Λιλάκι το τηγανισμένες καλησπέρες το λες λόγω ζέστης ή μαγείρεψες κάτι σήμερα;
Printable View
Λιλάκι το τηγανισμένες καλησπέρες το λες λόγω ζέστης ή μαγείρεψες κάτι σήμερα;
Ελακι καλα να περασετε!!!!σπασικλακι εβαλες μυαλο βλεπω και ειπες να ξεκουραστεις???
Το λεω γιατι νιωθω σαν γαυρος στο τηγανι τζινακο.ασε τζινα πρεπει και εγω να κανω στον αυχενα μου φυσικοθεραπειες αλλα περιμενω να σταματησει η ζεστη γιατι αλλιως δεν παλευεται.
Λιλάκι βλέπω το 10ο επεισόδιο τώρα, κόλλησα χιχι. Εχω πολλά επεισόδια κατεβασμένα από άλλες σειρές αλλά τις έχω ψιλοβαρεθεί.
Κοιτα τζινακο κοιτα.μεχρι την πεμπτη δικη μας παρασκευη που θα εχει καινουργιο επεισοδιο θα εχεις δει και ολα της δευτερης σεζον.
Το ζητημα ειναι παραξεκουραζομαι!απο το κρεββατι στο σαλονι κ παλι δτο κρεββατι.μαλλον κανω κ μια βολτα στον κηπο πρωι απογευμα.νιωθω διαλυμενη κ δεν μπορω με τιποτ να φαω για βραδυ.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που φοράνε κουστούμια γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες με κουστούμια, προτιμώ το casual ντύσιμο. Θα μου άρεσε ο Χάρβεϊ με απλό ντύσιμο και με άλλο χτένισμα.
Γλαυκη γιατι δεν τρως κατα τις 8 για βραδυ μηπως σε βολεψει καλυτερα???
Καλέ πόσα γράψατε πάλι? μια ωρίτσα έλειψα μιλούσα στη τηλ:smilegrin:
Τζινάκο ευχαριστούμε για τα ευχάριστα νεα της Ναταλίτσας, αχ παραλίγο να ταξιδεύαμε μαζί!
Έχεις δίκιο είδα που έλεγε κάτι για εγγραφή αλλά δεν έδωσα σημασία!:rolleyes:
Ελάκη χτύπα αλύπητα τη βάφλα, να σας πως κ κάτι ευχάριστο? έχασα άλλα δυο κιλάκια:roll::roll::roll::roll::roll::roll: κορίτσια νομίζω πως αρχίζω να βλέπω λίγο φως στο δικό μου τούνελ..................
Γλαύκη κι εγώ τον πρώτο καιρό αυτό το δρομολόγιο έκανα, κουζίνα-δωμάτιο-μπάνιο. Σου δείχνει μόνος του ο οργανισμός σου τι μπορεί και τι όχι. Οσο για το βραδυνό ξεκίνα να το τρως νωρίτερα, και τρώγε λίγο τώρα, λίγο αργότερα, ώστε σε 2-3 ώρες να το έχεις φάει.
Αχχχχχ εμενα αυτο μου αρεσει που ειναι τοσο κουστουμαρισμενος και ατσαλακωτος.θα το δειξει με καζουαλ ντυσιμο στο 5 επεισοδιο να παιζει μπιλιαρδο.αυτη που εμφανιζεται στο 5 επεισοδιο ειναι η πραγματικη του γυναικα.σιγα τι γυναικα αυστραλεζα βλαμμενη.
Ελενακι συγχαρητηρια κοπελαρα μου!!!στον αγυριστο τα παλιοκιλα.
Σοκολατίτσα πολλά συγχαρητήρια!!! Μείον 2 ολόκληρα κιλάκια, γιούπιιιιι!!!!
Λίλα σιγανοπαπαδιά κι εσύ έχασες κι άλλο, τρέλεια!
Γιούπι κ πάλι γιούπι Τζινάκο μου, πλέον δεν καταλαβαίνω πως φεύγουν γιατι δεν αισθάνομαι πως στερούμε κάτι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα πολλά συγχαρητήρια!!! Μείον 2 ολόκληρα κιλάκια, γιούπιιιιι!!!!
Quote:
Originally posted by lila198621
Ελενακι συγχαρητηρια κοπελαρα μου!!!στον αγυριστο τα παλιοκιλα.
Στον αγύριστο να πάνε καλά τα λές:yawn::yawn::yawn:
Αλλά κ εσύ τα χάνεις σταθερά κ αθόρυβα, σιγανοπαπαδιά, όπως λεει το Τζινάκι μην της κλέψω κ την ατάκα!!!!