Αγγελικούλα ευχαριστώ, σίγουρα θα τα δοκιμάσω!
Printable View
Αγγελικούλα ευχαριστώ, σίγουρα θα τα δοκιμάσω!
αγγελικουλα ευχαριστω για το μηνυμα
Quote:
Originally posted by angel79
Σοκολατότσα ο αντρας μου το μεσημέρι μου είπε ότι μόλις μπήκε στοι αυτοκίνητο το θερμομετρο έδειχνε 52!!! και μιλάμε για κελισιου!!!
Το δικό μου θερμόμετρο δείχνει μέχρι 50, έδειξε 47:shocked2: κ μετά το πήρα μέσα γιατι φοβήθηκα μη τυχόν κ χαλάσει
κολαση κοπελια κολαση.... ειδικά το γεμιστό με nutella!!!!!!
χαρα μου κορίτσια μου!
Quote:
Originally posted by angel79
κολαση κοπελια κολαση.... ειδικά το γεμιστό με nutella!!!!!!
Πω, πω, πω χτύπησες φλέβα τώρα!!!!
Κοριτσάρες πάω να ξαπλώσω γιατι νιώθω σαν ζαβλακωμένο κοτόπουλο, θα τα πόυμε αργότερα!
Γκούχου Λίλα!!!!
Αγγελική δεν μου στέλνεις κ εμένα την διεύθυνση???γιατί άρεσε πολύ κ στον άντρα μου!!!!
Καλή ξεκούραση Βreak...
Αντα μου σε εσενα όχι ακόμα.... να συνέλθεις πρώτα, να περάσει το πρώτο τριμηνο και μετα (για σενα το λέω... ο αντρας σου μπορεί να περιμενει λίγο)! αν παρ' ολα αυτα την θες θα στην στείλω!
χαχαχαχαχα....να'σαι καλά για την προστατευτικότητά σου Αγγελική μου...ειλικρινά μόνο για τον άντρα μου το είπα.....δεν είμαι για τέτοια εγώ!!!!οπότε κάνε έναν κόπο κ στείλε μου....κ αν έχεις κ facebook στείλε μ κ αυτό!!!!!:spin::spin::spin::spin:
Ποπό κορίτσια σήμερα πρώτη μέρα μονο με το sake ...
πεινα κακια..μονο αυτό μπορώ να έχω σαν τροφή..είναι 250 gr gala και δυο κοφτά κουταλάκια/μεζούρες μέσα στο gala...εννοείτε ζαλίζομαι ...υπομονή ...19 και σήμερα για την επέμβαση :wow:
Υπομονη Νινα μου!
αχ αυτό κάνω :D:D:D σκέφτομαι το σορτσάκι που θα βάλω μια μέρα , και τι σκάλα που θα ανεβαίνω χωρίς το πόδι μου να ανεβάζει και την κοιλια μου ταυτόχρονα xaxaxa...δεν μιλάω για το sex φυσικά...paniguriaaaaaaaa xixixixxi
:lol: :lol: Εκανες την μετατροπή αλλά δεν έγραψες την ταινία στο dvd! Βάλε πρώτα ένα άδειο dvd στο pc. Το έχω ρυθμίσει να την κρατάει στο αρχείο οπότε πήγαινε στο εικονίδιο του convert και άνοιξέ το, μετά πήγαινε στο εργασία και κάνε κλικ κάτω κάτω στο εγγραφή υπάρχοντος dvd. Θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι, κάνε κλικ στο convertXTodvd και από κάτω θα φανούν οι ταινίες που έχεις κάνει μετατροπή, κάνε κλικ πάνω στην ταινία και πάτα ο.κ. και σε μερικά δευτερόλεπτα θα αρχίσει μόνη της η εγγραφή.Quote:
Originally posted by break
Τζινάκο να σε ρωτήσω κάτι?
Εχθές βάλαμε να δουμε το dvd αλλά δεν έπαιζε, μάλλον καμιά πατάτα θα έκανα στο convert:lol:
Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι όταν τελειώσει η μετατροπή πρέπει να κάνω κάτι άλλο γιατί απ οτι θυμάμαι μου έβγαλε κάτι για εγγραφη αλλά εβγαλα το dvd