Οντως έχει χαθεί, ελπίζω να είναι καλά.
Printable View
Οντως έχει χαθεί, ελπίζω να είναι καλά.
Καληνυχτουδια τσουπρες μου!!!
Καληνύχτα Λιλάκι, καλή ξεκούραση. Σας καληνυχτώ κι εγώ, φιλάκια.
Καληνύχτα Λίλα!!!!!
Τζινάκο δεν είναι όλα καλά,αλλά τι να κάνω;
Ως εκεί που θα αντέξω!!!!!!!!!!!!
Ναταλάκι μικρό καλωσόρισες πίσω!!!!!!!!!
Αγγελικούλα με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
(μην ταράζεσαι καλέ,αν είναι να έρθει θα έρθει)
Άβα τώρα πρέπει να ταξιδεύεις,καλά να περνάς και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γλαύκη και Άντα με το μαλακό παρακαλώ,προσέχετε τους εαυτούς σας!!!!!!!!
Τζινάκι κανένα νέο από την Πόλινα έχουμε;
Μέχρι που να σας διαβάσω την κοπανισατε όλες!!!!!!!
Καλό σας βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑ!!! Μονο σε εμενα χαιρετησματα απο την Φτουτατη μας!! ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!! :love:
Καλα ειμαι αγαπες μου, χαλαρωνω!!!
Ρε παιδια!! Απο τοτε που πηγα στον Αγιο Εφραιμ ανοιξε η ορεξη μου!! Μια μερα πριν δεν ηθελα να φαω τιποτα και απο τοτε τρωω κανονικα (κανονικα εννοω σχεδον οσο επρεπε να τρωω!).
Αναρρωτιεμαι αν ο Αγιος, μεγαλη η χαρη του, αντι να γιατρεψει τον Κοστα, ανοιξε το στομαχι μου!!! χαχαχαχαχαχαχα
Το ειδε και αυτο μια σταλιτσα και σου λεει κατι πρεπει να κανουμε!! Δεν πειναω αλλα ας πουμε τα 55γρ μπιφτεκο τα εφαγα ανετα, καλο μασημα παντα αλλα σε χρονο κανονικο!! Οχι μισο τωρα, 1/4 μετα, 1/4 το βραδυ κτλ... Και νερο κατεβαζω και μεγαλες ποσοτητες τωρα!!! :no:
Τι λετε να μου συμβαινει γιατροι μου? Τον Αλμπα δεν τον παιρνω τηλ, θα μου λεει και μπραβο μωρο μου γιατι στο Ιππο μου ξαναφωναξε εχτες!!! Ναι μωρο μου με φωναζει τωρα!! χαχααχαχαχ
Διαβαζω τις σελιδες που δεν ειχα δει τοσο καιρο.. Αβα πραγματικα λυπαμει για την γιαγια σου! Οσο χρονων και αν ειναι καποιος η απωλεια ειναι η ιδια!!! Σε ευχαριστω πολυ γι ατις ευχουλες σου αγαπη μου!! Με κρατατε δυνατη!!
Σοκολατιτσα μου γλυκια σε 1000 ευχαριστω για το κερακι σου!!! Λεγαμε με την μαμα μου σε τοσους αγιους που με εχουν ταξει ολοι, καποιος θα κανει το θαυμα του!!! :)
Καλα η μαμα συγκινηση με τα τηλεφωναααα σας!!! Της ελεγα μην κλαψεις παλι σε παρακαλω!!!! Μονο της Αντας ξεχασε να μου πει οτι με επαιρνε και μου λεει αλτσχαιμερ ειναι αυτο! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!
Και παλι σας ευχαριστω ολες σας!!!
Τωρα θα σας γραψω στα γρηγορα τα ζουμερα γεγονοτα και απο αυριοζ με λεπτομερειες!
Αρχικα μου ελεγαν να κανουμε κανονικα προεγχειρητικο και απο δευτερα να με εγχειριζαν!! Μετα ξανασυνεδριασανε και αποφασισανε να κανω αιματολογικες (τα παντα!) και μαγνητικες-αξονικες!!!
Ηπια τα ουζα μου (μια αηδια!) ηπια και σχεδον 2 λιτρα νερο σε 2 ωρες (αν θες τελικα ολα γινονται!) και εκανα την εξεταση!! Μου εβαλαν και κατι ενδοφλεβιο που δεν θυμαμαι πως το λενε και ζεστενομουνα, νομιζα οτι ηθελα τσισα μου!!
Γενικα πραγματικα περασα μια χαρα, ολοι οι γιατροι και νοσοκομες/οι εχουν πολυ πλακα, ειχαμ εκαι συνεχεια στο πεσιμου του γιατρου που σας ελεγα, μου τραγουδουσε αν μου ζητησεις να πεθανω και να πεσω στον γκρεμο ευχαριστως να το κανω για να δεις πως σαγαπω, και οπως με ενημερωσε η ΠαντοΤζινα προκειτε για κλαρινα!!!!! χαχαχααχαχαχαχαχχαχ μετα εγω του ελεγα δεν πατε καλα και μετα πειτε μου και αλλο ενα τραγουδακι και ντρεποοοοοτααανεεε!!!!!! χαχαχααχ ειχε και συνεχεια, πολυ ταινια ρε πειδι μου!! Να μου τραβαει το χερι και ν αμε κοιταει μες τα ματια οταν μου επαιρνε αιμα και οι αλλοι στο δωματιο να μας κοιτανε σε φαση καλα τι γινεται εδω?? χαχαχχα δεν μου αρεσει εξωτερικα (αν και η μαμα μου τα καλυτερα να λεει και οτι ταιριαζουμε -.- ) αλλα ειναι γλυκουλης και ξαφνικα γινεται kinky!!! χαχαχαχαχαχα
Τεσπα την επομενη πηραμε τις απαντησεις και ολα καθαρααααααααα!!!!!!!!!!!!
Μου ειπε ο Κωνσταντα οτι θα κανω αλλη μια εξεταση που ειναι ενα ολικο σκαν για να δουν αν εχω αλλες εστιες (που ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ!!) και οτι θα την κανω γιατι ειμαι μικρη και θελουν αν ειναι 100% σιγουροι οτι ειμαι καλα!!! Τον ρωτησα για τα ορια απο τον Κοστα και στο υπολοιπο στομαχι και μου ειπε οτι και στην αξονικη φανηκε οτι ειναι υγιει τα ορια και οτι ειμαστε ενταξει!!!! Του εκανα αλλες 100 ερωτησεις, δυστηχως δεν μπορω να γινω αιμοδοτρια που παντα ηθελα αλλα θα βρω καποιον να μπει στην θεση μου.. Του ειπα για το ποδι που πρηζεται και μου ειπε για ισχιαλγια και να παω σε νευρολογο οπωσδηποτε! Θα παω μεθαυριο!! Θα κανω και ομοιοπαθητικη, ολα θα τα κανω!! Σε κανενα 10ημερο ξανανεβαινουμε Αθηνα (αλλο που δεν θελω, γενικα για εμενα η Αθηνα εχει μια τοσο θετικη αυρα που με κανει και νιωθω καλα, μεναμε και σε σπιτι στον Λυκαβητο που ειναι απιστευτα και γενικα περασα υπεροχα!! Το Ιππο κατα την γνωμη μου ειναι καταπληκτικο!) να κανω και την εξεταση που σας ελεγα και αν ολα βγουν και απο εκει καθαρα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, τουλαχιστον για τωρα!!
Μου βρηκαν μονο μια κυστη 1εκ στα γεν. οργανα, πολυκυστικες δεν εχω τελικα οπως νομιζα και επισης κατι μου βρηκαν στην χολη η στην σπληνα (δεν θυμαμαι!!!!!! :dork: ) το οποιο δεν ειναι ουτε αυτο τιποτα!! Του λεω σιγουρα γιατρε?? Γιατι και για τον Κωστα ετσι μου ελεγαν και τελικα μου βγηκε αλλα!!!!! Και μου λεει γιαυτο θελω να κανεις και την αλλη εξεταση για να ειμαστε 10000% σιγουρη!!!!
Φιλιθηκαμε και κατα λαθος στο στομα με τον Κωνσταντα και του ειπα ευχομαι (εκτος απο τον Σεπτεμβρη!) να κανω να σας δω εν α6μηνο τουλαχιστον!!! χαχαχαχαχαχαχ
Στον αλλο γιατρο του ειπα καταλαβαινω οτι θα σας λειψω αλλα μην ανησυχιτε θα ξαναρθω και σταματαει, με κοιταει και μου λεει οχι, πραγματικα θ αμου λειψεις... Το καταλαβαινω επρεπε να του πω αλλα συγκρατηθηκα ηταν μπροστα και η μητερα καταλαβαινεται!!!
Μετα πηγαμε το βραδακι Θησιο με την μαμα μου και πηραμε μοχιτο φραουλα, καμια μας δεν το ηπιε εννοειτε!! Οπως τα πηραμε, τα πληρωσαμε και αυτο ηταν!!! Πηγαμε και στον Αγιο Εφραιμ οπως σας ειπα και αναψα κερακια!! Αυτες ηταν οι εξοδοι μου!! Μου εστελνε μηνυματα η angel οπως ειδα τωρα σε u2u αλλα μαλλον λαθος τηλεφωνο ειχες αγαπη μου γιατι δεν μου ηρθαν!! Δεν ειδα ουτε εκεινη, ουτε την Καλλιοπη ουτε την Αντα!! Βασικα τρεχαμε απο το πρωι μεχρι τις 4 καθε μερα Ιππο και μετα σπιτι γιατι η ζεστη μας πεθαινε!!!!! Αλλα τωρα που θα ξαναρθω, οσες ειστε Αθηνα ετοιμαστητε να τα πουμε!!
Α! Ο σωληνας φαρδαινει και παει και μου πεφτει τωρα!!!! Θα χρειαστω αλλον!!!! :roll:
Τωρα η Κελλυ μας.. Εχετε ολες φιλακια, ειναι λιγο καλυτερα αλλα δεν της λενε ποτε θα φυγει και δεν μπορει αλλο μεσα!!! Βασικα καταλαθος την ειδα, εκανα βολτες περα δωθε στον διαδρομο του 2ου και μου λεει μια κυρια ποσο πια να περιμενουμ εκαι αυτους τους γιατρους? Και της λεω οντως και μου λεει ποιον περιμενεις, της ειπα τον Αλμπ μου λεει και εμεις, λεω α τι εχετε και μου λεει η κορη μου επαθε αυτο και αυτο! Και της λεω την κορη σας μηπως την λενε Κελλυ? Και μου λεει ναι που το ξερεις? Και της ειπα για το φορουν κτλ και πηγα στο δωματιο της λεω Κελλυ? Η WOW ειμαι!! Και αρχισαμε και μιλουσαμε!! Την επομενη την εβαλαν στο δωματιο μαζι μου αλλα εγω δεν ημουν εκει και την εβλεπα οποτε πηγαινα Ιππο δηλαδη καθε μερα εκτος Σαββατου που κοιμομουν απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τις 6 το απογευμα γιατι απο την ζεστη δεν ειχα υπνο!
Ευχομαι η κοπελα να βγει συντομα και να ειναι 100% γερη και δυνατη!!
Οπως και μια αλλη κοπελα που εκανε πριν απο 2 εβδομαδες επεμαση με τον Μενενακο και το στομαχι της γυρισε και της εκαναν και 2 επεμβαση μεσα σε 2 εβδομαδες!!! Και τελικα απο σληβ εκανε οτι εχω και εγω μαζι με μπαι πας και φοβοτανε αλλα της ειπα οτι και εγω αυτο εχω κανει και μου λεει μα εσυ δεν εισαι παχουλη ποσο εισαι 80-85 κιλα???? Και της λεω οχι, 120 και εχω χασει 40 σε 4 μηνες!! Και καταενθουσιαστηκε και μου ελεγε εισαι Θεα, καταπληκτικη μπραβο κοπελα μου, και πηρε και εκεινη θαρρος οτι ολα καλα θα πανε με την επεμβαση της!! Ηταν και μια γιαγιουλα γλυκοοοουυυλαααα!! Αχ αντε να βγει και αυτη η γλυκουλα μου γρηγορα!!!
Εντομεταξυ το Ιππο εχει 2 γατες! ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!! Μικρα γλυκουλιιιικκααααααα!! Καθομουν και ταιζα περιστερια γατες και επαιζα με τα μωρουλινια γατακια!!! Παραδεισος!!! Το σαντουιτς μου εννοειτε δεν το εφαγα!!! χαχαχαχαχααχ
Υπαρχει και συνεχεια αλλα ειναι μονο με γιατρους και με διαφορα που μου ελεγαν περαστικοι (απο το συνηθισμενο πλεον μινι μαους ως και πωωωωωω φφφφφφφςςςς τσεκαρε την ρε!! χααχαχαχ ενας μου τραγουδουσε και πουντο πουντο το δακτυλιδι, μπορει να μπερδευτηκε με το αχ κουνελακι κουνελακι που μου ελεγε ενας εδω και στο τελος μου ελεγε κουνελααακιιι μου εσυ!!! Με ενα λαγνο βλέμα!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
Παω για νανι!!! Τα λεμε αυριο πλασματακια μου!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχ
-wow- χαιρομαι πολυ με τα νεα σου κ με τις κατακτησεις σου :P εισαι μια γλυκα κ το μεταδιδεις. ευχομαι να σε δω κ απο κοντα συντομα. εγω σημερα πηγα βολτουλα κ το ξενυχτισα χιχιχ γυρισα περιπου 3 σπιτι γιατι κρατησαν το μικρο οι γονεις μου κ χαλαρωσα που δεν υπηρχε λογος να βιαζομαι να γυρισω. το χαρηκα πολυ :) ο αντρας μου μαλλον οχι κ τοσο αν κ δεν ειπε κατι το καταλαβα απο το τροπο του αλλα δε με νοιαζει :P καληνυχτα ονειρα γλυκα!
καλημερες!
Ναταλακι στειλε μου παλι το τηλ σου please!!!!!! μπράβο κοριτσι μου που όλα σου πάνε καλα!!!!
ΠΟΠγιωτακι αν είναι να ρθει.... από την μια λεω μακαρι για να έχει ο μιρκός παρεα γιατι είναι μεγάλο πραγμα η παρεα... από την άλλη τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα από όλες τις πλευρες.....
Οι λοιπες τι κανετε???
Η ρουφιανeli που τουλαχιστον μας ελεγε κανεναν νεο που είναι ΟΕΟ????? να παρουμε και λίγο γεύση από τα βορεια??????
Καλημέρα ψυχούλες μου!!!!!!!!!!!
Ναταλάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου,είμαι σίγουρη ότι κ η επόμενη εξέταση θα είναι πολύ καλή!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγγελικούλα τα παιδιά είναι ευτυχία αλλά έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα παλούκια είναι μεγάλα για όλους μας,εύχομαι να έρθει μια καλύτερη μέρα για όλους μας σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ χθες το βράδυ μας τάραξε στη βροχή ήταν σχετη φρίκη άντε να δούμε τι ζημιές έκανε πάλι!!!!!!!
Φιλάκια,να περνάτε υπέροχα!!!!!!!!!!
Μια γρηγορη καλημερα κ απο μενα κουκλαρες μου.Φιλουσκες
Καλημέρα. Βαμπιράκι μου εγώ έκανα πλάκα όταν σου έλεγα για το resort Ιππο αλλά απ'ότι βλέπω μια χαρά πέρασες και θέλεις να ξαναπάς χιχιχι. Καλέ δεν είναι κλαρίνα το τραγούδι, λαϊκό νταλκαδιάρικο είναι. Οσο για το φαγητό που λες όσο περνάει ο καιρός θα μπορείς να φας με μεγαλύτερη ευκολία και παίζει ρόλο και η ψυχολογία σου, επειδή όταν πήγες στον Αγιο Εφραίμ μετά ήσουν πιο ήρεμη έχοντας ζητήσει την βοήθειά του, ίσως γι'αυτό μπόρεσες να φας καλύτερα. Εύχομαι να κάνεις σύντομα και την τελευταία εξέταση και να είναι όλα μια χαρά.
καλημερα!!!!
στο σπιτι σημερα!!!
ναταλακι υπεροχα τα νεα σου!!!μακαρι να βγει καλη και η τελευται εξεταση για να μαζευεις το μυαλο σου!!!
και να δεις αν σου πουνε οτι χρειαζεσαι καποια αλλη θεραπεια να την κανεις και να εισαι πολυ πολυ συντομα πισω στο λονδινο!!!
γλαυκουλα και αντουλα οι απωλεις πως πανε?
τζινακι εσυ μια χαρα βλεπω με τα φυστικακια σου!!
χαιρομαι που διαβαζω οτι η αγγελικουλα περασε καλα στις διακοπες της!!
και σιγουρα θα περνανε καλα η ελι, η αβα,η κατερινα!!!
τα δικα μου νεα ειναι μετα απο πολυ καιρο πολυ καλα!!! ξερετε που δουλευω? στη wonderland! και μαλιστα εχω την χαρα να μενω κιολας εκει ολη μερα! γιατι το δωματιο μου ειναι εκει μεσα! αλλα δεν εχει ιντερνετ!!! πηγαινα λιγο στο κυλικειο και σας διαβασα, αλλα οχι ολα, μονο οσα προλαβαινα!
στην αρχη μου κακοφανηκε που δεν ειχε ιντερνετ, αλλα μετα διαπιστωσα ποσο πολλες ωρες εχι η μερα!
κι ετσι βρηκα επιτελους χρονο για να διαβασω και λιγο!
ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια!
και ειμαι και αισιοδοξη!
νομιζω οτι θα τα καταφερω!
Koritsaki μπράβο, είναι πολύ ευχάριστα τα νέα σου, στη δουλειά σου δουλεύεις καθόλου ή παίζεις όλη μέρα; χιχιχιχι