου εχουν αναγκη την παρουσια της.
Λυπαμαι πολυ που σας χαλαω την οποια εικονα ειχατε. Αυτο το προσωπο δεν υπαρχει!
με πήρε ο ύπνος μπροστα στον υπολογιστη :) :S
ναι ναντιν μου ναι, θα ήθελα για δωράκι ενα κολλάρο σαν αυτο της φωτο (ευχαριστω που με σκέφτηκες...).
εχω γινει ανέκφραστη, δε ξερω γιατι ... μου λεει κατι εντυπωσιακο καποιος, μου το λεει κ με ενθουσιασμο κι εγω "α... ναι...;.....μαλιστα/ωραια/αντε/..."
βασικα δε με ενοχλει, απλα σκεφτομαι οτι μαλλον με παρεξηγουν κ μπορει να μου πουν μετα "δεν είναι η μέρα σου ε..../τι εχεις?..../δεν εχεις ορεξη ε..;/...κλπ"
και με ενοχλει οταν ο αλλος μου λεει τι εχεις...δε φενεσαι καλα, γιατι με κανει χειροτερα..
ως και καθηγητες μου το εχουν πει σε διαλειμμα :puzzled:
τεσπα........ξυπνησα τωρα κ αρχισα κ μιλαω..
ναντιν... φιλακια...........:bisou:
Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Θα μου πει καποιος, μα πως γινεται, την εχω συναντησει! Νομιζεις... Οταν πιστευει οτι η επικοινωνια μεσω της τεχνολογιας δεν αρκει, καταλαμβανει ειρηνικα ενα ανθρωπινο σωμα και εμφανιζεται οπου εχουν αναγκη την παρουσια της.
Χαχαχαχαχαχαχα!Πρόσεξε φάε πριτς την επόμενη φορά μην καταλάβω το δικό σου σώμα,που πολύ καιρό
το βλεφαριάζω έτσι που μου κουνά κωλαράκι πάνω κάτω.Εξάλλου αρκετές ανόητες υπέρβαρες επιλογές έχω κάνει
στο παρελθόν!ʼσε που πάντα το είχα απορία πώς νιώθετε εσείς οι άντρες μέσα στο σώμα σας...Αν καμιά μέρα
δε νιώθεις ο εαυτός σου,μην καλέσεις εξορκιστή.Μια αρπαχτή θα κάνω.Μη φοβάσαι δε θα σου μπαστακωθώ!
:wow:κι εγω εκανα ρεπορτ σημερα...Quote:
Originally posted by mitsokolo
Εχει γεμισει το φορουμ spam σημερα... Εγω το reportάκι μου το ´ριξα παντως.. Αρρρρρρ!!!
χαχαχαχαχαχα! Εισαι παντα ευπροσδεκτη! Και για του λογου το αληθες, οριστε και το αντικλειδι να μπαινοβγαινεις οποτε θες! :)Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Χαχαχαχαχαχαχα!Πρόσεξε φάε πριτς την επόμενη φορά μην καταλάβω το δικό σου σώμα,που πολύ καιρό
το βλεφαριάζω έτσι που μου κουνά κωλαράκι πάνω κάτω.Εξάλλου αρκετές ανόητες υπέρβαρες επιλογές έχω κάνει
στο παρελθόν!ʼσε που πάντα το είχα απορία πώς νιώθετε εσείς οι άντρες μέσα στο σώμα σας...Αν καμιά μέρα
δε νιώθεις ο εαυτός σου,μην καλέσεις εξορκιστή.Μια αρπαχτή θα κάνω.Μη φοβάσαι δε θα σου μπαστακωθώ!
Αχ!Σ'ευχαριστώ πολύ για το κλειδί!Η αλήθεια είναι πως πολύ με διευκολύνεις!
Να τολμήσω να ρωτήσω πού είναι η κλειδαρότρυπα ή το χοντραίνω το παιχνίδι;
Δεν εχω ιδεα, δεν ειχα ποτε την τυχη να περιηγηθω εξω απο το σωμα μου.Quote:
Originally posted by NADINE
Αχ!Σ'ευχαριστώ πολύ για το κλειδί!Η αλήθεια είναι πως πολύ με διευκολύνεις!
Να τολμήσω να ρωτήσω πού είναι η κλειδαρότρυπα ή το χοντραίνω το παιχνίδι;
Ειχα καποιους επισκεπτες στο παρελθον και οταν τους ρωτουσα, μου απανταγαν "ειδα φως και μπηκα". Τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο σκοτεινα και επισκεπτες δεν υπαρχουν! :)
Για να λένε "είδα φως και μπήκα" σημαίνει πως από κάπου υπάρχει διαρροή!
Μη σε απασχολεί.Θα τη βρω την άκρη μου κι ας μου πάρει λίγο παραπάνω όσο...
"το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο!"ʼσε που μπορεί έτσι να είναι και πιο διασκεδαστικό!
Εις το επαναχουφτώνειν! :roll: :roll:
Σκέφτομαι πως ο γιος μου μου σπαει τα νευρα με το διάβασμα και πως έχδω χάσει εντελώς την υπομονή μου μαζί του και θα σκάσω!!!!!
Φιλενάδα,αν από τώρα νιώθεις έτσι,πώς θα βγάλουμε ολόκληρο δημοτικό;
Ευτυχώς πλησιάζουν οι διακοπές του καλοκαιριού και θα φορτίσεις μπαταρίες
υπομονής.Το παιδί χρειάζεται να του προκληθεί το ενδιαφέρον!Εδώ σε θέλω,μάστορα!
Πελεκανάκι μου γλυκό,που όλο μου σε κατηγορούνε!