εννοειται αυτο,απλα επειδη εχω ολα τα παραπανω που ανεφερες δε μου ειναι κ πολύ ευκολο να τα ξεχνάω όλα.αν κ γενικά θεωρώ οτι ειμαι αισιόδοξο ατομο που απλα εχω πεσει λίγο λόγω ολων των καταστάσεων και θα επανέλθω ελπίζω σύντομα.
Printable View
εννοειται αυτο,απλα επειδη εχω ολα τα παραπανω που ανεφερες δε μου ειναι κ πολύ ευκολο να τα ξεχνάω όλα.αν κ γενικά θεωρώ οτι ειμαι αισιόδοξο ατομο που απλα εχω πεσει λίγο λόγω ολων των καταστάσεων και θα επανέλθω ελπίζω σύντομα.
καλά εννοείται αυτό!!!
και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά ...
νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να ξεχνάς αλλά μόνο να προσπερνάς ..
πολύ θα ήθελα μερικές φορές να κάνω "οριστική διαγραγή"...
εγω παντως νομιζω οτι δε πρεπει να ξεχναμε καποια πράγματα.δλδ ειμαι υπερ του να συγχωρεις αλλα να μη ξεχνάς.
Kαλημερα.Σημερα, μετα απο μια εβδομαδα κολλημενη στα 69,2 επιτελους ειχα απωλεια μισου κιλου.Ο επιμενων νικα!;)
Μην τα παρατατε ποτε αμα κολλατε, επιμεινετε στη διαιτα σας.:smirk:
geia sas koritsares απο τας αθηνας :D
το υπολοιπο ταξιδι θα πραγματοποιοηθει συντομα ελπιζω διοτι εδω εχει καυσαεριο κ δεν αντεχω.
πριν φυγω ζυγιστηκα στο νησι 89.1 κιλα (πρωτη μερα περιοδου ομως)
τα κιλα αυτα βεβαια δεν ειναι αληθινα αλλα
κατι τα σουβλακια, λουκουμαδες, κρεπες, βαφλες των τελευταιων 5 ημερων + γενικη χαλια διαθεση
με οδηγησαν στον πανικο.
αγορασα τα λιποτοξ φακελακια, λογικα παντου θα βρισκω γαλα κ 1 κουπα λαχανικα ή πρωτεινη κ ελπιζω να φυγουν τα υγρα γιατι εχω ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ.
το σημαντικο ειναι οτι δεν χωρισα ομως, κ ουτε καπνισα, τα κιλα θα φυγουν!
οσο βρισκομαι εδω θα ενημερωνω εννοειται, τα εχει δοκιμασει καποια? θελω να φυγουν τα κιλα να γινω 83 ξανα? πλιζ? χαχαχ
Μπραβο Costance!
Σημερα επεστρεψα στο forum μετα απο απουσια 2 εβδομαδων περιπου και διαβασα ολα τα μηνυματα σας, εχετε κανει πολυ καλη προοδο. Dew, μπραβο!!
Εγω σημερα ανελπιστα ειμαι στα 75,4 και αρχιζω παλι κανονικη διατροφη μετα απο τις διακοπες οπου ετρωγα σχεδον οτι ηθελα.
Eυχαριστω brazilιανακι!:)Quote:
Originally posted by brazil
Μπραβο Costance!
Σημερα επεστρεψα στο forum μετα απο απουσια 2 εβδομαδων περιπου και διαβασα ολα τα μηνυματα σας, εχετε κανει πολυ καλη προοδο. Dew, μπραβο!!
Εγω σημερα ανελπιστα ειμαι στα 75,4 και αρχιζω παλι κανονικη διατροφη μετα απο τις διακοπες οπου ετρωγα σχεδον οτι ηθελα.
Καλημέρα κορίτσια :)
Η τρελή κατηφόρα συνεχίζεται.. δεν με νοιάζει γιατί κ δεν ρωτάω χιχι -700γρ σήμερα και στα 96 κιλά. Το ξέρω ότι μάλλον είναι λόγω ζέστης κτλ αλλά είναι αρκετό να μου φτιάξει τη διάθεση :tumble:
Κονστάνς μπράβο κορίτσι!! βραζιλιανάκι καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!!
ʼντε να φτάνετε σιγά σιγά στους στόχους σας και να μας δίνετε δύναμη!!
dew εχεις βαλει τα γυαλια λεμε σε ολους!!!
καλημέρα σε όλες!
βραζιλιανα καλη αρχη και παλι!
dew ειδες???τελεια...το χουμε το 94 πολύ νωριτερα!!!!!!!!!!!!!
constance ΜΠΡΑΒΟ!
εγω σημερα με διάθεση χειροτερα απο ποτε αλλα κιλά (λογω του οτι ειχα ημικρανια χτες κ δεν εφαγα σχεδον καθολου το βραδυ) 57.4 δλδ -600γρ. μια μερα παιρνω μια χανω να δω τι θα γινει επιτελους.
απλά φεύγουν οι τοξίνες και το φούσκωμα που είχες μετά τις δαικοπές ...λογικό ...
δεν ήταν κιλά που ήθελαν πάλι δίατα!!
είσαι μισή ανάσα απο τον στόχο σου!!
μπράβο
ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!!
σε ευχαριστω σημερα ειμαι σωματικα λιγο καλύτερα ψυχολογικά σκ@τ@# αλλά θα μου περασει. αυτη η μιση ανασα μου φαινεται ουυυυυυυυυυυ μακριααααααααα!!!!!!παντως ελπιζω μεχρι τις 20 να μαι 56.ελεος δλδ.
εσυ πως πας?
εγώ κοίτα καλά πάω τρωω κανονικά ...όταν είμαι σπίτι πιο ελαφριά!!
εχω φέρει και φαγητό απο τους δικούς μου οπότετην βγάζω με γεμιστά, πουρέ μπιφτέκια και όχι light αλλά χωρίς ψωμιά τυριά και επιπλέον και μερίδες κανονικές ως μικρές
οπότε σταθερά 55
ελπίζω ακόμη να μην πάρω στις διακοπές και να συνεχίσω κανονικά
το σκ πάντως που βγήκα και ήπια και έφαγα πολύ παρόλα αυτά κόμη οκ είμαι είδωμεν.....
Kι εγω σκατα ειμαι ψυχολογικα.Δε βαριεσαι.Με τα κιλα σκιζουμε ομως.:P