λιποθυμώ να ξέρεις...:crazy::crazy::crazy:γιάμιιι ι
εγώ είχα κολλήσει με μούς που λογικά είχε και περισσότερα λιπαρά...αλλά αυτή η ιδέα που έδωσες...πραγματικά θα φανεί χρήσιμη...:thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
λιποθυμώ να ξέρεις...:crazy::crazy::crazy:γιάμιιι ι
εγώ είχα κολλήσει με μούς που λογικά είχε και περισσότερα λιπαρά...αλλά αυτή η ιδέα που έδωσες...πραγματικά θα φανεί χρήσιμη...:thumbup::thumbup::thumbup:
Χαίρομαι!!και με φραουλίτσες στο μούλτι και μετά ανακάτεμα,και με κερασάκια αργότερα,και ανανά,γενικά ό,τι ζουμερό φρούτο σου αρέσει!Γίνεται σούπερ!!Και με κακάο βέβαια όπως έχουν πει πολλά κορίτσια.Αλλά εμένα δεν μου κάθεται πολύ καλά η γεύση του γιαουρτιού με τη σοκολάτα,όσο γλυκαντικό και να βάλω,οπότε προτιμώ τα φρουτάκια!
γεια σας κοριτσαρες, τι ωραιες ιδεες γραφατε...περιεργω ςδεν μπορω να τα διαβασω ολα καλα, θολωνουν τα ματια μου.
Τοχετε παθει καλε αυτο μολις ξυπνατε ή να παω να κοιταχτω>?
ειναι κ πρησμενα τα βλεφαρα κ ειμαι 93 κιλα (χωρις τουαλεττα)
Χθες συνεχισα να τρωω (ατιμη διακοπη νηστεια)
και στις 3 το βραδυ + 3 φετες ψωμι φουρνου + 1/2 κουτι μελιτζανοσαλατα αγιορειτικη + 4 κ.γ. μαρμελαδα με φρουκτοζηQuote:
Originally posted by badgirl11
16/3 92.7 κιλα
τελειωτικο:
~μεσημερι
2 κομματια κοτοπουλο πανε γεμιστο ψητο - 440 Kcal
220 γρ. ρυζι - 242
1 snickers mini - 91
~απογευμα
40 γρ. κουακερ δημητριακα - 164
200 γρ. γιαουρτι 2% - 130
συνολο ως τωρα 1067
~βραδυ
1/3 κοτοπουλο σχαρας - 400
110 γρ. ρυζι - 120
~στις 1 ενα κιντερ - 178
κ φτανω τις 1800 χοντρικα, θα κοψω κ αγγουρι-καροτο με ξυδι κ τελος.
Γυμναστικη οχι αλλα ΠΟΛΥ περπατημα για ασχημο λογο δυστηχως.
ΟΥΦ
α τελευταιο γευμα μεσανυχτα, ακομα ναρθει το ντελιβερι κ θα προσπαθησω τουλαχιστο να μασαω αργα αργα μη μου κατσουν...
Ηπια καφε σκετο και κοκα λαιτ
Παροτι επεσα στις 5 μετα επιτελους σταματησ ανα τρωω.
Πρεπει να ξαναρχισω IF γιατι πλακωνομαι παλι τα βραδυα.
ΟΥΦ
παει κι αυτη η μερα, η χθεσινη, τωρα που ξυπνησα 2μιση τι στο καλο πρωτοπρολαβαινω να κανω πριν παω δουλεια...καμμια σουπιτσα με πουμαρο? του αρεσει, με κοφτο μακαρονακια...χμ
17/3 93.0 κιλα
βλακωδως ζυγιστηκα αλλα οκ
~μεσημερι
1 κιντερ γαλατοφετες κ ενα πιγκουινο - 250
καφε σκετο
~απογευμα
μακαρονακι κοφτο σουπα - 500
λαχανο
~πιο μετα
1 σοκολατακι υγειας - 57
1 παγωτο 0% - 180
καφε σκετο
~βραδυ
σουπα με μακαρονακι - 400 με 500 (ειχε πηξει κ ελπιζω να μην επεσα εξω στην ποσοτητα)
σαλατα λαχανο με ελαιολαδο - 250
60 γρ. παριζακι - 100
60 γρ. κοττατζ - 55
*γυμναστικη 30' ελλειπτικο, ασκησεις
αχ ανακουφιση, πως κ πως περιμενα να ξυπνησω να φαω γλυκα...
ηδη τρωω κ αργοτερα...!!!ελλειπτιαση!!! χεχεQuote:
Originally posted by badgirl11
17/3 93.0 κιλα
βλακωδως ζυγιστηκα αλλα οκ
~μεσημερι
1 κιντερ γαλατοφετες κ ενα πιγκουινο - 250
καφε σκετο
~απογευμα
μακαρονακι κοφτο σουπα - 500
λαχανο
~πιο μετα
1 σοκολατακι υγειας - 57
1 παγωτο 0% - 180
καφε σκετο
~βραδυ
σουπα με μακαρονακι - 400 με 500 (ειχε πηξει κ ελπιζω να μην επεσα εξω στην ποσοτητα)
σαλατα λαχανο με ελαιολαδο - 250
60 γρ. παριζακι - 100
60 γρ. κοττατζ - 55
*γυμναστικη 30' ελλειπτικο, ασκησεις
αχ ανακουφιση, πως κ πως περιμενα να ξυπνησω να φαω γλυκα...
χμ πολλοι υδατανθρακες σημερα και κακοι...αυριο πρωτεινη, ξυπνητηρι νωρις κ βγαινω να ψωνισω μοσχαρακι απαχο που ελεγα να κανω σημερα...
κ η χαλια κατασταση που εγραψα σε αλλο θεμα οδηγησε σε κοττατζ, μελιτζανοσαλατα, μακαρονι, τυρι, 3--4 διαφορετικα γλυκα κ πολλες σκεψεις.
ευτυχως δεν εγινε ανεξελγκτη η κατασταση κ θυμαμαι τι εφαγα. Ας δω κ τα θετικα δηλαδη...
Αντε να ξημερωσει και αυτο το παλιοβραδο
το γυροφερνα το βουλιμικο...κ πριν μερες
αλλο κ τουτο...ειπα να ζυγιστω να ταρακουνηθω αλλα ειδα 91.7... θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη.
Η περιοδος εχει τελειωσει προ πολλου...τι να πω. να συνεχισω να τρωω δηλαδη.
αστειευομαι...αυτα. κωλομερα κ σημερα, θα το παλεψουμε
18/3 91.7
μετα απο βουλιμικο και 14 ωρες IF εφαγα
(επιτελους πεινασα)
συνολικα εφαγα
78 γρ. τρικαλινο λαιτ - 182 θερμιδες
86 γρ. γαλοπουλα - 114
78 γρ. πιτα πιλτσμπουρι - 268
200 γρ. μερεντα - 1026
συνολο ως τωρα 1590
αργοοτερα δε θα ξεπερασω τις
2 δοσεις ουισκι (110γρ.) - 300
κ παω το πολυ 1900 θερμιδες.
το σιγουρο ειναι οτι δε θα φαω κατι αλλο σημερα.
και γυμναστικη αποψε μετα τη δουλεια, ηδη εχω ντυθει κ εχω ορεξη:
παω για 5' ελλειπτικο ζεσταμα, διατασεις κ μετα οσο εχω διαθεση, με κοβω για κανενα 30'
βαρη οχι σημερα
επισης αποψε πολυ σιδερο οπως κ αυριο + δουλειες σπιτιου γιατι περιμενω κοσμο Κυριακη...
λοιπον κοριτσια μου μετα απο τοσα χρονια προσπαθειων επιτελους αρχισα να αδυνατιζω....
παντα ημουνα αδυνατη αλλα για μια δεκαετια σχεδον ειχα κολλησει στα 60 κιλα και συγκεκριμενα το 2005 σκαρφαλωσα στα 62!!!!
περιττο να σας πω τα σχολια της οικογενειας μου, μεχρι και παρατσουκλι μου βγαλανε μοσχο με λεγανε:mad:, η μαμα μου με κοιταζε και βουρκωνε, αχ ελεγε τα ατιμα τα γονιδια σαν εμενα και τις θειες σου θα γινεις!!!! χαθηκε να παρεις απο το μπαμπα σου οπως η αδερφη σου !!!!! τοτε λοιπον καταλαβα πως αν δεν προσεξω σοβαρα το τι βαζω στο στομα μου συντομα θα ειμαι και επισημως παχυσαρκη.
ψαχνοντας για διαιτες στο νετ επεσα επανω στο φορουμ και βρηκα μια συντροφια στη προσπαθεια για αδυνατισμα. αλλα τα κιλα δεν επεφταν. εκανα τεστ δυσανεξιας αλλα δεν εχασα, παρα μονο 2 κιλα, πηγα δλδ στα 60 τα οποια και δε ξαναπηρα. δεν ημουνα ικανοποιημενη απο το σωμα μου αλλα φρεναρα καπως τον ανηφορο εμαθα ποιες τροφες με μλοκαρουν, η μαμα μου δε βουρκωνε πια για το μπανταλεμα μου αλλα το μοσχος παρεμεινε ως χαρακτηρισμος.
:sniffle:
περισυ λοιπον τα χριστουγεννα αγχωθηκα διοτι εβλεπα τις γιορτες να ερχονται και ημουνα σιγουρη πως δε θα μπορουσα ΑΛΛα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ κιολας να αποφυγω τα τραπεζωματα, ετσι παλι στο νετ εμαθα για την ιφ και συγκεκριμενα για το fast 5, οπου θα μπορουσα να φαω απο τις 6 εως τις 11. θαυμα :eureka:το εφαρμοσα και απολαυσα τις γιορτες, μαλιστα εχασα και ενα κιλακι πηγα λοιπον 59.
γλυκαθηκα απο τη μεθοδο αλλα επειδη το να κραταω ενα μονιμο παραθυρο με κουρασε πειραματιστηκα με διαφορες μορφες φαστινγκ και κατεληξα στα 2 χ 24ωρα την εβδομαδα. αλλο θαυμα εγινε:eureka: επιτελους μπορουσα να παω αφοβα σε παρτυ γιορτες κτλ, ετσι ηρθε το καλοκαιρι και με βρηκε να παιζω μεταξυ 57-58 κιλα. αλλα φυσικα το καλοκαιρι χαλαρωσα και το φθινοπωρο με επιασε αδρανεια με αποτελεσμα να ερχονται παλι τα χριστουγεννα και να φλερταρω τα 59 :mad: κιλα παλι!!!
θυμηθηκα παλι κατα το νοεμβριο τη μεθοδο φαστινγκ 24ωρο παντα και τσοουπ ξανα στα 57. αλλα μετα κολλησε παλι η ζυγαρια, η μεθοδος σταματησε να λειτουργει σε εμενα. με βοηθησε βεβαια σε ζητηματα αυτοσυγκρατησης και αυτοελεγχου κυριως σε σχεση με το ποτο στο οποιο ειχα συνηθησει να καταφευγω ΚΑΘΕ βραδυ, οχι μεγαλες ποσοτητες αλλα καθε βραδυ εκλεινα τη μερα μου με δυο ουισκακια η τσιπουρακια:P.
ανακαλυψα επισης ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ κακο μου κανουν οι κακοι υδατανθρακες, λευκο αλευρι και ζαχαρη αλλα και σε μικροτερο βαθμο οι πατατες και το ρυζι. η φουσκωμενη μου κοιλιτσα με ενοχλουσε απιστευτα. τις τελευταιες δυο εβδομαδες εκοψα σχεδον τελειως τους κακους υδατανθρακες και ξανα το θαυμα εγινε!!!!!! επιτελους ειμαι 56 κιλα πολυ κοντα στο στοχο- ξερω πως τα κιλα που εχω να χασω ειναι λιγα αλλα ολη αυτη η διαδρομη εχει κρατησει πολλλαα χρονια- αλλα πραγματικα δεν εχανα,
αυτη την περιοδο τρεφομαι ως εξης
ξυπνημα 6.30- νερο με λεμονι
8.00 αφιξη στο γραφειο - καφε σκετο
9.30 / κοταζ με αμυγδαλα η βρομη με γαλα
4.00 επιστροφη σπιτι - απαχη πρωτεινη με αφθονα βραστα λαχανικα η πρασινη σαλατα με λιγα ντοματινια
και για γλυκο ενα δαχτυλο μαυρη σοκολατα
6.00 γυμναστικη -οχι παντα-
9.00 το ιδιο με το μεσημεριανο
και μια μερα την εβδομαδα ελευθερο, οταν λεω ελευθερο εννοω το μεσημερι οτι εχει μαγειρεψει η μαμα και το βραδυ.......... οτι τραβαει η ορεξη μου και μου εχει ληψει.
αυτααα εχω πραγματικα αγωνια να δω αν θα καταφερω να φτασω καποια στιγμη με αυτο το διατροφικο μοντελο τα 55, δινω περιθωριο στον εαυτο μου 2 εβδομαδες αν παλι οχι θα πειραματιστω παλι με κατι αλλο !!! βλεποντας και κανοντας
καλο σκ κουκλες
καλως το ναταλακι! την εχεις την επιτυχια στο τσεπακι καλο μου! μειωμενοι υδατανθρακες do all the work!
κ εσυ εννοειται κ η γυμναστικη κ ολα μαζι!
σκεφτομαι να δοκιμασω κ γω το φαστ-5 1 φορα την εβδομαδα αφου τα αλλα φαστ τα εχω ευκολα καθε μερα.
Ακομα κ οταν δε θελω να κανω νηστεια απλα μου βγαινει...απιστευτο ετσι...
εμενα ακομα μου δουλευει πολυ καλα, αλλα θελω να σοκαρω τον οργανισμο να μη συνηθιζει.
Τη μια γυμναζομαι πρωι, την αλλη βραδυ, τη μια τρωω ατσαλα την αλλη με προγραμμα, οι στανταρ τακτικες με οδηγουν σε πληρη αποτυχια συνηθως.
Αν ηξερα οτι μπορω να κρατησω κατι εκτος απο τη νηστεια, αυτο θα ηταν σιγουρα μια πρωτεινικη διατροφη με καλες πηγες πρωτεινες κ οχι ατκινς κτλ...
well done κουκλιτσα, ευχομαι ολα καλα να σου πανε!
ΥΓ πως το πινεις βρε κοριτσι το λεμονονερο οεο?
οχι ατκινς, μακρυα απο εμας!!!
καλοι υδατανθρακες με νουμερο 1 τη βρομη και τα λαχανικα και απαχη πρωτεινη κοτοπουλακι στηθος -ολα τα λεφτα μου στον μιμικο-, ασπραδια, φιλετο ψαριου και κοτατζ, και μια φορα τη βδομαδα μπιφτεκια ζυμωμενα με βρομη, χορταινουν και δε παχαινουν;), και κινηση οσο μπορουμε.
μπαντ μου δε ξερω αν θα φτασω το στοχο μου αυτη τη φορα αλλα θα προσπαθησω οσο για το λεμονι το πρωι το ......λατρευω εχω τσακισει τα λεμονια, αλλα δε το κανω για αδυνατισμα- ουτε πιστευω πως αδυνατιζει- το κανω γιατι το ζηταει ο οργανισμος μου και τα .... σπλαχνα μου καθε πρωι για να ενεργοποιηθουν μετα τον υπνο, τι να πω μυστηρια συνηθεια αλλα αφου μου αρεσει και δε βλαπτει τη κανω:crazy:
καλη κανεις αγαπη μου, με ο,τι νιωθεις καλα...ας μη βαζουμε ταμπελες, θανοιξουμε νεους δρομους χιχιχι
θα κανω κανενα φαστ στο ταξιδι, μου εφερες γουρι κ φευγουμε, οχι για καλο λογο αλλα επιτελους βρεθηκε μοσχευμα.
Σε φιλω! ελπιζω σε λιγες εβδομαδες να ειμαι πισω κ αν μη τι αλλο να μη καπνιζω μετα απο τοσα νοσκομεια μπες βγες.
Για τα κιλα συγνωμη αλλα...χεστηκα :bigsmile:
πΑΩ γι αβαλιτσα :love: