Τέλεια η φωτό :D
Printable View
Τέλεια η φωτό :D
Quote:
Originally posted by ria
BREAKaki ???? Τι κάνεις???? Δε σε ειδα τη Δευτερα.... καλα να περασεις στη πατριδα! Φαε κ λιγη στακα για εμενα ....α, και ενα σκαλτσουνι και ενα φαναρακι(πεθαινω για φαναρακια!!)
Μη μου πεις πως είσαι απο Κρήτη? Από ποιο νομό?
Μωρέ απ΄ όλα θα φάω, στάκα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα!!!!!
το φαναράκι είναι το ίδιο με το λυχναράκι?
Τη Δεύτερα έλειπα εκτός Αθηνών από Σεπτέμβρη τώρα!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by ria
Πάντως νομιζω... οτι αρχιζω να ξεδιπλωνω το κουβαρι....
Αυτό είναι να βρούμε την άκρη του νήματος!!!
χαχαχαχα λυχναρακι εννοω βρε χαχαχαχα απλως εγω θελω φαναρι. Το λυχναρι τι να μου κανει !!!!
δεν ειμαι απο κρητη... δυστυχως!
πατριδα της υγιεινης διατροφης ειναι ομως! λατρευω κρητη!!!
:love::love::love:
ααααα πατρίδα της υγιεινής εννοούσες!!!!!!
Ε τότε ναι θα πάω............στη πατρίδα κ θα πιω κ ρακή:rolleyes:
χαχαχα... να πιεις Ελενα μου κ για εμας :)
Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!! Βλέπω το ρίξαμε έξω, ε;; :D
Λοιπόν, εγώ το Σ/Κ τα έκανα λίγο σαλάτα, αλλά πέρασα ωραία και σκοπεύω να επανορθώσω από εδώ και πέρα (στο οτι τα έκανα σαλάτα, όχι στο ότι πέρασα ωραία!! ;) ).
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + 1 digestive + λίγο πεπόνι
Ενδιάμεσα: ένα μικρό σπιτικό πιτσάκι (με πίτα του σουβλακιού) με τυρί - γαλοπούλα - πιπεριά - μανιτάρια + 3 βερίκοκα
Μεσημέρι: 1 μικρό κομ. σουφλέ μακαρονιών + έμμενταλ + αγγούρι
Απόγευμα: 1digestive + μέλι + καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: Σαλάτα με μαρούλι - βραστή πατάτα + τόνο
Άντε να αρχίσω να μαζεύομαι λίγο!!
alexan κοριτσάρα μου να περνάς ωραία γιατί ανεβαίνει η διάθεση οπότε μετά μπορεις να κάνεις χωρίς παρεκτροπές τα τρίωρα:D
Καιρό ψάχνω πως να ανεβάσω κ την δική μου..................
Σήμερα
Πρωί: γάλα +2 φρυγανιές + 2κγ μαρμελάδα + 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα: ροδάκινο + μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι: μπιφτέκι + 1κσ τζατζίκι + 1 πίτα + ντομάτα + κρεμμύδι
Απόγευμα: πεπόνι + ελληνική μπάρα
Βράδυ: τοστ + σταφύλι
breakaki, η ζωη κυλλαει πιο ομορφα αμα τη περνας με καλη παρεα... η διαθεση ανεβαινει αν αφησεις τον εαυτο σου να κανει πραγματα που η ψυχη λαχταρα κ η λογικη δεν επιτρεπει....
γελα, πιες, κανε μια τρελα! (μη κανεις επικινδυνα πραγματα ε!!! μια μικρη τρελα με τρελουτσικη παρεα ομως ειναι οτι πρεπει!)
<3 να προσεχεις , σε φιλω! (κ σε νιωθω)
riaki αμα πιω καμιά ρακή κ χαλαρώσω, τότε σίγουρα θα την κάνω την τρέλα μου.........γιατι αλλιώς δεν με βλέπω!!!
Λίγο όμως, απλά για να χαλαρώσω κ όχι να μην ξέρω τι κάνω κ είναι μεγάλη η τρέλα:lol::lol:
αυτο που λες το εκανα χρονια απο φοιτητρια... για να χαλαρωσω επινα 2-3 ποτα.. τωρα το καταφερνω χωρις αλκοολ... κ χωρις τσιγαρο... λεω απλα... σημερα θα περασω χαλαρα κ ωραια! κ ως δια μαγειας συμβαινει παντα! Όπως την ημερα που παντευτηκα... δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου τοσο χαλαρο κ ανετο... δεν με ενοιαζαν τα μαλλια πως ειναι... τα νυχια, το μακιγιαζ.... δεν με ενοιαζε που ημουν 60 φευγα κιλά ενω ηθελα να ειμαι 55.... δεν με ενοιαζε τιποτα.... απολαμβανα τη καθε στιγμη... κ ευχαριστουσα το Θεο που ημουν γερη κ εγω κ ο αντρας μου...
πρωτη φορα στη ζωη μου δε... ανεβηκα σε τραπεζι να χορεψω... και μαλιστα χωρις να εχω πιει γουλια κρασι...
δεν ξερω αν με πιανεις... ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ... πετυχαινει! ;)
riaki μου είσαι τυχερή που βρήκες τον άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφα κ χαλαρά.........
εγω ακόμα τον ψάχνω κ σίγουρα τα κιλά δεν βοηθάνε ώστε να τον βρω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσάκια μου γεια σας!! Η καλή παρέα είναι σημαντική για να περνάμε όμορφα, όμως νομίζω ότι αν είμαστε χαλαροί και δεν σκεφτόμαστε ότι ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε καλά, όλα τα άλλα θα έρθουν!
Κι εμένα ο έρως μου έσκασε όταν είχα πλέον πει ότι δεν με αγχώνομαι να είμαι με κάποιον, θα φροντίσω να περνάω όμορφα με τις φίλες μου, την οικογένειά μου κλπ. Και τσουπ!! εμφανίστηκε και περνάω ακόμα καλύτερα!!
Λοιπόν, τα σημερινά μου:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + 1 digestive + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1/2 σάντουιτς με σολωμό καπνιστό - τυρί κρέμα - άνηθο - αγγούρι - πιπεριά + 1 μικρό χυμό πορτοκάλι
Μεσημέρι: μία μερίδα σπανακόρυζο με φέτα
Ενδιάμεσα: 2 μπισκοτάκια με μαύρη ζάχαρη και κανέλα + λίγο πεπόνι
Βράδυ: Μάλλον ό,τι περισέψει από το σπανακόρυζο το βράδυ, αλλιώς κανένα ντάκο με ντομάτα και φετούλα
Πού είναι τα τριαδοκοριτσάκια οεο;;; :D
Ελπίζω να εξαφανιστήκατε επειδή περνάτε τέλεια και όχι επειδή πήζετε!!
Εγώ συνεχίζω να γράφω απτόητη, κυρίως για να τα βλέπω:
Χθες:
Πρωί: 1 κρουασάν (χιχι) + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 τοστ με τυρί + 1 νεκταρίνι
Μεσημέρι: σαλάτα με μαρούλι - τόνο - 1 κούπα καλαμπόκι βραστό
Απόγευμα: δεν πρόλαβα
Βράδυ: 2 πηρουνιές τορτελίνια (ευτυχώς μου βγήκανε άθλια και δεν τρωγώντουσαν) και φρουτοσαλάτα με πεπόνι, σταφύλι, νεκταρίνι + 1 ποτ. μπύρα
Σήμερα:
Πρωί: 2 μπισκοτάκια με μαύρη ζάχαρη και κανέλα + 3 δαμάσκηνα αποξ. + 2 καρύδια
Ενδιάμεσα: 1 τοστ με τυρί + 1 νεκταρίνι
Μεσημέρι: κοτόπουλο λαδορίγανη + λίγες πατατούλες + σαλάτα μαρούλι
Ενδιάμεσα: 1 digestive + 2 καρύδια + μέλι - κανέλλα
Βράδυ: Ντάκος με ντομάτα και φέτα
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρία που άνοιξε το θέμα και στην Έλι που μου έλυσε κάποιες πρώτες απορίες και με τον ενθουσιασμό της με έκανε να θελήσω να ακολουθήσω. Δεν γράφω συστηματικά εδώ γιατί δεν βολεύομαι, προτιμώ το προσωπικό μου ημερολόγιο αλλά νιώθω πως μου ανοίξατε τα μάτια!! Μπορεί να μην έχασα ακόμα τα κιλά που ήθελα ( είναι άλλωστε λίγα, γύρω στα 5) αλλά μπόρεσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταθεροποιηθώ και να ελέγξω το τέρας της βουλιμίας. Αφήστε που η διατροφή αυτή είναι τόσο εθιστική, με την καλή έννοια.. που ακόμα κι όταν είχα στραβοπάτημα ξαναγύριζα με ευχαρίστηση σ αυτήν!!! Δεν είναι σαν τις δίαιτες που λες αμήν και πότε να τις σταματήσεις.. Θέλω να πω και στα υπόλοιπα κορίτσια που διστάζουν να το τολμήσουν γιατί προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής!
Καλημέρα κούκλες!!!!!
Εve <3 χαίρομαι πολύ που εβαλα το λιθαρακι μου! Καλή συνεχεια στη σωστη διατροφή!
απο σημερα λεω να γραφω παλι ημερολογιο....
βοηθάει πολυ...
9.30--->γαλα με δημητριακα+ροδακινο
12.30--->1 ελληνικη μπάρα
15.00--->σαλατα με 1 κριθινο παξιμάδι+τυρι
18.00--->χυμο με 2 καρυδια
21.00--->γιαουρτι με φρυγανια+πεπονι