Έτσι φαίνεται στα δικά τους μάτια, δεν το λέω εγώ.
Printable View
Σοβαρά, λες να μην μπορώ να καταλάβω ένα ύφος;
Θα σου πω ένα παράδειγμα. Συναντιόμαστε λοιπόν για καφέ! Κι εγώ είμαι μουτρωμένη ή στεναχωρημένη.
Εσύ τί υποθέτεις τότε; Προφανώς, φαντάζομαι, ότι είσαι κακομοίρης, που εγώ είμαι στα χάλια μου! Έτσι δεν είναι;
Σημασία δεν έχει αν το καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, σημασία έχει τελικά πως το ερμηνεύεις!
Ναι, αλλά αν άρεσα έστω και σε μία, δε θα φωτιζόταν προς στιγμήν; Αυτό συζητάμε με τον Αχλ, αν με γλυκοκοιτάζουν χωρίς να το βλέπω, γιατί είμαι τυφλωμένος από το φόβο απόρριψης.
Αν και δεν μου απάντησες στο παραπάνω παράδειγμα, παρεπιπτόντως να σου πω, ότι ο φόβος της απόρριψης, είναι συνδεδεμένος
με το παρελθόν και δεν ισχύει στην παρούσα φάση. Δηλ. ακόμα και να σ' απορρίπτουν συνέχεια, το συναίσθημα θάπρεπε νάναι ουδέτερο!
Η παγίδα είναι ν' αποφύγεις την απόρριψη από φόβο μην πληγωθείς. Όχι, συνεχώς θα προσπαθείς με την πεποίθηση, πως η επόμενη ίσως
είναι κι η κατάλληλη! Αυτός δεν είν' εξ άλλου κι ο ρόλος του κυνηγού; Η κάθε αποτυχία είν' απαραίτητη εμπειρία, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!
Ναι, πιστεύω ότι και οι ανθρώπινες κοινωνίες, άσχετα πόσο έχουμε εκπολιτιστεί από τα πρώιμα χρόνια, διέπονται από τους νόμους της ζούγκλας ότι ο ισχυρότερος επιβιώνει. Όσον αφορά τον άλλο ανταγωνιστή, είτε θα παραγκωνιστεί και θα περιέλθει στην κοινωνική αφάνεια και την απομόνωση, είτε θα γίνει αποδεκτός ως ο καλύτερος σε έναν άλλο κύκλο. Η τάση αυτή μην ξεχνάμε ότι ενισχύεται και από την κρίση που φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επιβίωσης.
Δε σου απάντησα, γιατί είναι προφανές και συμφωνώ.
Το πρόβλημά μου στο θέμα του άλλου φύλου δεν είναι τόσο ο φόβος απόρριψης, όσο η δυσκολία γνωριμίας με γυναίκες, και αντικειμενική και λόγω στάτους, καθώς και ότι ψωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνουν απλησίαστες. Ποιος ρόλος του κηνυγού μωρέ; Από τη μία θέλετε να καταργήσετε τα στερεότυπα και από την άλλη γαργάρα; Όπου σας συμφέρει, απαρνείστε τα στερεότυπα, έτσι;
Ναι, αλλά δεν μπορουμε εμεις να βελτιωσουμε το μοντέλο (μας);Εντάξει, ο λύκος ειναι λύκος, δεν μπορει να γινει τίποτα λιγότερο ή περισσοτερο-έχω αγάπη σε αυτά τα ζώα, γι αυτό τα φερνω ως παράδειγμα-αλλα εμείς;
Δηλαδη, συτοι που επιβιώνουν καλυτερα απο εμας, είναι φυσει ετσι;
Σέλντον, στις τελευταιες 2 σελιδες ή και παραπάνω, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ πολύ καλα τι λες, I've been there, που λενε...
Απλά αναρωτιέμαι αν κι εσυ τα σκέφτεσαι αυτα που σκεφτόμουν κι εγω, και ακόμα ίσως σκεφτομαι...
Ο αρνητισμός (προσωπικά ειμαι φανατικη οπαδός της λέξης "κακομοιρια") δεν ειναι ετερόφωτος, είναι αυτόφωτος.Αλλά είναι αμφι-τροφοδοτούμενος...
Θέλω να χρησιμοποιήσω τον καπιταλισμό για ναρκωτικό στον πόνο μου αλλά δε μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση
sheldon για μένα, πες ότι είμαι απ' άλλον πλανήτη! Κάποια ψυχή μάλιστα εδώ μέσα, παλαιότερα μ' είχε αποκαλέσει κι εξωγήινη. Τ' αποδέχομαι!
Μην υποτιμάς όμως τον φόβο της απόρριψης, που ισχύει στην δική σου περίπτωση!
Είναι δε τόσο ισχυρός, που προκειμένου ν' αποφύγεις τον πόνο του, απορρίπτεις την άλλη πριν καν σ' απορρίψει σ' αυτή!
σκεφτομαι οτι περασε η περιοδος της κυριας μαριαννας (μεταφορικα το περιοδος) και μπορω να επιστρεψω παλι στα πορτ-μπεμπε με μπολικο ροζακι. το οριο αυτη τη φορα δεν ειναι 22 ανω αλλα 18, οποτε τα κορτσοπουλα που εχουν βγαλει τουλαχιστον ταυτοτητα θεωρουνται ενηλικα για σφαγη. ελπιζω αυτη την ανοιξη/καλοκαιρι να γνωρισω μια βλαχα που να μενει σε χωριο ΜΕΣΤΗ φυση, και να με αναγκασει να μετακομισω σπιτι της, ετσι ωστε να γλυτωσω την φασαρια και μαλακινση απ'την Αθηνα. τα ειχα παλια με μια απο Καρδιτσα αλλα ηταν μονο για διακοπες, οχι μονιμα.
Ο σοσιαλισμός δε μου προσφέρει shopping therapy... παιδιά μην κραζόμαστε εδώ κρίμα είναι...
Όλοι θα με θέλουν στα μέτρα τους ακριβώς θες να πεις και η οποιαδήποτε απόκλιση θα τιμωρείται...
παιδια εγω κανω για ολες, με ειδικη προτιμηση στις κοντες και τις χοντρες. κανουν το καλυτερο σεξακι οι ατιμες, δοκιμαστετες και δε θα χασετε!
οχι, αλλα και μονη σου δεν θα θελεις να εισαι διαφορετικη απο το συνολο για να μπορεις να κοινωνικοποιηθεις, ενω τωρα προπσθαεις να δειξεις πως εισαι καλυτερη, πλουσιοτερη κλπ. Και δεν σου λεω να αλλαξεις πολιτικες πεποιθησεις αλλα τροπο ζωης - εχει μεγαλη διαφορα
Μπα διαφωνώ ΚΕΝΟ.... Αχλ θέλεις τσακωμό? Έναν αυτοσαρκασμό πήγαμε να κανουμε μη μου το χαλάς ....
για τον sheldon τα λεω και ειμαι σιγουρος οτι το πιασε.
Τι εννοείς θερμή?
Μωρέ γιατί η μισή Αθήνα είναι στο φόρουμ?