Σοκολατίτσα περαστικά σου, εύχομαι να έχεις συνέλθει μέχρι το ταξίδι σου. Ninap καλή δύναμη σου εύχομαι, είναι όντως δύσκολο αυτό με τα shakes αλλά αφού έχουν αυτό το σύστημα εκεί πρέπει να το κάνεις, καλή συνέχεια και κράτα γερά.
Printable View
Σοκολατίτσα περαστικά σου, εύχομαι να έχεις συνέλθει μέχρι το ταξίδι σου. Ninap καλή δύναμη σου εύχομαι, είναι όντως δύσκολο αυτό με τα shakes αλλά αφού έχουν αυτό το σύστημα εκεί πρέπει να το κάνεις, καλή συνέχεια και κράτα γερά.
Πέρασα να πω μία καλησπέρα και τα περαστικά μου στην μικρή μας σοκολατίτσα. Ελενάκι μου ελπίζω μέχρι το ΣΚ να έχεις αναρρώσει για να μπορέσεις να ταξιδέψεις καλά. Εμείς ήμασταν για ολοήμερο μπανάκι, κλασσικά :D και τώρα χωνεύουμε κάτι πανσετούλες που έψησα στο γκριλ και τις τηγανιτές πατατούλες χιχιχιχι. Κάνουμε διακοπές και μαγειρεύω γρήγορα φαγητά που συνήθως στην καθημερινότητα μας δεν τα τιμάμε. Προχθες έκανα μία ωραιότατη καρμπονάρα!
Λιλάκι χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα καλό μου.
Νίναπ καλό κουράγιο με τα σεικς. Χάρηκα πολύ που βγήκε η ημερομηνία για την επέμβαση σου! Με το καλό να πάνε όλα καλά και να αναρρώσεις γρήγορα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εμ δεν γινόταν να μην κάνω την μαμακία μου!!!!
Ευχαριστώ Τζινάκι!
Λιλούκο δεν απάντησα πριν στην ερώτηση σου τι έχω μιας κ κοιμόμουνα όρθια, κοιμηθηκα μιαμιση ώρα με το κλιματιστικό ανοιχτό βεβαίως κ στάνιαρα!
Το δοντάκι με πονάει, αυτό το δόντι με είχε ξαναπονέσει πριν ένα χρόνο, η οδοντίατρος δεν είχε βρει κάτι στην ακτινογραφία κ απλά μου άλλαξε το σφράγισμα!
Εχθές όμως με έπιασε ενας ξαφνικός πόνος που ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα, πήρα παυσίπονο κ δυνατό μάλιστα αλλά τίποτα, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ κ το πρωί που ήτανε πρησμένο, παίρνω τηλ την οδοντίατρο κ είναι σε διακοπές, ευτυχώς η αδελφή μου μίλησε με εναν οδοντίατρο κ της είπε να πάρω αντιβίωση κ την μαμακία μου την έκανα μάλλον με την οδοντογλυφίδα γιατι μου είχε τελειώσει το μεσοδόντιο βουρτσάκι!
Το Ναταλάκι μας είναι καλά και ταξιδεύει τώρα με το πλοίο, από αύριο θα την έχουμε πάλι στην παρέα μας. Στις αιματολογικές που έκανε οι καρκινικοί δείκτες βγήκαν πολύ καλοί που σημαίνει ότι είναι μια χαρά το βαμπιράκι μας, γιούπιιιιι! Η Kelly80 είναι ακόμα στο Ιππο, δεν χρειάστηκε να κάνει παρακέντηση ή χειρουργείο, με τα φάρμακα που της δίνουν υποχωρεί το υγρό που είχε μαζέψει το συκώτι της και ελπίζω να βγει σύντομα γιατί είναι σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Στέλνει σε όλες μας τους χαιρετισμούς της.
Τζινάκι μου πολύ χαίρομαι που τα νέα είναι καλά και για τα δυο κορίτσια μας! Σε ευχαριστούμε που μας έγραψες το ενημερωτικό δελτίο :D
Σοκολατίτσα αν έβαζες το dvd και έπαιζε την ταινία θα ήταν θαύμα αφού δεν το έγραψες! :lol: Μου αρέσει που είδες που έλεγε κάτι για εγγραφή αλλά δεν έδωσες σημασία, δεν εννοούσε εγγραφή σε ΙΕΚ, εγγραφή της ταινίας στο dvd εννοούσε! :lol: Περαστικά και στο δοντάκι σου, θα σε βοηθήσει η αντιβίωση στον πόνο.
Ελάκι ωραία φαγητάκια φτιάχνεις. Μας έφεραν σπιτική καρυδόπιτα και τσάκισα μισό κομάτι, ήθελα να βάλω και παγωτό από πάνω αλλά επειδή ήταν 0% δεν μου άρεσε, θα μου χαλούσε τις θερμίδες χιχιχιχι.
Ωραία η καρυδόπιτα Τζινάκιον αλλά εμένα να πω την αλήθεια δεν με συγκινεί. Έχω σταμπάρει μία βάφλα εδώ και μέρες και δεν έχω βρει χρόνο να την παραγγείλω γιατί όλο γυρνάμε στις παραλίες χιχιχιχιχι. Που θα μου πάει όμως θα την τσακώσω μία μέρα και θα την τσακίσω! Προς το παρόν έχω απολαύσει ένα παγωτό και ένα τιραμισού :D
Βρε Σοκολατίτσα όλα τώρα βρήκαν να σε πιάσουν; Περαστικά και στο δοντάκι σου μωρό μου, ελπίζω να μην δε ενοχλήσει στις διακοπές σου.
Τηγανισμενα καλησπερα σας κοπελαρες!!!χαιρομαι που περνατε τοσο ομορφα ελακι μου!!!ελενα ασε εχω καει απο δοντι και ξερω.ενα καλοκαιρι ενα απονευρωμενο δοντι μου εκανε αποστημα γιατι δεν ειχε γινει καλη απονευρωση και οταν μου το ανοιξε η ενδοδοντιατρος αναβληζε πυον.μου το ειχε αφησει ανοιχτο 3 μερες να φυγει το πυον.
Χαιρομαι που το βαμπιρονι μας ειναι καλα αντε να γυρισει σπιτακι της να ηρεμισει λιγακι να γυρισει και στην παρεα μας.οσο για την κελλυ τι να πω μου αρεσει που ο γιατρος πιστευε πως δεν φταιει αυτος.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα αν έβαζες το dvd και έπαιζε την ταινία θα ήταν θαύμα αφού δεν το έγραψες! :lol: Μου αρέσει που είδες που έλεγε κάτι για εγγραφή αλλά δεν έδωσες σημασία, δεν εννοούσε εγγραφή σε ΙΕΚ, εγγραφή της ταινίας στο dvd εννοούσε! :lol:
Λιλάκι το δόντι που έβγαλα ήταν απονευρωμένο και είχα και θήκη αλλά είχε κάνει απόστημα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, ευτυχώς βέβαια γιατί ξεσπούσε από εκεί και δεν με πονούσε. Τώρα έχω άλλο ένα δόντι στην κάτω μεριά πάλι απονευρωμένο και με θήκη και έχει κάνει και αυτό απόστημα, πάλι ευτυχώς γιατί δεν με πονάει. Τι να πω, τα δόντια μου αυτοεξυπηρετούνται μόνα τους χιχιχι. Το έδειξα στον οδοντίατρο τώρα που πήγα αλλά θα το κοιτάξουμε όταν γυρίσω κι εφόσον υπάρχουν και χρήματα φυσικά.
Ασε τζινακο γιατι η μανα μου περιμενει τη συνταξη για να παει να φτιαξει 4 δοντια.γ@μω το ελληνικο δημοσιο γ@μω.
Κοριτσάκια μου σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ για ποτάκι :)
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ σε όλους μας :D
Το χέρι μου μου έχει αλλάξει τα φώτα, ειδικά το πρωί που ξυπνάω ο ώμος μου είναι ξερός, αλλά τον αγνοώ. Κάνω ασκήσεις στη θάλασσα, μαζεύω και τα φυστικάκια μου και να πάει να χ@στεί! Η ευχή που μου είχε δώσει η Ναταλία να βρω έναν φυσιοθεραπευτή βγήκε αληθινή, δεν τον βρήκα ως γκόμενο βέβαια που μου ευχήθηκε χιχι, αλλά τον βρήκαμε μέσω ενός γνωστού, είναι και 2 λεπτά από το σπίτι μου στην Αθήνα παρακαλώ, θα μας κάνει και καλύτερη τιμή στη συμμετοχή μας και έχει και γιατρό για να γράφουμε τις φυσιοθεραπείες χωρίς να πηγαίνουμε εμείς. Τρέλεια. Οπότε μόλις επιστρέψω Αθήνα θα φυσιοθεραπευτώ κανονικά αυτή τη φορά, στο χέρι, στο πόδι, μη σας πω και στα αυτιά!:lol: Τώρα μας μένει να βρούμε και ένα πλαστικό χειρούργο και κλείσαμε! :lol:
Tζινακι ευχαριστουμε για τα καλα νεα για τα δυο κοριτσια!Να πανε ολα καλα κ απο εδω κ περα!
Σοκολατιτσα περαστικα σε δοντι κ κρυωμα!Αντε να πας διακοπουλες κ να τις χαρεις!
Ελακι καλα να περνατε κοπελλα μου κ τις παραπανω θερμιδες ειναι σιγουρο οτι τις καιτε!
Νινα καλη αρχη κ υπομονη με τα σεικ!
Εγω σημερα δεν πηγα στο μαγαζι.Ισως ουτε αυριο παω.Με τη ζεστη δεν μπορω ν'ανασανω.Ουτε κανω τιποτε.Διαβαζω κ απο τον ανεμιστηρα στο ερκοντισιον.Τωρα το βραδυ μονο δροσισα τις βεραντες κ ποτισα αλλα που !καιει ο τοπος!
Ελάκι να έχετε ένα όμορφο βράδυ και καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
Γλαύκη χαίρομαι που κάθεσαι σπίτι και ξεκουράζεσαι, δώσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου να δυναμώσει και να αποφεύγεις ότι σε κάνει να νοιώθεις δυσφορία.