Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by need2loose
Anyway αν μου λέτε ότι γίνεται κατακράτηση και είναι κάτι γνωστό θα κάνω υπομονή. Το θέμα του μυικού ιστού τόσο γρήγορα μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι, χαρακτηριστικά μου είπε μακάρι να ήταν τόσο απλό να χτίσεις μυικό ιστό!
Σωστα σου ειπαν,οι κατακρατησεις και το πρηξιμο δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι βαζεις μυς,μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.Οι μυς μετα την προπονηση γεμιζουν υγρα και αιμα γιαυτο βλεπεις και τη ζυγαρια κολλημενη και το πρηξιμο,αυτο ομως δεν σημαινει οτι χτιζεις μυς η οτι εγινε ντε και καλα σωστη προπονηση,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.(αν δεν εκανες διαιτα θα την εβλεπες να ανεβαινει γιατι θα ηταν σταθερο το βαρος σου + κατακρατηση απο την προπονηση ενω τωρα προφανως εστω και λιγο χανεις λιπος απο τη διατροφη ενω απο την αλλη κανεις κατακρατησεις απο τη γυμναστικη και γιαυτο δεν βλεπεις μεγαλο αποτελεσμα στο χασιμο των κιλων)
Θα το καταλαβεις αν σταματησεις για μια βδομαδα τη γυμναστικη αλλα συνεχισεις την ιδια διατροφη,εκει θα δεις οτι θα σου φυγει το πρηξιμο και θα χασεις τα υγρα.εγω εχω σημερα 5η μερα συνεχομενη προπονηση στο γηπεδο+γυμναστηριο και τα ποδια μου ειναι πολυ πρησμενα,το εχω κανει πολλες φορες αυτο και ξερω οτι με πολλες διατασεις που κανω ετσι και αλλιως και 2 μερες οφ θα ερθουν παλι στα κανονικα τους,δεν ζυγιζομαι αυτες τις μερες ουτε με στεναχωρουν τα πρηξιματα,απλα σιγα σιγα και εσυ θα βρεις τον τροπο,τις μερες και το ποσο πρεπει να γυμναζεσε για να εχεις τα αποτελεσματα που θελεις :yes: