Αυτό το animation κίτρινο ανθρωπάκι πολύ μου αρέσει χιχιχιχι
ʼντε να μαζευόμαστε! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ;)
Printable View
Αυτό το animation κίτρινο ανθρωπάκι πολύ μου αρέσει χιχιχιχι
ʼντε να μαζευόμαστε! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ;)
κοριτσιαααααααα μολις γυρισα απο διακοπεςςςςςςςς... τι κανετεεεεεεεεεεε? :)
riaki καλημέρα,τι κάνιες, ωραία τα πέρασες?
Α πουλάκι μου διακοπούλες ήσουνα κ εμεις ανησυχήσαμε μήπως δεν ήσουνα καλά!
Εμένα με είχε πάρει λίγο απο κάτω κ προσπαθώ να επανέλθω αλλά η τάση αναβλιτηκότητας που έχω δεν λέει να με αφήσει..................το Σάββατο ήρθε η αδελφή μου οπότε βγήκα λίγο κ πάλι εκτος προγράμματος, όλο δικαιολογιές ψάχνω !!!
καλημερα κορίτσια μου, ενω η εγκυμοσυνη μου συνεχιζεται κανονικά χωρίς κανενα πρόβλημα, εκανα καμπύλη σακχαρου και με 50 γραμ γλυκοζη το σακχαρό μου ανεβαινει λίγο πιο πάνω από το όριο...οποτε τερμα τα γλυκά τα παγωτα και όλα αυτα... αλλά αυτό ειναι το λιγότερο,
εσεις τι κανετε κορίτσια?
μπρέικ διακοπες ημουν ναιιιιιιιι... εφαγα ΕΦΑΓΑ εφαγα του σκασμου παιδιααααα... πωπω να δω με τι μουτρα θα ανέβω στη ζυγαρια χαχαχα
κορίτσι η αναβλητικοτητα ειναι η ειδικοτητα μου, πολλων οσων εχουμε δδ νομίζω... παταξε την!!!!!!!!!! ξεκινα τωρα!!!!! εγω αυτο θα κανω παντως... γιατι το παρακανα ...οι τριαδες μια χαρα πηγαν απλως στη ποσοτητα ξεφυγα....
Μαγδαλένα πήγες σε διαβητολογο? εγω στην εγκυμοσυνη πήγα κ μου εδωσε διατροφη την οποια τηρησα κατα γραμμα κ ολα πηγαν καλα! ευχομαι κ σε εσενα ολα να πανε καλα! Να χαρεις τη περιοδο της εγκυμοσυνης παρολες τις οποιες μικρες ή μεγαλες δυσκολιες... ειναι μοναδικη περιοδος!!! Σαν να ταξιδευει κανεις στις Μaldives ....οταν τελειωνει το ταξιδι αυτο επιστροφη δεν εχει :))
σας φιλω κ θα επανελθω για σημερινο προγραμμα διατροφης! εως τωρα δεν εχω φαει κατι λογω ελλειψης οργανωσης... μακιαααα
υ.γ. Ελισαβετ ουουουουουουου που σαι καλε??????? τη περασμενη Δευτερα ηρθα νωρις κ δεν σας ειδα πουλακια μου.... την επομενη ελπιζω ομως :)
λοιπον,
σημερα δεν ειχα ορεξη ουτε για νερο....
παρολα αυτα καταφερα :
ενα μεγαλο καλαμακι κοτοπουλο
μια κουταλια γιαουρτι,
1 φετα ψωμι ολικης
1 κουτακι χυμο ...αυριο πάλι!!!!
:love:
Καλημέρα όμορφες!
Ριάκι μου διακοπιασμένο τι κάνεις; Πέρασες όμορφα με την οικογένεια;
ʼστα και εμείς εδώ το έχουμε βαρέσει διάλυση! Και εγώ προσπάθω μάταια να μπω σε ένα πρόγραμμα που κάθε Σαββατοκύριακο χαλάει γιατί είμαι στους δρόμους! Λέω να πάω σήμερα ένα γυμναστήριο μπας και ισιώσω λίγο και μπω στον δρόμο τον σωστό! Tο καλό είναι ότι δεν είχα επιπτώσεις στο βάρος μου, αλλά δεν είναι για να εφησυχάζομαι...
Την επόμενη Δευτέρα θα τα πούμε από κοντά; Εγώ θα πάω :)
Χθες δεν πήγα στην ομάδα γιατί .... ξέχασα! Σοβαρά δεν κάνω πλάκα ήμουν τόσο ζαβλακωμένη από την ζέστη που ξεχάστηκα και το θυμήθηκα αργά το βράδυ που κάθισα έξω στο μπαλκόνι να δροσιστώ λίγο! :crazy:
Eλσάκι μου γλυκο, ναι θα ερθω, αν ειμαστε φυσικα καλα, που θα ειμαστε δηλαδη :)
σκεφτομαι οτι θελω να χασω 12-14 κιλα ακομη και δεν ξέρω ποτε θα γινει αλλα ενα περιεργο πραγμα δεν με αγχωνει το γεγονος... ας ειναι κ σε ενα χρονο... θελω πολυ ομως να το καταφερω!
Βασικα τωρα το καλοκαιρι που δεν εχω ορεξη λογω ζεστης οκ, μια χαρα τσουλαει... το χειμωνα ομως πολυ τον φοβαμαι... και το καλοκαιρι τελειωνειιιι κ μετα? φφφφφφ
εκανες γυμναστικη ελισαβετ????? με τετοια ζεστη χαρας το κουραγιο σου!!! εγω σερνομαιιιιιι...
ααααα δεν σας ειπα το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια!!!! τι να σας πω??? λατρευω τις τριαδες, λατρευω τα τριωρα!!!! αν ειχα μπροστα μου τον Ευαγγελ-ιστη θα τον φιλουσα στα μουτρα απο τη χαρα μου!!!!!χαχαχαχα
μονο ενα κιλακι τσιμπισα αλλα κι αυτο παει προς το μισο... ενα λεω ναμαι μεσα! τικερακι δεν αλλαζω γιατι σκοπευω να το διωξω πριν κατσικωθει χαχαχαχα
:spin::spin::roll::roll:
Ρία μου παίζει το κιλάκι που έβαλες να είναι καθαρά κατακράτηση. Με λίγες μέρες ελαφριάς διατροφής θα το έχεις ξεφορτωθεί και με το παραπάνω είμαι βέβαιη!!!
Όσο για το γυμναστήριο δεν πάω :(, κάνω σκέψεις ότι θέλω να πάω αλλά με την ζέστη δεν μου ξυπνάει η χαρά...
Δεν είναι τέλειο να απολαμβάνεις χωρίς να βάζεις βάρος;; Εγώ έχω ξετρελαθεί!
ρε συ δυσκολη αποφαση το γυμναστηριο με 40αρια !!! μονο γυμναστικη στο νερο θα μπορουσα να κανω :bigsmile:
ειναι τελειο να τρως κ να μη παιρνεις βαρος... κ ακομη καλυτερο να τρως (οοοοοτι θες) κ να χανεις βαρος χιχιχι
Αν ανακαλυψει ο Ζουμπι κι αυτο το τροπο θα τον κανω εικονισμα λεμε :)
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ria
Αν ανακαλυψει ο Ζουμπι κι αυτο το τροπο θα τον κανω εικονισμα λεμε :)
Quote:
[i]Την επόμενη Δευτέρα θα τα πούμε από κοντά; Εγώ θα πάω :)
Χθες δεν πήγα στην ομάδα γιατί .... ξέχασα! Σοβαρά δεν κάνω πλάκα ήμουν τόσο ζαβλακωμένη από την ζέστη που ξεχάστηκα και το θυμήθηκα αργά το βράδυ που κάθισα έξω στο μπαλκόνι να δροσιστώ λίγο! :crazy:
κ αναρωτιόμουν που ήσουνα!
κορίτσια πολλές απουσίες σημειώνω στις συναντήσεις!
εαν φύγω το Σάββατο για διακοπές δεν θα έρθω αλλιώς θα είμαι παρούσα κ δεν θέλω να χάσω τη τελευταία συνάντηση!
riaki μου καλά τα πέρασες?
τι τέλειο να πας διακοπές κ να μην πάρεις κιλά!!!!
περασα ξεκουρασταααα... βεβαια λιγο ....γιατι αν φανταστεις οτι πηγαμε τριτη κ εγω απο τη πεμπτη κ μετα σταματησα να βλεπω στον υπνο μου τα περιστατικα που αφησα πισω κ να χαλαρωνω, τη κυριακη βρεθηκα να μαζευω βαλιτσες!! βεβαια δε παραπονιεμαι γιατι φετος μια δυσκολη χρονια για πολλα νοικοκυρια, ειμαι κ σε προνομιουχα θεση πηγαινοντας διακοπες ....
τη Δευτερα θα ερθω καλε! μη βαρατε :P
Τουλάχιστον γέμισες τις μπαταρίες έστω κ για λίγο!