Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by sweetOctober
holly sugar day χαχαχαχαχχα:love:
Ξέρεις ποια θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία; Να έρθει η μέρα που έχω δώσει στον εαυτό μου το ελεύθερο για ζάχαρη και να απαξιώ να φάω γλυκό!!!! Χμμμ κάτι μου λέει ότι η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστη!!!! :starhit:
μη το λες, εγω οταν γεννησα δεν ετρωγα τιποτε στην αρχη, νομιζα οτι θα θελω να φαω τα παντα αλλα εγω......τιποτε. Μονο σαλατες δεν ηθελα να βλεπω επειδη ετρωγα πολλες πριν με το διαβητη. Κατα ταλλα ετρωγα οπως και πριν, μου φαινοταν περιεργο που δεν επρεπε να ζυγιζω κτλ! Ηταν ομως μια να φαω γλυκο.................θεωρουσα φοβερο το να μη μπορω να φαω γλυκο ενω μου επιτρεποταν, και μου ελεγε ο διαβητολογος μου "θα εισαι ελευθερη να φας ο,τι επιθυμεις αλλα ασε τα γλυκα"
σκατα στα μουτρα μου, συγνωμη κιολα :( Τα γλυκα θα επρεπε να καιγονται στην πυρα, τοσο κακο κανουν! Αχ αυτη η ζαχαρη. Ειναι μια να τη κοψεις και να μη τη ξαναρχισεις, οπως το τσιγαρο ειναι για μενα! Αλλα να τη κοψεις τελειως σε στυλ διαβητικης εγγυου, ουτε καν διαβητικου, πολλοι τρωνε ο,τι θενε και γραμμενο το εχουν το ζαχαρο τους. Ενω οταν εισαι εγγυος δεν εχεις το παραμικρο περιθωριο ατασθαλιας (εκτος κι αν κανεις ισνουλινη βεβαια)