Το newsroom δεν το ξέρω.
Printable View
Το newsroom δεν το ξέρω.
Το Smash είναι ωραίο, μουσικοχορευτικό. Και το Royal pains μου αρέσει γιατί είναι γυρισμένο στα Hamptons και χαζεύω τα πανέμορφα σπίτια των πλουσίων που ζουν εκεί.
Το royal pains μπορει και να το εβλεπα εχω δει την πρωτη σεζον.εχω κατεβασει και το pushing daisies οποτε μαλλον θα δω τα επεισοδια που μου εχουν μεινει απο αυτο.
Το έψαξα το newsroom αλλά δε μου άρεσε. Ούτε το pushing daisies ξέρω, θα το δω τώρα.
Πλάκα έχει το pushing daisies, πολύ παράνοια χιχι.
Εντελως βαρεμενο.ξερεις τι θελω να δω ομως δεν μπορω να το βρω???την τελευταια σεζον της εντατικης.
Kαλα ποτε προλαβαινετε κ τα βλεπετε?Εδω δεν προλαβαινω να δω τους ολυμπιακους αγωνες!Το βραδυ χαζευω με κατι χαζοσειρες αστυνομικες αν δεν διαβαζω.
Μπες σε αυτή τη δ/νση http://tscan.eu/ έχει πολλά sites με torrent, βάζεις αυτό που ψάχνεις επάνω και μετά επιλέγεις ένα ένα τα sites στα αριστερά για να δεις εάν το έχουν.
Αααα και ολυμπιακους βλεπω και σειρες και δουλειες κανω και μου μενει και χρονος για να βαρεθω.εγω δεν κοιμαμαι το μεσημερι οποτε εχω αφθονο χρονο.
Καλώς την Φτουτάτη μας. Αν υπολογίσεις πόσα 40λεπτα έχει η μέρα τότε θα δεις πόσα επεισόδια βλέπουμε κάθε μέρα χιχι.
Thanks τζινακο.αυριο θα το ψαξω που θα ειμαι στον υπολογιστη.
κοπελιες... το σκίσατε!!! κινεζικα μου φαίνονται!!! νομιζω ότι χρειαζομαι μαθημα!!!
Γλαυκη μου πως είσαι???? (δεν εχω και τηλ σου να σου μιλήσω)
Αγγελικουλα μου καλα ειμαι,ευχαριστω!Λιγο αδυναμη ειδικα οταν κανει ζεστη ειμαι διαλυμενη.Κ θελω να φαω κατι νοστιμο!Εσυ θα τα εχεις παιξει αυτο τον καιρο με τη δουλεια ε?
Κοριτσια σας καληνυχτιζω.Ονειρα γλυκα!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνύχτα και από εμένα, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.