Δεν μου λείπει ο Hodor να σου πω την αλήθεια.
Μακάρι να πεθάνει και η Sansa τώρα.
Printable View
για την βια μην φοβασαι καθως σε τετοια κατασταση δεν μπορουν να προστατεψουν ουτε τους εαυτους τους αλλα μην πλησιαζεις αν θες το πορτοφολι σου ..τωρα ενα αλλο θα σου πω η ηρωινη δεν σε κανει βιαιο σε ηρεμει εγω στην χρηση ειχα μονο ενα περιστατικο βιας χειροτερος εγινα οταν καθαρισα και βγηκε στη φορα η αλλη διαταραχη μεσα σε 5 μηνες εδωσα ξυλο εφαγα ξυλο και τραυματισα εναν με μαχαιρι ξερω αυτα ειναι πολυ μακρυα απο σενα δεν μπορω να στο περιγραψω δεν εχω τοσο θεμα με τον θυμο απλα δεν μπορω να ελεγξω τις παρορμησεις μου και μου δινουν φαρμακα εχω και ψυχωτικα...τωρα το αλλο το πως μπλεκει καποιος ειναι θεμα γενετικο και περιβαλλοντικο οπως εαυ ανεπτυξες φοβιες καταθλιψη και ocd ετσι αλλοι γινονται χρηστες και το φαρμακο ειναι τα ναρλωτικα ασθενεια ειναι..και το αλλο πως μπορει να θολωσει το μυαλο; η ηρωινη ειναι 3 φορες πιο δυνατη απ την μορφινη η ευφορια που δινει απλα δεν υπαρχει γινεσαι αλλος ειναι σαν ζωντανο παραμυθι το πως νιωθεις και μετα αρχιζει ο εφιαλτης αφου διαλυεται η ζωη σου
κοιμηθηκατε η απλα δεν μιλατε;
Θετεις πολλα και σωστα ερωτηματα. Πρωτον εγω παρολο που ειχα μπουκωσει το μυαλο με γνωση ψυχολογιας οταν αντιμετωπιζα "κρισιμα ζητηματα" εβγαινε στην επιφανεια η νοσος μου και οχι η γνωση μου. Δευτερον το γεγονος οτι ειχα καταθλιψη, δεν το ειχα αποδεχθει γιατι θελει πολυυυυυυ χρονο να αναγνωρισεις κατι που μεγαλωσες με αυτο υποθετω. Τριτον ναι αλλαγη δεν θα δεις στην ψυχοθεραπεια εαν δεν εισαι ανοιχτη. Δε σου λεω πηγαινε και κανε σε οτι σου πει χωρις να κανεις και ερωτησεις. Οχι. Να ρωτας, να ανοιγεις ψυχαρα και καθε συνεδρια και απο κατι θα σου δινει. Θελει το χρονο της η φαση. Απο την αλλη μπορει να μην σου ταιριαζει ο/η συγκεκριμενος -η ψυχοθ, μπορει να μην εισαι ετοιμη, μπορει να σου λειπει λιγο πεισμα να πατησεις γκαζι για αλλαγη. Τα περι ψυχης σκαλωματα μονο ευκολα δεν ειναι.
Δυστυχως δεν προκειται περι ιου αλλα για μια προσωπικη υπαρξιακη μαχη που θα δωσεις, δωσω και πρεπει να εχουμε σωστα εφοδια. Αγωγη αν κρινεται απαραιτητη και ειλικρινη σχεση με ψυχοθεραπευτη. Αφηνω τελευταιο το σημαντικοτερο, τη δουλεια που θα κανεις εσυ. Τη δουλεια που κανω εγω.
Ναι, εγω βαρεθηκα να χτιζω και μετα να καταστρεφω, βαρεθηκα να μην νιωθω χαρα με τιποτα, βαρεθηκα να κανω σκεψεις αρνητικες, με σιχαθηκα πως να το πω ?
Απο τοτε που κατεβασα αμυνες στην ψυχοθεραπεια βλεπω οτι δεν εχω μονο μειον μεσα μου. Συνεχιζω ομως καθε ημερα.
Εσυ δεν εχεις κινητρο ή δεν βλεπεις κινητρο μεσα σε εναν τοσο μπερδεμενο κοσμο. Κατανοητο.
Το κινητρο σου εισαι Εσυ και η ζωη. Αλλά αυτο ειναι και να το νιωσεις μεσα σου να κυλαει, αυτο το - αμαααααν ---- κου ρα στη κα !!!
Σκεψου, επελεξε σωστους συμμαχους, δρασε και μετα η ζωη εχει εναν ρυθμο μια πολυ γρηγορο μια πολυ αργο... ομως θα εχεις κανει την αρχη.
Αλλο η γνωση, αλλο το συναισθημα, αλλο η νοσος - το σκαλωμα του εγκεφαλου- αλλο η ελλειψη γνωσεων, αλλο η αποκτηση γνωσεων απο σωστο ειδικο απο αθρωπο που καταλαβαινει το μυαλο μας.
Ναι υπαρουν ειδικοι που μπορουν να καταλαβουν το μυαλο μας. Στο υπογρραφω.
Αύριο μπαίνω στον τελευταίο μήνα της ζωής μου......
Αφού δεν μπόρεσα ακόμη να πετυχω αυτό που θέλω,μάλλον θα φύγω,από τον μάταιο τούτο κόσμο.Ξέρω ότι θα χαρείτε τώρα.
χαλαρωσε ρε γουαι και αρχισε να ψαχνεις για καμια γκομενα και ασε τους μελοδραματισμους
ναι μονο ωραιες ,αλλα τα λες ολη μερα τα ιδια ,αλλα δεν σ βλεπω να κανεις τπτ..δλδ πως θες να αλλαξει απο μονο τ?
ουτε σ ιεροδουλη πας ουτε πουθενα...
τα καλ γκερλ τα ξερεις?
βοηθαει η ψυχοθεραπεια στα ψυχωτικα?εχει κανεις εμπειρια?
νομιζω πως αν αρχιζα ψυχολογο στο ΚΨΥ το να θυμαμαι και να σκαλιζω το τι συμβαινει θα με γυρισει πισω.γενικα προσπαθω να τα ξεχναω.οταν τα φερνω στο μυαλο μου κανω πισωγυρισματα στα συμπτωματα.
κι αν πας σε ψυχολογο σε τι ακριβως θα σε βοηθησει με τα ψυχωτικα?μηπως να περιοριστω στα φαρμακα?
στο ΚΨΥ κανεις συνεδριες για 3.5 μηνες περιπου.αρκει αυτος ο χρονος αν παω για να δω καποιο αποτελεσμα?
κοιτα μπου για μενα δεν εχεις τιποτα να χασεις...πηγαινε να δοκιμασεις και αμα βλεπεις οτι σ βοηθαει να συνεχισεις....
παντως σου ειπα το καλυτερο ειναι να μην δινεις σημασια...να λες ε και τι με νιάζει?δεν ασχολουμε με οτι και να σ ερχεται..
Εγω προσωπικα πιστευω θα σ βοηθηση....
Τωρα αλλιως περιμενε και κανα αλλο μελος με αναλογη εμπειρια να σ απαντηση
Το ότι μέχρι στιγμής άρεσα μόνο σε μέτριες και άσχημες,τι δηλώνει;
Κύβε,ξέρεις ποιό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι?
δεν μου λες παιρνεις αγωγη; με τα αρνητικα συμπτωματα τι γινεται; να σου πω την γνωμη μου εγω δεν πολυ μιλαω για το παρληρημα στην γιατρο γιατι ειμαι 2 μηνες στο ρισπερνταλ και εχουν φυγει τα πεεισσοτερα αλλα εχω απαθεια ανηδονια αβουλησια και νομιζω πως ειναι απο την αγωγη..εχω συνηθως μιλαω για την αντικοινωνικη συμπεριφορα που ειχα και απο τοτε που ξεκινησα να μιλαω και να περνω αγωγη εχω σταματησει με παραβατικοτητα επιθετικοτητα βια το κακο ειναι πως αυτα με καναν να νιωθω ζωντανος η ανδρεναλινη και ο φοβος με ποτιζαν τα επινα πως το λενε και τωρα που δεν εχω κατινα με ταρακουναει νομιζω πως απο ανηδονια και αβουλησια παω στην καταθλιψη εκει που δεν βλεπω διαφορα ειναι στην ενσυναισθηση δεν μπορω να βρω συναιαθηματικη συνδεση με αλλους και δεν νιωθω τυψεις αλλα με εχει πλακωσει μαυριλα το τελευταιο διαστημα δεν θελω να παρω και αλλη αγωγη για την διαθεση παω για περπατημα και τρεξιμο για τις ενδορφινες και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα φτιαξει
ρε γουαι σταματααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααα μσταματαααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααα στοπ σταματααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααα
λες ολο τα ιδια δεν μπορω .σταματαααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααα
αστματααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
Μου αρέσει που αυτό το φόρουμ υπάρχει για ψυχολογική υποστήριξη.
Μόνο που μερικοί δεν ξέρουν να βοηθούν,αλλά να μεγαλώνουν τα προβλήματα των άλλων.
Έλα βρε Χαραλάμπη,
να σε παντρέψουμε,
να φάμε και να πιούμε
και να χορέψουμε.
Δεν την θέλω!
Θα την πάρεις!
άλλα λόγια λέτε, βρε παιδιά,
τι καμώματά ‘ναι τούτα
με το ζόρι παντρειά!