οτι νιωθω ενας αχαριστος αχριστος και χαζος ... τα εχω διαλυσει ολα ..βαρεθηκα να ζω οπως ζω τα τελευταια 2 περιπου χρονια ... συγνωμη για το υφος μ αλλα θελω να τα γραψω να ξεσκασω
Printable View
οτι νιωθω ενας αχαριστος αχριστος και χαζος ... τα εχω διαλυσει ολα ..βαρεθηκα να ζω οπως ζω τα τελευταια 2 περιπου χρονια ... συγνωμη για το υφος μ αλλα θελω να τα γραψω να ξεσκασω
βασικα παω για υπνο προς το παρον να ηρεμησω.... καλο βραδυ να προσεχετε ολοι
κι εγω το ιδιο κολπο κανω οταν δεν ειμαι καλα ριχνω ενα υπνο μπασ και στανιαρω τισ πιο πολλεσ φορεσ πιανει
ναι ειδικα αν σκεφτεσαι και εισαι μονος , εγω ξεσπαω σε κλαματα ωρες ωρες (οχι τοσο πολυ τελευταια )μ φευγει η εναση των σκεψεων
να παρεισ φαρμακα αμα δεν εισαι καλα βοηθανε στισ σκεψεισ εμενα με βοηθησανε
παιρνω δωρα στον εαυτο μου,τι να κανουμε,με αγαπαω.ειναι περιεργο?μπα αφου δεν βγαζω την τιμη και δεν τα τυλιγω
Ότι θέλω να γίνω όμορφος,κούκλος,ποθητός,πα� �δαρος κλπ.
Την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ , καλο χειμωνα να εχουμε... Κρυο μπρρρρρρρρ!
μποτακια χροντα τζιν και μπουφαν μμμμμμμ μιριζει χειμωνας
αυτοσ τωρα κατι θελει να πει εγω δε ξερω τι θελει να πει αλλα το βαζω γτ τον συμπαθωhttps://www.youtube.com/watch?v=MVMBNqx2_po
Γεια σας ...σκέφτομαι πως οι άνθρωποι είναι σκληροί κι απάνθρωποι και πολλά αλλα και ο μόνος τρόπος να τους αντιμετωπίσουν οι ευαίσθητοι είναι να μην τους παίρνουν στα σοβαρα .αυτα τωρα αν ήξερα πως βάζουν τραγούδια θα σας εβαζα ένα...!!!!
Ευχαριστώ mac....είμαι αρχαρια στο όλο θέμα ....!!!!