-
Λιλάκι δεν τα θέλει ανάλατα γι'αυτό δεν την αφήνω, την κυνηγάω όλη μέρα να πίνει νερό, που ευτυχώς πίνει και της επιτρέπω με το ζόρι μισό κουτάκι μπύρα το μεσημέρι με το φαγητό που απαγορεύεται δια ροπάλου, αλλά τι να την κάνω, μας έκαψε το φάε σπόρια να σου φύγει η στενοχώρια!!
-
Σε ευχαριστώ Λιλάκι μου :D
Γλαύκη μου διάβασα την περιπέτεια σου σήμερα και χαίρομαι που νιώθεις ήδη καλύτερα. Ο καύσωνας κάνει το σώμα μας να αντιδρά περίεργα πόσο μάλλον μετά από μία βαριατρική επέμβαση. Προσπάθησε να τρως λίγο πιο αργά και να βρίσκεσαι σε δροσερά μέρη για να μην αφυδατώνεσαι πολύ. Εγώ αν έκανα τώρα σλιβ νομίζω θα με χάνατε από αφυδάτωση! Μιλάμε δεν σταματάω να λιώνω!
-
Να μαι και πάλι! Μπράβο,Eli μου, έτσι, να περνάς όμορφα, με καλή περεούλα, βουτιές, μαύρισμα!
Προς το παρόν ψήνομαι, βράζω μέσα στα τσιμέντα. Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα; Μόλις βγήκα από το μπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα κοιμηθώ.. Κι εγώ βασανίζομαι υπερβολικά από τη ζέστη. Πάντα με ενοχλούσε, αλλά τα τελευταία χρόνια, που συνήθισα στα κρύα, δε μπορώ να την υποφέρω.
Πλησιάζει η ώρα και των δικών μου διακοπών και μου φαίνεται περίεργο που θα φύγω. Πόσο θα ήθελα να μπορώ να διακτινιστώ.. Την Πέμπτη θα είμαι στους δρόμους από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δέκα και μισή το βράδυ. Θα φάω τρελή ταλαιπωρία, αλλά ελπίζω να αποζημιωθώ. Ήδη έχει κανονιστεί να χώσουμε τη βαλίτσα - τέρας στο αμάξι και να πάμε ατάκα κι επιτόπου για φαγητό, σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα. Θα δοκιμάσω για πρώτη φορά αχινοσαλάτα. Δε νομίζω ότι θα μου αρέσει, πάντως είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις και γεύσεις.
-
Γλαύκη μου, σίγουρα από τη ζέστη είναι. Υποφέρουμε όλοι, πόσο μάλλον εσύ, που είναι ακόμη σοκαρισμένος ο οργανισμός σου..
Κάνε υπομονή και θα περάσει και αυτή η δύσκολη περίοδος.
Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγκυος; :D
-
Άβα εγώ με τις θαλασσινές γεύσεις έχω έρωτα! Από μικρή λοιπόν λάτρευα τα αυγά των αχινών. θυμάμαι μαζεύαμε με τον πατέρα μου αχινούς και τους σπάγαμε και τρώγαμε τα αυγά τους με λεμόνι, ήταν όνειρο. Ακόμη λατρεύω τις αχινοσαλάτες είναι από τα αγαπημένα μου θαλασσινά εδέσματα! Δεν θα σου πω ψέμματα έχει ιδιαίτερη γεύση, ή θα το λατρέψεις ή που δεν θα θέλεις να το ξαναδείς ένα πράμα. Όταν τρώω αυγά αχινού νομίζω ότι γεύομαι όλη την θάλασσα!
-
Θα το δοκιμάσω πολύ διστακτικά. Στη μύτη του πηρουνιού, μην έχουμε επεισόδια.. :regan:
Άλλωστε το φαντάζομαι πολύ λίγο σε ποσότητα. Σίγουρα είναι για τη γεύση, όχι για τη χόρταση.
-
Καλά το κατάλαβες Άβα μου. Συνήθως το σερβίρουν σε ένα μικρό μπολάκι με ελαιόλαδο και λεμονάκι. Συνοδεύεται ωραία με ψωμάκι. Πάρε λίγο στην μύτη του πιρουνιού, προσγείωσε το πάνω σε μία μπουκιά ψωμί και κάνε την δοκιμαστική σου! Είναι λίγο σα να τρως μύδια αχνιστά, αυτή την αίσθηση σου δίνει στο στόμα πάνω κάτω. Και για να πάρεις λίγο μάτι....
-
Μμμ, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι.. Θα δοκιμάσω πάντως, οπωσδήποτε!
Όσο για το δικό μου αγαπημένο, ιδού
-
Πάω για ξάπλες, κοριτσάκια μου. Νυστάζω, αλλά δε με βλέπω να κοιμάμαι, με αυτή την παλιοζέστη...
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
-
Καληνύχτα Αβουλίνα, καλή ξεκούραση και εύχομαι να μην σου κόψει τον ύπνο σου η ζέστη...
-
Κορίτσια καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
-
Καληνύχτα φιστικοΤζίνα μου φιλιά πολλά! :love:
-
Καληνύχτα όμορφες!Υπέροχη μέρα ξημερώνει... :love:
-
Καληνύχτα κοριτσάκια μου και από εμένα....
ελπίζω τα όνειρά μου να είναι κάπως έτσι:
-
καλημερες! εχθες ο Μωρφέας με επισκευθηκε πολύ νωρίς και ουτε καν πρόλαβα να πω την καλησπέρα μου στο διακοπEli......
Νομιζω ότι μου βγαίνει όλη η κουραση πια, να τωρα που δεν έχω τον μικρό να τριγυρναει αλλά από την άλλη μου λειπει κιολας!
Με την διατροφή καλά τα πάω! χθες 2 μικρές παρασπονδίες: 5 κομματάκια πατάτα που ήταν ηπέροχη και 1/2 ποτ. κρασιου μπύρα! τουλάχιστον ξεφουσκώνω και θέλω να πιστευω ότι αυτά που πήρα στις διακοπες θα τα χάσω μέχρι την άλλη βδομάδα. Το σάββατο θα έρθουν 2 αγαπημένοι μου φίλοι για μπριζολάκια μοσχαρίσια από το χωριο αλλά είπα ότι δεν θα φτιαξω τιποτα φοβερο, περα από τις μπριζόλες. Θα κάνω ντακάκια για ορεκτικό με λίγο ανθότυρο, 2 σαλάτες μια πράσινη και μια χωριατικη, πατάτες φουρνου ολοκληρες σε αλουμινοχαρτο και για γλυκό θα κανω φρουτοσαλάτα! με τις μπριζόλες βεβαια ο αντρας μου θα θέλει και κανενα λουκανικάκι αλλα ΟΚ δεν θα του του χαλάσω.....Νομιζω ότι το μυαλο μου πλαι σουπα είναι!!!!
Σας φιλώ αγαπημένες μου! θα τα πουμε από το γραφείο!!!!
PS ΔιακοπELI με το Ναταλομπονους να δώσεις πολλες αγκαλιες και απειρα φιλια στην Ναταλιά please!!!!!