το ειχα πολυ αναγκη τη δεδομενη στιγμη! νομιζω ταιριαξε γαντι με τις δυσκολιες που βρεθηκα να αντιμετωπιζω ξαφνικα διχως καμια προειδοποιηση....
εσυ που θα πας διακοπες??????
Printable View
το ειχα πολυ αναγκη τη δεδομενη στιγμη! νομιζω ταιριαξε γαντι με τις δυσκολιες που βρεθηκα να αντιμετωπιζω ξαφνικα διχως καμια προειδοποιηση....
εσυ που θα πας διακοπες??????
Στη λεβεντομάνα!!!!!!!
θαλασσα εχειιιιιιιι?
γυρω-γυρω!!!!
Στη Κρήτη θα παω
Επανέρχομαι δριμύτερη :bouncing: μετα απο μια κατρακύλα περίπου δυο εβδομάδων είμαι κ πάλι εδώ κ ναι δεν πηρα τίποτα πισω απο τα κιλά που είχα χάσει :bouncing: γιουπιιιιιιι!!!!
Νιώθω κ πάλι δυνατή , όπως κ τότε που είχα ξεκινήσει τη τελευταία φορά χωρίς να υπάρχει κ κάποιος ιδιαίτερος λόγος:crazy::crazy::crazy::crazy:
Λοιπόν σήμερα αν κ δίνω αναφορά στον διαιτολόγο γράφοντας τα στο μπλοκάκι του, θα τα γράφω κ εδώ!
Πρωί: γάλα + δημητριακά + κεράσια
Πρόγευμα: ροδάκινο + 1/2 μπάρα βρώμης (Ελλη είναι τελειες!!!!!!)
Μεσημέρι: μπριζόλα + τυρί φέτα (πολύ λίγο) + 1φ.ψωμί πολύσπορο + σαλάτα με ντομάτες απο το εξοχικό!!!!! α κ το αγγούρι
Απόγευμα: πεπόνι +ελληνικη μπάρα
Βράδυ: γιαούρτι + 2 φρυγανιές +πεπόνι
Σνακ: 1κ.σ ξηρούς καρπούς + 1/2 φέτα καρπούζι
Τα χθεσινά μου
Πρωί: γάλα + 2 μπισκότα με κουακερ κ μέλι + κεράσια
Πρόγευμα: ροδάκινο + 1/2 μπάρα βρώμης
Μεσημέρι: κοτόπουλο + λίγο φέτα + 1φ ψωμί + σαλάτα
Απόγευμα: πεπόνι + ελληνική μπάρα
Βράδυ: κυπριακή πίτα + ντομάτα + φέτα + ελιες κορίτσια τέλειο!!!!!!!!!!! δοκιμάστε το Αγόρασα το βιβλίο "Σεφ στο παρα πέντε" εχει μεσα καταπληκτικές ιδεες για γρήγορα, πεντανόστιμα αλλα κ υγιεινά γευματα!!!
Σνακ: 3 πτι-μπερ + λιγο καρπούζι
Μπράβο Σοκολατίτσα!
Εγώ σήμερα έφαγα:
Πρωινό:
1 τοστ με 2 φέτες τυρί
1/2 ποτήρι φρεσκο χυμό
Πρόγευμα
2 αχλαδια κοντούλες
Μεσημέρι
1 φλιτζάνι κεφίρ και σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια
Απόγευμα
θα φάω 2 κοντουλες και ξηρούς καρπούς
και το βράδυ ότι έχει η μανούλα μου που πάω να την δω για το ΣΚ :D
Καλή συνέχεια τριαδοκόριτσα μου! Θα τα πούμε την Δευτέρα ;)
Κοριτσάκια μου όμορφα, I'm back!!! Γύρισα χθες το βράδυ και μπήκα να σας πω μια καλημέρα!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα ποστ απ' όταν λειπω, θα το κάνω στο εγγύς μέλλον μόλις πάρω μια ανάσα από τις δουλίτσες που με περιμένουν!! Πέρασα πολύ όμορφα, ξεκουράστηκα αρκετά, μαύρισα (είμαι κι από μόνη μου και απόγινα :lol: ) και το καλό νέο είναι ότι ενώ δεν στερήθηκα τίποτα (ενίοτε έφαγα και τις πίτσες-κρουασάν-γλυκά-μπυρίτσες κλπ μου) δεν πήρα καθόλου!! Γύρισα ίδια!! Οπότε ξανά στον αγώνα τώρα!!
Σας φιλώ γλυκά και θα τα λέμε πάλι!!
Πωπωπω!! Γύρισα εγώ και φύγατε οι υπόλοιπες;; Πολύ καλά κάνετε, να περάσετε τέλεια!!
Εγώ μπαίνω σιγά σιγά σε σειρά, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν καταπιέστηκα στις διακοπές μου και δεν πήρα, πραγματικά προσκυνάω τρίωρα-τριάδες!!
Λοιπόν, θα ξεκινήσω να γράφω το πρόγραμμά μου για να το βλέπω και να στρώνω χαρακτήρα, αν και το Σ/Κ θα λείψω πάλι αλλά ελπίζω να καταφέρω να είμαι συνεπής.
Σήμερα:
Πρωί: 1 τοστ με 1 φ. Milner + 4 βερίκοκα + 2 digestive (με κεράσανε και τα λιγουρεύτηκα...)
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 νεκταρίνι
Μεσημέρι: λίγα χόρτα τσιγαριστά με φέτα + 1 φ. ψωμί
Απόγευμα: 1 κομ. κέικ + πεπόνι
Βράδυ: τορτελίνια με κρ. γάλακτος + τυρί + σαλάτα μαρούλι (θα φάω μικρή μερίδα)
Ελπίζω αν έχω σύντομα νέα σας κορτσούδια!!!
Εδώ ήμαστε alexan αλλά τεμπελιάζουμε κ δεν γράφουμε:bigsmile:τα γράφφω στο ημερολόγιο που το δείχνω στον διαιτολόγο
Είδες τι καλά που είναι να τρως κ να μην παίρνεις πίσω το χαμένο βάρος?:roll:
Κ εγώ μέσα στον Ιούλιο ξέφυγα αρκετές μέρες αλλά πίσω κιλάκι γιοκ απο αυτα που είχα χάσει τον Ιούνιο κ είμαι πολλή χαρόυμενη:bouncy:
Για να μην είσαι μόνη σου γράφω τι έφαγα εχθές
Πέμπτη 2/8
Πρωι: αυγό +κασσέρι +1 παξιμάδι + χυμό
Πρόγευμα: ροδάκινο + παστέλι
Μεσημέρι: 1,1/2 φλτ μακαρόνια + κόκκινη σάλτσα(μανιτάρια κ πιπεριές) +2κ.σ τυρί
Απόγευμα: πεπόνι + 1 ελληνική μπάρα
Βράδυ: 2 καλαμάκια (μικρά) + 1 φ ψωμί + ντομάτα + αγγούρι + λίγο φέτα
Σνακ: κεράσια + 1κ.σ ξηρούς καρπούς επειδή κοιμάμαι αργά το βράδυ κατά τις 3
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Αλεξάνδρα μου πολύ χάρηκα που πέρασες όμορφα στις διακοπές σου και μάλιστα χωρίς να βάλεις βάρος! Και εγώ δεν ακολουθώ την διατροφή μου κατά γράμμα αυτόν τον καιρό, και μάλιστα δεν γράφω κιόλας, είμαι λίγο σε μία φάση που θέλω να νιώσω πιο ελεύθερη. Ωστόσο κάνω πάντα τριωράκια και τριάδες αλλά κάνω και τις υπερβολές μου που και που. Βλέπω όμως ότι είμαι σταθερή και νιώθω καλά. Λίγο μαζεύομαι και μετά χαλαρώνω πάλι :D
Ότι και να κάνω πάντως πάντα τρώω ένα καλό πρωινό, δεν αφήνω τον εαυτό μου να πεινάσει, τρώω τα φρουτάκια μου και πίνω φρέσκους χυμούς, παίρνω τις σπιρουλίνες μου, πίνω το κεφίρ μου και γενικά φροντίζω να δινω στο σώμα μου θρέψη πρώτα από όλα. Ε μετά θα πιω και κάνα ποτάκι, θα φάω και κάτι παραπάνω, ένα παγωτάκι εκεί, ένα σουβλάκι παραπέρα αλλά όντως δεν κάνω τις υπερβολές του παρελθόντος. Το σημαντικό πλέον είναι ότι όταν σηκώνομαι πια από ένα τραπέζι δεν σηκώνομαι βαρυστομαχιασμένη κάτι που παλιότερα δεν μπορούσα να ελέγξω.
Ένα θέμα έχω ακόμη και με προβληματίζει και έχω αρχίσει να το δουλεύω... όταν είμαι πολυ κουρασμένη και καταβεβλημένη δεν μπορώ να μην πέσω σε υπερεφαγικό με ανθυγιεινές τροφές. Είναι κάτι που θέλει δουλίτσα και είναι βαθιά ριζωμένο στον εγκέφαλο μου, ωστόσο έχω αρχίσει να σκαρφίζομαι τρόπους για το πως θα το αποφύγω την επόμενη φορά...
Καλές διακοπές σε όσους κάνουν διακοπές και καλή επάνοδο σε όσους προσπαθούν να βρουν και πάλι ισορροπίες. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και σύντομα όλοι μας θα μπούμε σε μία καλύτερη διατροφική σειρά. Ως τότε όμως ας μην ξεχνάμε θα θρευόμαστε σωστά και να νιώθουμε καλά κάθε μέρα!
Γεια σας κοριτσάκια μου όμορφα, Eli και Break!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι λίγο να μπω σε κανονικό πρόγραμμα, αν και δεν κάνω πολλές τσαπατσουλιές στο θέμα του φαγητού. Οπότε πιστεύω ότι θα ρυθμιστώ σιγά σιγά!!
Καλή συνέχεια σε όλες μας!!
KOU-KOU........-ΤΣΑ!!!
Εδω κι εγω!!!!
Αλεξάνδρα μου, πολυ χαιρομαι που περασες ομορφα και δεν πηρες κιλακι!!!! Κι εγω μια απο τα ιδια... τυχαιο? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! :)
BREAKaki ???? Τι κάνεις???? Δε σε ειδα τη Δευτερα.... καλα να περασεις στη πατριδα! Φαε κ λιγη στακα για εμενα ....α, και ενα σκαλτσουνι και ενα φαναρακι(πεθαινω για φαναρακια!!)
Ελλη....ποσο δικιο εχεις! Οι στιγμες κουρασης κ εντονης καταβολης πυροδοτουν το τερας.....
και το τελευταιο μηνα ειμαι τοσοοοοο κουρασμενηηηηη.... :o
Πάντως νομιζω... οτι αρχιζω να ξεδιπλωνω το κουβαρι....
σας φιλω τριαδενιες μου!!!!
χεχεχεχε καλόοοοοοοο
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Συμφωνώ απόλυτα!