Eχει πεσει απο σκαλα το παιδι!Πες το μας πουλακι μου που αναρωτιομαστε τοσο καιρο!
Παιδια τις περισσοτερες φορες το καταλαβαινω αλλα ...
Printable View
Eχει πεσει απο σκαλα το παιδι!Πες το μας πουλακι μου που αναρωτιομαστε τοσο καιρο!
Παιδια τις περισσοτερες φορες το καταλαβαινω αλλα ...
ειχα παει σε κατι γενεθλια και εφερα τις μισες σκαλες τουμπα και η μανα μου απο πισω να φωναζει το παιδι το παιδι
Μην ανησυχείς Λιλάκι μου, γι'αυτό έχεις εμάς εδώ να σου επισημαίνουμε ότι είσαι κουνημένη! :lol: :lol: Εγώ το έχω σκεφτεί για μένα γιατί όταν ήταν έγκυος 8 μηνών η μητέρα μου σε μένα έπεσε από τη σκάλα και έβγαλε τον ώμο της. Δεν πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και όταν πήγε είχε κολλήσει σε άλλη θέση και της τον έβγαλαν και ξαναέβαλαν στη σωστή θέση χωρίς καθόλου νάρκωση γιατί δεν έκανε. Μία ο Ράμπο και μία η μάνα μου! :lol: Με γέννησε με δεμένο χέρι και μάλιστα πέτρωσε και το γάλα γιατί δεν μπορούσε να με θηλάσει. Μέτρησε όλα τα σκαλιά της σκάλας οπότε φαντάζεσαι κούνημα που μου έμεινε στο μυαλό, τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο! :lol:
:lol::lol:
Τζινακο τι σειρες ειδαμε σημερα???
Είδα το Smash και τώρα τελείωσα και το Switched at birth.
Ειχα δει κανα 2 επεισοδια απο το δευτερο αλλα μου φανηκε πολυ προβλεψιμο και δεν το συνεχισα.εγω σημερα δεν ειδα τιποτα.
Τώρα είμαι μεταξύ των 9 επεισοδίων του Game of thrones και των 10 επεισοδίων του The Borgias χιχιχι.
Εμένα το switched at birth μου αρέσει γιατί είναι η μόνη σειρά που παρουσιάζει τη ζωή και τα προβλήματα των κωφών όπως πραγματικά είναι.
Με τόσες δουλειές που έκανες σήμερα λογικό μου φαίνεται να μην είδες και σειρές!
Το nurse jackie να δεις.και μην ανησυχεις δεν δειχνει αιματα και τετοια.
Δεν το πολυθυμάμαι, είχα δει παλιότερα τρέϊλερ αλλά δεν μου είχε κάνει εντύπωση. Είναι καλό;
Εμενα μου αρεσει και θα παει και του χρονου.εχει ωραιο χιουμορ ομως πρεπει να δεις πρωτα κανα δυο επεισοδια για να σου αρεσει.
Καληνυχτα κοριτσαρες μου!!!ονειρα γλυκα!!!!