-
16/3 92.7 κιλα
τελειωτικο:
~μεσημερι
2 κομματια κοτοπουλο πανε γεμιστο ψητο - 440 Kcal
220 γρ. ρυζι - 242
1 snickers mini - 91
~απογευμα
40 γρ. κουακερ δημητριακα - 164
200 γρ. γιαουρτι 2% - 130
συνολο ως τωρα 1067
~βραδυ
1/3 κοτοπουλο σχαρας - 400
110 γρ. ρυζι - 120
~στις 1 ενα κιντερ - 178
κ φτανω τις 1800 χοντρικα, θα κοψω κ αγγουρι-καροτο με ξυδι κ τελος.
Γυμναστικη οχι αλλα ΠΟΛΥ περπατημα για ασχημο λογο δυστηχως.
ΟΥΦ
α τελευταιο γευμα μεσανυχτα, ακομα ναρθει το ντελιβερι κ θα προσπαθησω τουλαχιστο να μασαω αργα αργα μη μου κατσουν...
Ηπια καφε σκετο και κοκα λαιτ
-
κάτι θέλω να γράψω αλλα δεν μου έρχεται το κατάλληλο
αλλα μια κι εδω λεγεται ημερολογιο θα πω οτι χαλια ειμαι σημερα..
μεσα στα νευρα, θελω να αλλαξω, βαρεθηκα, αλλα δεν, δεν μου καθεται βρε αδερφε.
επισης γουργουριζει το στομαχι μου, νευραααααααα
δατς ιτ. γεια σας κοπελες μου!
-
γεια σου γουργουριστο στομαχακι! :)
-
γκρρρρ γκρρρρρρ, ηχορυπανση σου λεω
-
em φαε κατι βρε κοριτσι, κανενα γιαουρτακι?!
-
bad μου ελπίζω να μην έγινε κάτι σοβαρό και εύχομαι όλα να πάνε καλά...
-
nasai καλα asi μου, εφαγα κ ενα kinder maxix king 178 θερμιδες αλλα τι να μου κανεει ουααααααααααααααααααααααα αα θελω γλυκο κι αλλο αλλα ειναι τοσο αργα γμτ...
το πρωι γλυκο πρωινο το πρωι γλυκο λαλαλλα γκρρρρ γιατι το βραδυ ειναι το χειροτερο γαμωτο? ας το καλο!:barfy:
-
λοιπον ας σκεφτω τι καλα θα μαγειρεψω αυριο να ξεπεινασω (λεμε τωρα)
απαχες φετες μοσχαρακι στην κατσαρολα με καροτο, κρεμμυδια και κρασακι κ ελαχιστο λαδακι
και ρυζακι με φρεσκα κρεμμυδακια και ανιθο...
και τι αλλο χμχμχμμχμ α ζελεεεεεεεεεεεεεεεε πολυ ζελε, 1 μπολ σκετο και 1 με γιαουρτι και χμμμ
φραουλες με μπραντυ να εχω προχειρες (α εχει ο μαναβης)
και πολυ μπροκολλο να βρωμισει το συμπαν...αλλα μετα θα του βαλω μπολικο λεμονακι κ θα γινει σουπερακιιιιιιιι
ε αυτα! :wow: παλι στην κουζινα θα τη βγαλω λαλαλα
μηπως να εκανα κανενα φουρνου φαγητο αλλα βαριεμαι γμτ κ εχουν πολλα λαδια...
-
Bad εγώ με αυτά που είπες δεν ξεπείνασα,το αντίθετο θα έλεγα...!
-
χαχαχαχαχ εμ δε θελω αλμυρο τωρα...θελω γλυκο...οποτε δεν πεινω...ισα ισα μπουχτισα κ που τα ειδα...
μονο το μπροκολο με ξελιγωσε λιγο...τι κολλημα κι αυτο μαυτο και με τα κολοκυθακια...
μπορω να φαω πολλα κιλα...κ σε μια μερα...
α κ με τα στρογγυλα φασολακια...πωπω πεινασα τωρα γαμωτο χαχαχαχ
-
χαχα!ναι τα φασολακια τα πράσινα με μπόλικο λεμονάκι είναι μούρλια!!
-
ολα μαρεσουν αυτα, καλα δε συζητω για χορτα...ο,τι παει με 3-4 λεμονια στημενα πανω ανα πιατο το τρωω μανιωδως.
Παλι καλα που εχουν λιγες θερμιδες...
σου αρεσει το μπροκολο? μεχρικ ασβεστιο εχει μεσα..>!
-
τρελαίνομαι και εγώ για πρασινάδες τέτοιες όντως..κολοκυθάκια ειδικά που μου πέφτουν και πιο εύκολα στην διαδικασία...γιάμι!!!το μπρόκολο έχει πιο πολύ ασβέστιο και από την φέτα!!!
-
Κι εμένα ότι λαχανικό και να μου δώσεις το τρώω,μ αρέσουν πάρα πάρα πολύ!αν ξεμείνω καμία Κυριακή κάτι μου λείπει.Και εννοείται όλα με μπόλικο λεμονάκι!!μιαμ μιαμ!!
Αυτά τα γλυκά να μην έτρωγα και θα έκανα πολύ καλη διατροφή...:sniffle:
-
Α και τώρα που είπα λεμονάκι θυμήθηκα και κάτι άλλο!είχα κολλήσει ένα διάστημα με τα γιαούρτια γνωστής μάρκας που είχαν γεύση λεμόνι.ʼλλα επειδή πέρα από ασύμφορα,έχουν και περισσότερες θερμίδες από το απλό λέω δεν κάνω μόνη μου?εχθές που λέτε παίρνω ένα γιαούρτι,πλένω καλά ένα λεμόνι,το σκουπίζω και βγάζω λίγο ξύσμα,στύβω και λίγες σταγόνες σε ένα μπολάκι,βάζω 2 κουταλίτσες γλυκαντικό και τα ανακατεύω όλα μαζί.Στην κατάψυξη για κανένα μισαωράκι να παγώσει καλά και δε σας λέω τίποτα!Μόνο να το δοκιμάσετε!!