Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Βαμπιράκι σου αξίζουν πολλά πολλά μπράβο!!!!!!!! Τα πας περίφημα, χαίρομαι γιατί σύντομα θα δεις και το διψήφιο και όλα σου τα ρούχα στο πάτωμα, αφού θα σου πέφτουν!! χιχιχι
Καλημέρα Αγγελικούλα και καλή δουλειά.
Printable View
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Βαμπιράκι σου αξίζουν πολλά πολλά μπράβο!!!!!!!! Τα πας περίφημα, χαίρομαι γιατί σύντομα θα δεις και το διψήφιο και όλα σου τα ρούχα στο πάτωμα, αφού θα σου πέφτουν!! χιχιχι
Καλημέρα Αγγελικούλα και καλή δουλειά.
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!
Αγγελικούλα το sake με έχει πεθάνει στην πεινα...έχω αίσθημα κακουχίας δηλαδή για να καταλάβεις..τώρα σχεδόν από μια βδομάδα δεν είμαι τόσο χαλια όσο στην αρχή βεβαια αλλα περνάω χοντρή πεινα.
το καλο είναι πως έχασα δυο κιλά τουλάχιστον . δεν έχω zugiaria αλλα ξέρω το σώμα μου :D έχασα τόσες πολλές φορες κιλά που ακόμα και ένα να χάσω το καταλαβαίνω από την κίνηση μου :D:D:D
16 μέρες και τελειώνει το μαρτύριο του Ταντάλου που περνάω.
επίσης να πω πως το ζάχαρο μου ρυθμίστηκε τελικά αλλα δεν ξέρω γιατί μετά το μεσημεριανό έκανα δυο φορες υπογλυκαιμία και μάλιστα μεγάλη έπεσε κάτω από 40..άρχισα να βάζο λιγότερη ινσουλίνη το μεσημέρι . ελπίζω να μην το ξαναπάθω γιατί είναι panaapaisio αίσθημα.
Αυτά λοιπόν τα νέα τις Αλεξάνδρας που μου λεγε δεν ξέρω τι θα πει άνδρας :D :D
εσύ πως τα πέρασες τις μέρες που δεν σε είδα?
Νίνα μόνο να φανταστώ μπορώ το τι πείνα περνάς, πρέπει να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Να προσέχεις με τις υπογλυκαιμίες, είναι προτιμότερο να είναι λίγο πιο ψηλά το ζάχαρο παρά να πέφτει τόσο χαμηλά. Δυστυχώς εμείς έχουμε μία επιπλέον δυσκολία στο όλο θέμα της επέμβασης εκτός όλων των άλλων, όμως με επιμονή, υπομονή και προσοχή μπορούμε κι εμείς να τα καταφέρουμε μια χαρά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και κράτα γερά.
Τζίνα μου με προβληματίζει λίγο το γεγονός πως μετά την επέμβαση και εφόσον δεν γίνω καλά από το ζάχαρο αφού θα κάνω γαστρικό bypass και θα έχω και "δουσαπαροφισι" πως τι στο καλο θα κάνω αν έχω υπογλυκαιμία...αν φάω ζάχαρη για να το ανεβάσω τι θα γίνει θα την βγάζω στην τουαλέτα? omg
Ειλικρινά αν κάποιος δεν το έχει περάσει αυτό με την υπογλυκαιμία δεν μπορεί και να το καταλάβει..συνήθως με λένε...άντε θα φας και κανένα γλυκάκι...που να καταλάβουν πως το γλυκάκι εκείνη την ώρα δεν είναι κάτι το οποιο ευχαριστιέσαι? πως νομίζεις πως θα πεθάνεις? τώρα το μεσημέρι θα βάλω 20 μονάδες novorapid..το πρωί και το βραδυ βάζο 30 και δεν έχω προβλήματα...μονο το μεσημέρι μου το κάνει αυτό...ελπίζω με τις 20 να μην έχω πρόβλημα..
για την ακρίβεια μονο εσύ μπορείς να με καταλάβεις σε όλο το φόρουμ :D
Eυχαριστω ευχαριστωωωωω!! Εσεις τα νεακια σας?? Οι περισσοτερες διακοπευεται βεβαιααααα!!! Εγω μιλαω με εναν απο μια μπαντα που μου αρεσεεε!!! Αυτα! Ζεστενομαι και βαριεμαι!
Η Καλλιοπη πηγε στο νησι? Που χαθηκε? Αντα μου πως τα περνας? Τζινεσιον θα σε παρω τηλ μια απο αυτες τις μερες! Αλινακι μοοουυυ!!!! Που χαθηκες? Αγγελικουλα ετοιμασου οταν ερθω να τα πουμε!
Ιωαννα χαμενη μου και εσυ! Και οι αφες και η Γλαυκη καλα για την Ναταλια δεν το συζητωωωω!!
Λιλα χτυπημενο μου παιδι τι χαμπαριααα????
Βαμπιράκι μου τι εννοείς μιλάς με έναν από μία μπάντα; Πες κι άλλα πες κι άλλα!!!
Hello από μένα...τι κάνετε????
Πίσω στην Αθήνα πάλι....:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Δεν σας έχω διαβάσει...θα σας διαβάσω αργότερα!!!!
Πέρασα ένα πολύ πολύ όμορφο Σ/Κ με πολύ γέλιο!!!
Αντα χαίρομαι που πέρασες ωραία το σ/κ, με το μπάνιο στη θάλασσα όλα εντάξει, το ευχαριστήθηκες;
γεια σας κοπελούδες και από μένα!
Athens calling!
Πέρασα ένα χορταστικό σε βόλτες τριήμερο, γέμισα εικόνες, μυρωδιές και τώρα νοσταλγώ τα αγαπημένα πρόσωπα που ήμουν μαζί!
Απόκτησα και τον προσωπικό μου φωτογράφο , θα δείτε φωτο απο Πιερία στο φατσοβιβλίο.
Αυτή τη στιγμή η ανιψιά μου μου κάνει πεντικιούρ, φούξια τα νυχάκια!
Φιλιά σε όλες, ελπίζω να έχετε μόνο καλά νέα, δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, είμαι υπ'ατμόν!
Καλώς όρισες πίσω στο Αθήνα Μακ, μόλις είδα τις φωτό σου στο fb και είναι απίθανες, έκανε πάλι το θαύμα της η Ναταλία. Είδα κιόλας σε τι σου χρησιμεύουν τα βιβλία όταν δεν τα διαβάζεις! :lol: Οσο για το πεντικιούρ, εγώ εδώ ησύχασα γιατί δεν τα βλέπει και κανείς εκτός από τα λουλούδια οπότε σταμάτησα να τα βάφω και πολύ χαίρομαι γιατί το βαριέμαι χιχιχι.
Γιώτα οι φώτο σου μαρτύρησαν ήδη ότι πέρασες ωραία!!!!!
Τζινάκι δεν με πήγανε για μπάνιο τα γαιδούρια...βαριόντουσαν (κ εγώ βασικά) κ φαντάσου ότι από το σπίτι με την παραλία μας χωρίζει μόνο ένας δρόμος!!!τρώγαμε κ γλαρώναμε μετά!!!!ίσως πάμε αύριο!!!
Αντα δεν πειράζει για το μπάνιο αφού πέρασες όμορφα. Μου αρέσει το τρώγαμε που λες χιχιχι.
Σε σχέση με τους άλλους τσίμπησα...έχω όμως μια εντύπωση ότι μπορώ κ τρώω λίγο παραπάνω....μου έχει καρφοθεί!!!!
Αντα σε καταλαβαίνω, αντί να τρως σαν καναρίνι τρως σαν σπουργίτι! :lol:
Αλήθεια μπορώ σε μια ωρίτσα να φάω 2 κουταλιές της σούπας ρύζι κ 30-40 γραμμάρια κοτόπουλο...είναι λογικό???
εχτές το βράδυ έφαγα 2 κουταλάκια του γλυκού πατατοσαλάτα κ μισό λουκάνικο κοτόπουλου για hot dog αλλά πέθανα....κόντεψα να κοιμηθώ στο τραπέζι.....χαχαχα