Αυτο βλεπω κι εγω και δεν εχει πανω απο 30π. Μπορει και να κανω λαθος. Ο Μαριος θα τα ξερει καλυτερα.
Printable View
Αυτο βλεπω κι εγω και δεν εχει πανω απο 30π. Μπορει και να κανω λαθος. Ο Μαριος θα τα ξερει καλυτερα.
Κανω το καινουριο συστημα το propoints, εχουν αλλαξει τα δεδομενα, πχ τα φρουτα ολα εχουν 0 ποντους. Εχω γραφτει στο επισημο αγγλικο site των ww. Εβαλα υψος, το βαρος που ειχα οταν ξεκινησα και το φυλο, και μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 33 ποντους καθε μερα και ολοι που ακολουθουμε το νεο συστημα εχουμε και 49 εξτρα ποντους καθε βδομαδα για να τους κανουμε οτι θελουμε!Quote:
Originally posted by vasiliki67
^princess_85^ αν δεν κανω λαθος οι ποντοι για πανω απο 100 κιλα, πρεπει να ειναι απο 26 - 30π.
Κανω εγω λαθος? Το διαβασα στο βιβλιαρακι του ww
το καινουριο συστημα ειναι παρα πολυ καλο!! Σε εμενα δουλευει πολυ καλα! μεσα σε 15 μερες εχω χασει 5 κιλα και τρωω πολυ! Καθε μερα κλεβω και λιγους απο τους εξτρα ποντους!
Την πρωτη βδομαδα εχασα περιπου 3,5 κιλα και την δευτερη 1,5 κιλα και τωρα ειμαι στη τριτη!
Μπορεις να μου γραψεις την διευθυνση του site, να μπω να το διαβασω?
σου εστειλα μηνυμα :)Quote:
Ζωήτσα σε προηγουμενο ποστ έχω επισυνάψει ένα κομπιουτεράκι που έχω στον υπολογιστή μου και βγάζω τους πόντους. Απλά εγώ έκατσα και υπολόγισα τις πληροφορίες που έχει το κουτί του γάλακτος και μου έβγαλε το κομπιουτεράκι αυτούς τους πόντους.
Γενικά πάντως μου φαίνεται ότι η καθεμιά μας κάνει κι ότι να'ναι φλέξι.. Είναι κάπως μπερδεμένες οι πληροφορίες τελικά γιατί η κάθε μια συμφορουμίτισσα που έδινε πληροφορίες ήταν για το πρόγραμμα που είχε και που ίσως δεν συμβάδιζε πληροφοριακά με της άλλης. Γι'αυτό τώρα έχουμε ένα μπέρδεμα σχετικό... :no:
απλα διαλεγεις το κομπιουτερακι αναλογα με το συστημα που θες και βαζεις τα στοιχεια εκει!
http://www.calculator.net/weight-wat...alculator.html
η νεφελη οτι πληροφοριες εχει στο ποστ ηταν για το προγραμμα που ακολουθουσε . γι αυτο και εγω μετραω απο εκει τους ποντους.
το θελω και εγω!!Quote:
Originally posted by ^princess_85^
σου εστειλα μηνυμα :)Quote:
κουκλα εχεις δικιο εμτρησα το γαλα και βγαινει 1 ποντος ανα 100μλ .. αλλα εμενα η κουπα μου ειναι 100 μλ .. οποτε ειμαι οκ στο μετρημα ευτυχως :pQuote:
Originally posted by Μαρία.
Το γάλα σου πρέπει να'ναι παραπάνω πόντος Ζωήτσα! Εγώ υπολόγισα για το 0% λιπαρά που πίνω, 1 φλ. (200ml) = 2 πόντοι!
Και νόμιζα τόσο καιρό πως ήταν μόνο 1 πόντος! :rolleyes:
Ζουλιαρααααα!!!!!!!!!!!!
αχ ειμαι πολυ :P το ομολογω!
:P:P:P:P:P:P:P:P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί δε γραφετε το σάιτ δημόσια; γιατί με πμ?
απλα ηθελα να της πω και αλλα πραγματα και επειδη δεν ξερω αν θεωρειται διαφημιση!Quote:
Originally posted by euapap
γιατί δε γραφετε το σάιτ δημόσια; γιατί με πμ?
Σημερα εφαγα
πρωι:τορτιγια με 2 φετες τυρι, 60 γρ κοτοπουλο σε φετες, σαλατα και σως απο μαγιονεζα λαιτ και 30 γρ γιαουρτι 2%, μια μπαρα δημητριακων (5+2+1+1+1+2)
δεκατιανο: μια μπανανα (0)
μεσημεριανο: μιση μεριδα ταλιατελες (50 γρ αβραστες) και τονο μικρο σε σως χιλια νησια, σαλατα μαρουλι και καπαρη με σως μαγιονεζα γιαουρτι και 60 γρ τριμμενο τυρι (2+2+1+1+4)
τωρα ενα σοκολατακι, μηλο (2+0)
αργοτερα: γιαουρτι τοταλ 2% με μελι και ενα κινεζικο γλυκακι παρα πολυ ωραιο!! (5+6)
συνολο 35 (αντι για 33)
δεν είναι διαφήμιση, είναι για το καλό όλων μας :) εξάλλου ουκ ο λίγες φορές έχουμε αναφερθεί σε εμπορικά ονόματα σουπερ μάρκετ και προϊόντων... πιστεύω ότι δεν νοεί έτσι τη "διαφήμιση" που γράφει στους όρους χρήσης