καλημερα αγγελικη, μου άνοιξες την όρεξη!
Printable View
καλημερα αγγελικη, μου άνοιξες την όρεξη!
θα είσαι αθηνα το Σαββατο???? αν είσαι εννοείται ότι έρχεσαι!!!! να το ξέρω μονο για να υπολογίσω!!!! θα είναι χαρα μου κοριτσακι μου
Θα είμαι Βόρεια Ελλάδα και θα ονειρευομαι τις νοστιμιές σου! Γιάμι, γιάμι! Θενκς ντιαρ!
Καλημερα στα πρωινα κοριτσια..Αντζελ τι κανεις? Μακ μου χαιρομαι που διακοπευεσαι..η φωτο σου στο φεις τελεια...κ εγω θελω διακοπες αλλα οι υποχρεωσεις οι οικονομικες δεν με αφηνουν δυστυχως...φιλακια κοριτσοπουλα κ μετα θελω να πιστευω οτι θα ξαναμπω..ευχες για ομορφη μερα κ προσοχη με την ζεστη..αντε να κανω κ κανα μπανακι στη θαλασσα σημερα μιας κ οι ρωσσοι δεν με αφηναν ως κ σημερα..:starhit:
Καλημέρα κούκλες. Αγγελικούλα νοστιμότατο το μενού σου, σίγουρα θα τους ευχαριστήσεις τους φίλους σου. Χαίρομαι που τα πας καλά με τη διατροφή σου, κράτα γερά.
Μακ, αχ κι εγώ σήμερα ονειρεύομαι, όχι μπριζολίτσες, ξέρεις εσύ...
Καλημέρα Μαράκι. Με τα κιλά σου πως τα πας; Που είναι το τικεράκι σου οεο;
Σε ευχαριστώ μαράκι!Quote:
Originally posted by monadiki1
Μακ μου χαιρομαι που διακοπευεσαι..η φωτο σου στο φεις τελεια..
αντε να κανω κ κανα μπανακι στη θαλασσα σημερα μιας κ οι ρωσσοι δεν με αφηναν ως κ σημερα..:starhit:
Εύχομαι να απολαύσεις γρηγορα μπάνια!
ξέρω ξέρω.. και εγώ ονειρευόμουν μαζί σου..Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μακ, αχ κι εγώ σήμερα ονειρεύομαι, όχι μπριζολίτσες, ξέρεις εσύ...
Πάω για εξωτερικές δουλειές, μπορεί να λείπουν αδερφομαμά αλλά οι εξωτερικές τους δουλειες με κυνηγάνε!
Σήμερα φεύγω για μια ολιγοήμερη απόδραση και ο οργανισμός μου επιφύλασσε μια έκπληξη που δεν ξερω πως να την εκλαβω.. απειλή ή χαρμόσυνο νέο? Ήρθε αίμα μετά από 7 μήνες... Είναι αιμορραγία (απειλή) ή περίοδος (χαρμοσυνο νέο), τι να'ναι , οέο?
Μακ εγώ ως φύση αισιόδοξη διαλέγω την κουρτίνα 2!! Καλή συνέχεια στις δουλίτσες σου και να περάσεις τρέλεια στην απόδρασή σου.
και εγω Μακ θα συμφωνήσω με την φιστικοΤζίνα να σου πω την αλήθεια!
Κρίμα που δεν θα είσαι στην παρέα μας το Σάββατο αλλά καλά να περάσεις στα Βορεια!!!!!
Kαλημερα στα ομορφοκοριτσα!Κατ'αρχην ολες κεφαλια μεσα εκτος απο τη Τζινα που πρεπει να εχει το κεφαλι εξω!Εφυγε κ αλλο κιλακι!Προσοχη,σας ερχεται!
Αγγελικη μη μιλας για κοψιδια εδω μεσα κ σαλατες κ ντακους ....Θελω κατι νοστιμο...Δεν αντεχω το δειγμα σουπας κ τη γιαουρτι.Η πλακα ειναι που εκει που δεν επινα γαλα με τιποτα τωρα θ'αρχισει να μου αρεσει.
Μακ καλα να περασεις κ ναι ειναι περιοδος!Δενμπορει να ειναι κατι αλλο,για σκεψου το θετικα κ θα δεις!Να δωσεις φιλακια σε ολα τα αγαπημενα μαγουλακια εκει στα βορεια που εχω μια ελλειψη παθει....
Τζινα τι ονειρευεσαι?Παλι λαλαγκια?Δωσε διευθυνση να σου στειλω ενα κιλο!
Τζινα μου διαβαζω τα φυστικονεα σου..τωρα τι αλλο ονειρευεσαι δεν ξερω αλλα μακαρι να το ονειρο να βγει..χιχιχιχι...ειμαι στα 75 κιλα πλεον κ τα χανω με το σταγονομετρο..οχι δεν γκρινιαζω κ ουτε εχω παραπονο γιατι ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα δεν θα εχανα τοσα κιλα σε 6 μηνες περιπου..Γλαυκη μου κ εγω το πινω το γαλα ενω δεν μου αρεσε αλλα πρεπει..συγγνωμη που δεν πολυμπαινω γενικα κοριτσια αλλα οταν γυρναω σπιτι απο τη δουλεια ειμαι off.. ισως την αλλη εβδομαδα εχω αδεια..τοτε θαμαι σπιτι θα φορουμιαζομαι μαζι σας :smilegrin: .βγαινω τωρα γιατι το καθηκον με καλει..
Γλαύκη πολύ χαίρομαι που πρέπει να σκύβουμε εμείς τώρα για να μην μας προσγειωθούν τα κιλάκια που χάνεις, γιούπιιιι!! Δεν ονειρεύομαι λαλάγγια, αν και δεν θα με χαλούσε να είχα μερικά για πρωινό, κανονικά εννοώ, απραγματοποίητο ταξίδι στα βόρεια ονειρεύομαι.
Μπράβο Μαράκι, έχεις χάσει τα κιλά σου πολύ γρήγορα οπότε δεν πειράζει που τώρα φεύγουν πιο αργά, εξάλλου δεν πρέπει να χάσεις πολλά ακόμα.