Γιατί ρε συ Αβα μου, έχεις χάσει κανένα άντρα μέχρι τώρα επειδή έχεις χαλαρό στήθος???
Printable View
Γιατί ρε συ Αβα μου, έχεις χάσει κανένα άντρα μέχρι τώρα επειδή έχεις χαλαρό στήθος???
Η αλήθεια είναι πως... όχι!
Ε τότε μην χολοσκάς!!!!!!!! Και θα σου πω και ακόμα κάτι, κανένας άντρας την ώρα του σεξ δεν θα ασχολειθεί με το χαλαρό σου στήθος, ή τη λίγο πλαδαρή κοιλιά, γιατί πολύ απλά το μόνο που έχει μέσα στο μυαλό του είναι "άραγε θα της αρέσει το πέος μου, άραγε θα της αρέσει ο τρόπος που το κάνω ή θα με παρατήσει μετά από αυτό? κιαν της φανεί μικρό? Αν της παίφτει μεγάλο?" και αυτό το έχω τσεκαρισμένο με όλους ανεξερέτους τους άντρες που γνωρίζω, είτε έκανα κάτι μαζί τους είτε όχι!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Η αλήθεια είναι πως... όχι!
Γιαυτό χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!!!!!! Και στην τελική, 2 ρεσιό κεράκια είναι ο κατάλληλος φωτισμός για να κρίψουν αρκετά!
νασται καλα βρε κορίτσια γελασε το χειλακι μου με την όμορφη συζητηση μας. :bigsmile::bigsmile:
Η ανασφάλεια επιβάλλεται να πηγαίνει χέρι - χέρι με το γέλιο!
Πήρα τα πάνω μου τώρα. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο υποψήφιος και μόλις κάνω το τεστ θα σας ενημερώσω!
Όσο για τις αντρικές ανασφάλειες, αυτές είναι και δικές μου, γιατί από την τέχνη και το μέγεθος του καθενός εξαρτάται και η δική μας καλοπέραση!
Αχ.... η τέχνη του σεξ.... πολύ μεγάλο κεφάλαιο..... όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει, λίγοι ξέρουμε τί είναι και ακόμη πιο λίγοι ξέρουμε να την εφαρμόζουμε!!!!!!!!!!!!!
Η τέχνη είναι μεγάλο κεφάλαιο, αλλά παίζει ρόλο και η ανθρώπινη ένωση. Όταν είμαστε ερωτευμένες, ο αγαπημένος μας φαντάζει στα μάτια μας ο τέλειος εραστής. Μόλις χωρίσουμε και βρούμε τον επόμενο, ξεθωριάζει ο προηγούμενος, σωστά? Μου έχει τύχει να αναρωτηθώ, μα καλά, τι του βρήκα και έκανα σαν τρελή γι' αυτόν?
Σωστά, αλλά αυτο δεν συμβαίνει μόνο όταν χωρίσεις. Κάποτε συμβαίνει και μέσα στη ίδια την σχέση, όταν αυτή φθείρετε από τον χρονο. Εμένα ο καλύτερός μου εραστής ήταν ένας που είχα σχέση για 2 χρόνια. 2 χρόνια ΤΟ ΤΕΛΙΟ σεξ, χωρίς ανασφάλιες, χωρίς κολλήματα, χωρίς ταμπού κτλ. Τώρα σχεδόν 5 χρόνια μετά τον χωρισμό μας και ακόμα κάπιες φορές σκέφτομαι τις υπέροχες στιγμές ιδωνής που περάσαμε μαζί. Ακόμα και αυτός, αραιά και που με παίρνει τηλέφωνο ή στέλνει μύνημα, γνωστοποιώντας μου έτσι ότι ούτε αυτός ξεχνάει αυτά τα 2 χρόνια που είμασταν μαζί, πως ακόμη και τώρα με σκέφτετε κι ας έχει τόσα χρόνια που χωρίσαμε....
Είμαι σε μεγάλο δύλημα..... Θέλω να στολίσω το σπίτι μου, το δέντρο μου βασικά αλλά
1) αν το στολίσω από τώρα δεν θα με βγάλουνε τρελλή?
2) Αν το αφήσω τέλος του μήνα, δεν θα τρέχω μια με το στόλισμα και μια με τα κεραστικά σας?
3) αν το αφήσω για όταν επιστρέψω απο Αθήνα θα προλάβω να το στολίσω αφού 30 του μήνα έχουμε γιορτή που πρέπει να κάνω κεραστικά για 3 άτομα (γιο, μπαμπά και θεία), 2 Δεκεμβρίου έχω γενέθλια του αδελφού μου και 4 γενέθλια της αδελφής μου, άρα θέλουμε 2 τούρτες, και μετά θα ξεκινήσω ετοιμασίες για τις τούρτες του γιου μου? και αν έχω και παραγγελίες?
Πότε να το στολίσω?
Αν δεν το στολίσω δεν θα έρθει ο Αγιος Βασίλης να μου φέρει δώρο... Ξέρω πως φέτος θα είναι υπερβολικά φτωχός σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν θα μας ξεχάσει κι όλας.... Ειδικά τώρα που θα του φτιάξω εγώ τα μπισκοτάκια του και το ζεστό του γάλα!!! Ομως όπως και να το κάνουμε τον έχω καλομάθει με το δεντράκι κάθε χρόνο, για να μπορεί να αφήσει τα δώρα του από κάτω. ουφφφφφφφφφφφ
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΛΙΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ.....ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΛΗ!!!!:bisou::bisou::bisou::bisou:
Τότε άμμα είναι να το κάνω και εγώ αυτό το Σαββατοκυρίακο αν προλάβω μιας και το άλλο θα έχω ετοιμασίες για Αθήνα!!!!!
ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ........ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!
Ακριβώς!!!!! Και εγώ αυτό θέλω, κιας μην ανοίξω την κουρτίνα να φαίνετε το δεντράκι μου!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::bigsmile::bigsmile::bigsmil e::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Κορίτσια, διάβασα τη συζήτησή σας και νομίζω ταιριάζω και στα δυο καίρια και καυτά ζητήματα:
α) έχω τεράστιο στήθος:thumbdown: που μέσα στο 2012 θα φύγει ανεπιστρεπτί
β) και εγω ανυπομονώ να στολίσω το σπιτάκι μου με χριστουγεννιάτικα και έχω βάλει την ίδια ημερομηνία με την ʼβα, 26/11 θα γίνει το φεστιβάλ στολισμών και προετοιμασιών!:thumbup:
Γιώτα, 26/11 θα είμαι εγώ Αθήνα και εσύ θα μου κλειστείς στο σπίτι να στολίζεις? Δεν πας καλά μου φαίνετε!
Να ένας ακόμα λόγος για να έρθω, αν και μόνο που θα σε δω, αρκεί.... φιλάκια
Polinaki, μην μου ανησυχείς, άλλο το ένα , άλλο το άλλο! Δεν πρόκειται να χάσω τη συνάντηση!
Ναταλία μου,και εγώ λυπάμαι απίστευτα τα παιδιά της που μεγαλώνουν μέσα σε κατάσταση παράνοιας,δεν ξέρω πόσο περίεργο θα σου φανεί αλλά ειδικά την μεγάλη κόρη της (είναι 17 τώρα ) την ζηλεύει απίστευτα και όχι τώρα που μεγάλωσε αλλά από μικρό παιδάκι.Μια σταλιά κοριτσάκι είναι κ έχει τύχει μέχρι και να μπω μπροστά στο πατέρα της για να μην φάει ξύλο επειδή αυτός φέρεται σαν παρανοικός και θεωρεί πώς αν χτυπήσει το παιδί ή να το τραβάει από το μαλλιά θα το συμμορφώσει.
Με την αδελφή μου δεν είχα σχέση αντιπαλότητας μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να παντρευτώ ,λες και μέσα σε μία μέρα της γύρισε ο διακόπτης και άρχισε να κάνει διάφορα τρελά.Ο μπαμπάς μου πάντα μου είχε μεγαλύτερη αδυναμία από ότι στα αδέλφια μου,αφού όταν είμαστε μικρότερα ?παρόλο που έχουμε διαφορά ηλικίας ,οι αδελφές μου είναι τώρα 43 κ 42 και εγώ με τον αδελφό μου 34 κ 35 ?όταν ήθελαν κάτι έβαζαν εμένα πάντα να το ζητάω και ποτέ δεν μου έλεγε όχι.Και όταν αυτή ήταν 19-20 όλοι μας την καλύπταμε για να βγαίνει με τον γαμπρό μου κ όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια τους βοηθούσαμε όπως μπορούσαμε.Ο μπαμπάς μου πλήρωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό τις σπουδές μου στην Αθήνα κ αν εξαιρέσεις τους περιορισμούς που είχα για την ώρα εξόδου πχ πάντα ότι ήθελα το είχα.
Ναι η αδελφή μου βρίσκει απέναντί της όλους μας,γιατί πολύ απλά ο τρόπος συμπεριφοράς της είναι απαράδεκτος!Και θεωρεί πως εγώ φταίω για αυτό!Οι γονείς μου ξέρω πως πονάνε απίστευτα με όλο αυτό,μακάρι να μπορούσα να νοικιάσω το σπίτι που μένω ΑΛΛΑ όταν ο μπαμπάς μου το έκτιζε έφτιαξε σε μία μονοκατοικία στον ίδιο όροφο 3 σπίτια ,το δικό μου (105τμ),της αδελφής μου (άλλα 105 ) κ το δικό του κ πατρικό μου (180) με το σκεπτικό πως μια οικογένεια είμαστε θα ζούμε όλοι μαζί με πόρτες ανοικτές ,το οποίο συνέβαινε μέχρι κ την ημέρα που εγώ μετακόμισα δίπλα τους.Ο πατέρας μου απολαμβάνει το γεγονός πως ποτέ δεν κλειδώνει την πόρτα του,πάντα υπάρχει ένα κλειδί επάνω κ όποιος θέλει μπαίνει,αυτή την τακτική είχε και η αδελφή μου ,η οποία μόλις μετακομίσαμε άλλαξε κλειδαριά από το σπίτι της,δεν αφήνει ποτέ την πόρτα της ανοιχτή ακόμα (που συνήθως ήταν ορθάνοιχτη ).Anyway το να νοικιάσω το σπίτι λοιπόν δεν παίζει σαν προοπτική .
Κορίτσια προσπάθησα ειλικρινά να αδιαφορήσω για αυτήν,στην αρχή έκανα τον μαλάκα,μετά καθάριζα όσα αυτή πέταγε δεξιά και αριστερά.Αλλά επί τρία χρόνια έχω ακούσει κ ανεκτεί τα απίστευτα.Και φτάνει η στιγμή που ξαφνικά λες ή θα κάνω μπαμ προς τα μέσα μου ή θα τα κάνω όλα ρημαδιό .Και ειλικρινά τον τελευταίο καιρό με όσα κάνει φτάνω πολύ κοντά στο να τα κάνω όλα ρημαδιό :( δεν ξέρω τι ζητήματα έχει η αδελφή μου,και με τον αδελφό μου κ την νύφη μου επίσης δεν τα πάει καλά,Χάιδω την ανεβάζει,βλάχα την κατεβάζει επειδή είναι από ένα χωριό,η οποία νύφη μου δεν την έχει πειράξει ποτέ. Εδώ ασκέι βέτο αν είναι να φάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια ποιος θα παραστεί κ ποιος όχι,και ακόμα κ αν είμαστε όλοι μαζί κάνει μούτρα και μιλάει μόνο στους μισούς.Και έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να δω τις της φταίει αλλά τίποτα.την έχω ρωτήσει κ άλλοτε τι της έχω κάνει τι πρόβλημα υπάρχει κ το έχω κάνει σε στιγμές πλήρης ηρεμίας και η πάντησή της είναι «δεν θα μου πει κανείς τι θα κάνω στο σπίτι μου,δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ» και άλλα τέτοια?.Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις απαντήσεις σας ,θα προσπαθήσω όσο μπορώ να δείχνω αδιαφορία αλλά μερικές φορές?.μαζεύονται τόσα πολλά που δεν υποφέρονται.Oι γονείς μου πάντως που το έχουμε συζητήσει πολλές φορές λένε πως όλα αυτά γίνονται γιατί ζηλεύει,όπως συγκεκριμένα μου λένε "είναι άρρωστη τι να της κάνουμε"
Και για να ελαφρύνουμε την κατάσταση είδα ότι σήμερα είχαμε βυζοσυζήτηση :D
Λοιπόν πάντα είχα πλούσιο στήθος και σχετικά στητό,με τα πρώτα κιλά που έχασα άρχισε η σχετικά μεγάλη πτώση,μου φαινόταν πολύ χάλια στον καθρέφτη που το έβλεπα και τώρα έχει μικρύνει περίπου 1.5 νούμερο αλλά ίσως επειδή μίκρυνε το μέγεθος δεν μου φαίνεται τόσο πεσμένο κ χάλια όσο στην αρχή.Πριν το χειρ είχα υποσχεθεί στον άνδρα μου πως θα το φτιάξουμε σίγουρα μετά,στην αρχή ήθελα να το κάνω για αυτόν αλλά τώρα το θέλω για εμένα.Πάντα το στήθος μου ήταν από τα δυνατά μου σημεία και νιώθω ψιλοάβολα που «μπήκε» Στην ώρα του σεξ κοριτσάκια μου δεν έχω κανένα πρόβλημα,προτιμώ το τώρα που έχω μικρότερο αλλά δεν κολάω στο να σηκωθώ και να πάω μέχρι το μπάνιο γυμνή,παρά να κομπλάρω όπως πριν που σκεφτόμουν πως είμαι έτσι και πως φαίνομαι γυμνή.Απαπαπαπα χάλια αίσθηση,και υπόψιν ο άνδρας μου δεν έχει δείξει ποτέ το παραμικρό για το αν τον ενοχλούσε το σώμα μου όπως ήταν .Επισης κοριτσάκια μου νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να φοράτε κάποιο σουτιέν στυλ up ή ¾ ,με αυτά τα σουτιέν που καλύπτουν όλο το στέρνο κ «καταπιέζουν» όλο το στήθος εχώ νιώθω πολύ άσχημα και επίσης όσο στητό κ πλούσιο στήθος και αν είχα πάντα φόραγα σουτιέν με μικρή ενίσχυση,πιστεύω πως κάνουν το στήθος μας να φαίνεται πιο ελκυστικό ;) Ψηφίζω ναιιιι σε κάθε επέμβαση που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και πιο όμορφες!και ούτε καν το σκέφτομαι να ξαναμπώ χειρουργείο,νιώθω λες και είναι ρουτίνα το μόνο που ψιλοφοβάμαι είναι τα σημάδια που μένουν μετά και ο παροδικός πόνος της αρχής
Και εγώ στολίζω το σπίτι συνήθως τέλη Νοεμβρίου,αν και φέτος με τόσα που θα πρέπει να πληρώσω στην ΔΕΗ με βλέπω να στολίζω κανονικά και να ανάψω φωτάκια κλπ κατά τα μέσα Δεκεμβρίου!
Ωραια συζητηση!Κ πρωι πρωι!Φαντασου να μπαινατε βραδυ κ για τι αλλο θα γραφατε!Παιδια την τελευτααια φορα που εχασα τα κιλα το στηθος μου ειχε πεσει πολυ.ομως εκανα πολυ στηθος στο γυμναστηριο(για 5 χρονια) κ το στηθος ειχε παλι γεμισει.Οταν το ειπα στη γυμναστρια μου ειπε,γιατι οχι ?Μυς ειναι κ αυτο.θελω να βαλω φωτογραφιες αδυνατη,χοντρη,αδυνανατη,χ� �ντρη κ παι λεγοντας αλλα πρεπει καποιος να μου τις σκαναρει γιατι εγω δεν ξερω κ δεν καταφερνω το γιο μου.Παντως ειναι σιγουρο οτι κανενας αντρας δεν σκεφτεται εκεινη τη στιγμη το πεσμενο στηθος η τη χαλαρωμενη κοιλιτσα.Αντιθετα τα πολλα κιλα τους ενοχλουν οχι μονο στις ιδιαιτερες στιγμες αλλα κ στο δρομο.Ιδιαιτερα αν δουν κ καποια που εχει κιλα να φορα στενα κ να πετανε κρεατα οπως λενε η μινι η εξωπλατα θεωρουν οτι πρεπει να τις συλλαβουνγια προσβολη της αισθητικης τους.
Οσο για το στολισμα εμεις σημερα ειμαστε ολοι με κοντομανικα!τωρα που βραδιασε κανει λιγο ψυχρα.ουτε χαλια εχουμε στρωσει οι περισσοτεροι!Που να στολισουμε χριστουγεννιατικα?Ασε που εγω φτιαχνω κατασκευες απο φυσικο ελατο που οχι μονο δε βρισκω ακομη αλλα κ να βρω μεχρι τα χριστουγεννα θα ξεραθουν κ θα εχει γεμισει ο τοπος ελατοβελονες.Συμφωνω κ με το αγγελουδακι.Πανε οι εποχες που γεμιζαμε ολα τα δεντρα του κηπου κ ολα τα καγκελα κ λαμποκοπουσε ο τοπος ενα μηνα πριν!Τωρα μεσα Δεκεμβρη τα μισα κ την ημερα θα βγαζω κ την μπριζα!
Θα τα πουμε αργοτερα γιατι τωρα παω στη γενικη δοκιμη του θεατρικου γραμματα απο τη φυλακη της Ροζας Λουξεμπουργκ με τη Μαρια Κατσανδρη.Φιλια.....
Έχω τόσα πολλά να σχολιάσω και καθόλου όρεξη...
Τηλεγραφικά θα πω πως γέλασα πολύ με την ατάκα "ήμουν κι εγώ πίσω από την κουρτίνα"
και το τραγούδι της Μπέθυθ(σχεδόν οπτικοποίησα το όλο σκηνικό υπό τη μουσική υπόκρουση),
πως σοκαρίστηκα που στη μπουρνουζοπετσέτα(ασφαλώς δεν άντεξα να την ακούσω-σόρυ ʼβα)
πρώτο σχετικό βίντο δίνει "το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι",ακολουθούμενο από ένα σωρό
αισχρούς τίτλους(εδώ τα λόγια δεν αρκούν),πως λυπάμαι που ο Σποτάκος χάνει τη βυζοσυζήτηση
(απορώ μάλιστα γιατί συνήθως τα μυρίζεται κάτι τέτοια),πως έβγαζε μάτι το ότι η αγγελουδοδαδερφή
υποφέρει από ζήλια,βαθειά ριζωμένη από τα παιδικά κιόλας χρόνια κι αυτό δύσκολα ανατρέπεται,ειδικά
όσο συνεχίζει να τροφοδοτείται(όσο δικαιολογημένη κι αν είναι η συσπείρωση των γνωστικών απέναντι
στην τρελή),πως επιτέλους μας έκανε την τιμή να μας απευθύνει δυό λέξεις η Αλαλουμένια τις οποίες
ούτε καν κατάλαβα σε ποιά ακριβώς τις απευθύνει,πως θαυμάζω την ενέργεια σας να στολίσετε
Χριστουγεννιάτικα(κάποτε είχα γράψει για τη μοναδική φορά που είχα στολίσει το σπίτι μου κι εγώ)
και κλείνοντας να δώσω πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας με την ευχή να είμαστε αγαπημένες.
Καλησπέρα, ζαλισμένα μου από τους γύρους στο καρουζέλ μας...
Σήμερα , μετά από 3 μήνες συγκατοίκησης, αποφασίσαμε να γυρίσει η μαμά μου στο δικό της σπίτι, να πάρουμε και οι δυο μια ανάσα και αν χρειαστεί-που ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί- να ξαναέρθει μαζί μου εν καιρώ.. Πλακώθηκα στις χοντρές δουλειές, που φυσικά δεν τελείωσα, στο σ/κ προβλέπεται μεγάλο ξεφάντωμα με πλυσίματα, σιδερώματα, σκουπίσματα κτλ. Στρώνω και τα χαλιά μου ένα ένα και ετοιμάζω εσωτερική ατμόσφαιρα για τις γιορτές που έρχονται..
Αύριο θα κάνω τις εξετάσεις εξαμήνου, φαντάζομαι θα είναι όλα καλά..Σας καληνυχτώ κοπελούδες!
Τωρα μαζευτηκα εγω!Ως συνηθως η νυχτοβια της παρεας!Μεχρι κ τη Ναταλια κοντευω να ξεπερασω!12 τελειωσε η προβα αλλα εγω ειχα σοβαρη συζητηση με την φιλη μου που εχει κανει σεμιναρια ψυχολογιας κλπ κ φτιαχνει κ χειροποιητα κοσμηματα.Της ειπα λοιπον,μετα απο πολυ καιρο οτι θελω να μου φτιαξει σκουλαρικια για τα καινουρια ρουχα κ καταχαρηκε.Τελευταια δεν φορουσα κοσμηματα για να μην τραβω την προσοχη.Θεωρει οτι εκανα ανακωχη με τα κιλα μου κ οτι τωρα ειναι πιο ευκολο να τα χασω.Ειναι τελειως αντιθετη στην επεμβαση καθοτι οπαδος της εναλλακτικης ιατρικης κ μαλιστα κανει νηστειοθεραπεια.Ανοιξαμε κουβεντα κ για την ανασφαλεια κ μου ελεγε οτι οσο πιο ανασφαλης ειναι καποιος τοσο πιο πολυ επιζητει την επιβεβαιωση.Ειπαμε για το τι κακο κανουμε οταν συγκρινουμε τα παιδια μας,με μαλωνει γιατι το κανω λεει,κ θα λεγαμε ως συνηθως μεχρι το πρωι αν δεν εβλεπα οτι κοντευει 2 η ωρα κ δεν ηθελα να γυρισω σπιτι μετα απο τους αλλους.
Μοναχουλα μου να σου πανε ολα καλα αυριο με τις εξετασεις σου!Κοιταξε να χαρεις ξανα την ελευθερια του να μενεις μονη σου κ να γεμισεις τις μπαταριες σου οποτε να εχεις δυναμη αν η μαννουλα χρειαστει ξανα τη φροντιδα σου.
Ναταλακι μου που το εχεις γραψει το χριστουγεννιατικο στολισμα σου?Υποπτευομαι οτι θα εχει ξεχωριστο ενδιαφερον κ θελω να το δω...
Κατερινακι περιμενουμε νεα απο το γιατρο αναλυτικα!
Σας φιλω γλυκα ολες!
Καλημερούδια!Ολάνθιστα,ευω διαστά καλημερούδια,
σαν του Γιωτουλινιού μου,που μου'στειλε πρωινιάτικα
και μου "άνοιξε" την καλή μου διάθεση για μια όμορφη μέρα!
Φεύγω όπου να'ναι για μια ημερήσια Θεσσαλονίκη,να κάνω δουλίτσες,
μάθημα φωτογραφίας,βόλτα και καφέ με τις φίλες μου,να δω και το μωρό μου
(Lancia Y)καθώς με χαρά έμαθα πως από σήμερα απελευθερώθηκε το ντίζελ
σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι άνοιξε και πάλι το σίριαλ αυτοκίνητο.Θα σας πρήξω
κι εσάς αναλυτικά με τα διλήμματα μου λίαν συντόμως,που θα έχω χρόνο!
Η ιστορία του στολίσματος δεν έχει τόσο ενδιαφέρον,Γλαύκη μου,όσο
εκείνη του ξεστολίσματος!Κουίζ της ημέρας:βρείτε πότε ξεστόλισα εκείνη τη χρονιά
και θα καταλάβετε γιατί δεν το ξανάκανα(σημείωση μιλάμε για 9 μεγάλες κούτες)
Μοιράζω φιλιά τώρα και τρέχω να προλάβω τα ραντεβού μου!Να μου σας προσέχετε!
Και καθώς άνοιξε αυλαία το ανυπόμονο Αβουλίνι με το πρώτο Χριστουγεννιάτικο
(αγαπημένη ταινία που φυσικά έχω,σαν παιδάκι που είμαι κι εγώ)παίρνω σκυτάλη
για να βρούμε κάπου στην πρόωρη αντίστροφη μέτρηση τη χαμένη μας εορταστική διάθεση
με την ελπίδα να στολίσει χαμόγελα κι αγάπη τα πεσμένα μας προσωπάκια.Φιλούδιαααααα
Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!
Κατερινάκι μου για πες, καλός ο γιατρός ή θα μας μείνει τελικά μόνο η ωραία φωνή? τι σου είπε για το χειρουργείο? Πως σου φάνηκε σαν γιατρός? Τί τον ρώτησες και τί σου απάντησε?
Αυτό φτιάχτηκε για μένα!!!!!!!!!!!
Μακάρι να μπορούσα να το έχω σπίτι μου!!!
καλημέρα και από μενα!
Λοιπόν ο γιατρός πολύ καλός και πάνω απο όλα δεν μασα τα λόγια του. Για το στήθος μου είπε ότι θα πρέπει να γίνει και και μικρή μειωτική για καλύτερο αποτέλεσμα μιας και τα έχω πλούσια ! Η πτώση είναι 22 εκατοστα όχι η χειροτερη που έχει δει. Μόνο με χειρουργείο μπορεί να διορθωθεί , τα καλά νέα είναι ότι οι τομές για την δική μου περίπτωση θα είναι λίγοτερες από της Πωλίνας. Γυρω από την θηλη και 5 εκ. καθετα προς τα κατω. Αυτη η ουλη μετά από 6-9 μηνες μπορεί να διαταθει και από γραμουλα να γίνει λωριδα, σε αυτη την περίπτωση κανουν μια διορθωση και την κάνουν ανεπαισθητη. Αυτο μπορει να συμβει απο το τσιτωμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμπωτικο καθως θα έχω μετα ένα στηθος περηφανο, σφικτο στητο κλπ. Μου έδωσε εισητηριο για να κινησουμε την διαδικασία που έχει πολύ αναμονή όποτε θα έχω και καιρό για να το σκεφτω αν θα την κάνω τελικά. Αν με δεχθει το νοσοκομείο θα είναι όλα τσαμπα και ο γιατρος είναι εναντιον του φακελακίου . Συγκεκριμενα μου είπε μην τυχον κανεις καμια κίνηση , θα τα πάρει στο κρανιο. Εγώ αυτος που είδα είναι ο ειδικευμενος που συμμετεχει στα χειρουργεία ως βοηθός . Θα με χειρουργήσει ο Διευθυντης της Πλαστικής του νοσοκομείου.
Αν δεν πάρω έγκριση , θα αναγκαστουμε να παμε ιδιωτικά με το ιδιο team, 3500? αλλά έχω ιδιωτική ασφαλεια οπότε πάλι μάλλον τσαμπα με μια μικρή αλχημεια στα χαρτια. Θα δω και τον Διευθυντη την αλλη εβδομαδα , χθες δεν μπορουσε , αργησε στο χειρουργείο.
Όσο για το υπόλοιπο σώμα , μου είπε ότι είμαι σε παρα πολύ καλά επίπεδα . Η κοιλιά μου είπε έχει υποστει όπως είναι φυσικό την χαλάρωση της αλλά όχι κάτι τόσο αντιαισθητικό , ότι και να κάνω εκτος χειρουργείου πάντα θα έχω μια μικρή πτωση αφαλου και πλαδαρη κοιλίτσα, το θέμα είναι αν με ενοχλεί εμένα αισθητικά ή όχι. ( ΧΕΣΤΗΚΑ με το μπαρντον κιολας)
Μου έχουν δημιουργηθεί άπειρες απορίες τις οποίες θα τις γραψω για να μην τις ξεχασω να τις ρωτήσω την άλλη φορά.
Ολα καλά δηλαδή Κατερινάκι μου!!!!! Αντε με το καλό να το πάρεις απόφαση, πράγματι το αποτέλεσμα ούτε στα πιο τρελλά σου όνειρα δεν το έχεις ονειρευτεί!!!
Και η απάντηση στο quiz:Quote:
Originally posted by NADINE
Η ιστορία του στολίσματος δεν έχει τόσο ενδιαφέρον,Γλαύκη μου,όσο
εκείνη του ξεστολίσματος!Κουίζ της ημέρας:βρείτε πότε ξεστόλισα εκείνη τη χρονιά
και θα καταλάβετε γιατί δεν το ξανάκανα(σημείωση μιλάμε για 9 μεγάλες κούτες)
Για να μην νομίζεις ότι δεν σε παρακολουθούσα πάντα καλή μου, και ότι δεν ξέρω το πότε και το που αναφέρεσε για το στόλισμα του σπιτιού σου!!! Και για να ακριβολογώ κι όλας, το συγκεκριμένο ποστ έγινε στις 19/11/2010 η ώρα 21:21!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Ax!Tον έχω κι εγώ τον Χριστουγεννιάτικο Μίκυ!
Αχ!Τέλεια θα περάσετε!Κεράκια,φωτάκια και κινούμενα σχέδια!
ʼντε,θα το πω το ανέκδοτο,να τελειώνουμε!
Πρόπερσυ νομίζω,είχα στολίσει Χριστουγεννιάτικο το σπίτι
(κάπου 9 κούτες μπιχλιμπίδια+ γιρλάντες κλπ. σε ένα ήδη
Χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι κατά όσους το βλέπουν)
Φυσικά μου πήρε πολλές μέρες και να το στολίσω και να το ξεστολίσω!
Το στόλισα κάπου τον Νοέμβρη και το ξεστόλισα Μεγάλη Εβδομάδα!
Που δεν πρέπει να ήταν και νωρίς!Απρίλιος ήταν σίγουρα!
H hopa κάπου στις Απόκριες μου είχε πει"Τώρα δε λέει να το χαλάσεις!
Θα λες πως το έντυσες για τα καρναβάλια Χριστουγεννιάτικο!"
Φυσικά από τότε δεν το ξαναέκανα!Πέρισυ είχαμε το μάζεμα των χαλιών
και φέτος έχουμε τη γενική καθαριότητα!Είναι απλά θέμα χρόνου!Πώς κάνετε έτσι;
Φιλουθκια!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια!
Πως πάνε τα κέφια σας σήμερα?
Ναταλία δεν παίζεσαι!
Το πρόβλημα είναι ότι αν φτάσει ο Απρίλιος για να ξεστολίσεις, μετά πρέπει να καθαρίσεις και ένα ένα τα στολίδια από την σκόνη που θα έχουν μαζέψει για να τα αποθηκεύσεις!
εγώ αυτό μόνο θα σκεφτόμουν αλλιώς θα τα άφηνα και γω, μ' αρέσουν πάρα πολύ όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια, φωτάκια κλπ....
Σήμερα κάνω γενική καθαριότητα (τώρα έκανα ένα διάλειμμα) και στρώνω χαλιά!
Χτες είδα για πρώτη φορά στολισμένα μαγαζιά στην Κηφισίας και μπήκα στο mood. Αλλά (παρά τις πιέσεις των παιδιών μου) εγώ θα στολίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη!
ʼλλαξα και τικεράκι!!
Καλησπέρα σας, αμαζόνες μου!
Κουίζ της ημέρας Νο 2:
Μαντέψτε που ακουμπώ με χαρά και καμάρι το λάπτοπ μου..
Σε χριστουγεννιάτικο καρέ!! Όχι που θα κρατιόμουν! Δεν είναι τυχαίο το ότι τα τελευταία χρόνια έλεγα, έλα βρε κοπέλα μου, μη τρως, δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση. Αυτοσυγκράτηση? Τι θα πει αυτό? Ας μου θυμίσει κάποιος..
Ήταν να μη μου καρφωθεί η ιδέα. Έκανα τις δουλειές μου και μου έμειναν ελάχιστες. Μεταξύ αυτών και τα τζάμια. Βαριέμαι θανάσιμα να τρίβω τζάμια, αλλά θα το κάνω, γιατί όταν μπει το δέντρο, αύριο δηλαδή, θα είναι αδύνατος ο καθαρισμός τους. Προς το παρόν ξεκίνησα με το να στολίζω λίγα πραγματάκια. Μία κάλτσα εδώ, ένα φαναράκι εκεί, αλλά πήρα φόρα και όλο και το χόντραινα το παιχνίδι. Με σταμάτησε ο φόβος της κοινωνικής κατακραυγής. Βγήκα στο μπαλκόνι με τα φωτεινά στολίδια στα χέρια, αποφασισμένη να τα κρεμάσω, χωρίς να τα βάλω στην πρίζα, για να φύγει η σακούλα από τη μέση (τάχα). Σκέφτηκα μετά ότι στο φως της ημέρας θα φαίνονται, έστω και μη φωτεινά και μπήκα σπίτι άπρακτη. Μετά σκέφτηκα να κρεμάσω το στεφάνι στην πόρτα, αλλά με συγκράτησε το ότι οι γείτονές μου θα αρχίσουν να μου μιλούν με μελιστάλαχτη και ελαφρώς τρεμάμενη φωνή, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά τους από μένα και το άφησα και αυτό στην άκρη. Προς το παρόν, βεβαίως, βεβαίως... Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί ο στολισμός, τουλάχιστον ο εσωτερικός. Όποιος εισέρχεται στο σπίτι μου, το κάνει με δική του ευθύνη, οπότε θα περιμένει τους επισκέπτες μου μία έκπληξη. Απ' έξω βέβαια θα είναι ένα συνηθισμένο σπίτι, ενταγμένο στο τοπίο και συγχρονισμένο με την εποχή.
Κατερινάκι μου, τι έγινε, συνεννοήθηκες με τον Χιου? Θα μετακομίσεις στην έπαυλη ή θα αρκεστούμε να σε καμαρώσουμε μις Δεκέμβριο?
Lidal, πονηρούλα μου εσύ.. Εορταστικά ποτήρια, βλέπω... Μας κοτσάρισες και το ποντίκι για να μας παραπλανήσεις, αλλά δεν μας ξεγελάς! Η καρδούλες πάντως είναι το σήμα κατατεθέν σου! Αν ήμουν ένα από τα παιδιά σου, δεν θα σε είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί! Ακόμη και στον ύπνο σου θα ερχόμουν και θα σου ψυθίριζα στο αυτί "έλα μανούλα, έλα να στολίσουμε, σε παρακαλώωωωωω". Εσύ, επηρρεασμένη από την υπνοπαιδεία, θα ξυπνούσες το πρωί και θα έλεγες, μπα, τι μου ήρθε τώρα, αφού αποφάσισα να στολίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη!
Πωλινάκι, με τις πρωτοτυπίες σου! Ανάποδο δέντρο, αυτό κι αν είναι! Θα βρεις εσύ τρόπο να το φτιάξεις, δε σε φοβάμαι!!
Γλαύκη, άσε τα θέατρα και τα μπούρου μπούρου και κοίτα να στολίσεις.. Παραδειγματίσου από τη Γιώτα, που, εκτός από την αφεντιά μου, είναι η μοναδική που μπαίνει σοβαρά στο κλίμα..
Ναταλία μου, μπορείς φέτος να στολίσεις μόνον 5 κούτες? Μην αφήνεις το σπιτάκι σου αστόλιστο.Ή έστω, λόγω συνθηκών, μία κούτα. Μόνο μία, pleeeeaaasee! Θα δεις πώς θα σου φτιάξει η διάθεση!
Κατά τα άλλα, χθες είδα, μετά από πολύ καιρό, ένα πάρα πολύ τρομακτικό θρίλερ. Ινσέντιο λέγεται και οι φοβητσιάρες καλύτερα να μην το πλησιάσουν. Ήμουν κουκουλωμένη με την κουβέρτα και κόντευα να τα κάνω πάνω μου. Όταν τέλειωσε και ξάπλωσα γύριζα συνέχεια και κοιτούσα το παράθυρο, μήπως δω καμία φάτσα κολλημένη στο τζάμι, να κοιτάει μέσα. Ωραίος ύπνος!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μετά άρχισα να θυμάμαι προηγούμενες τρομακτικές ταινίες. ʼρχισα να φοβάμαι μήπως κρύβεται άλλη φάτσα κάτω από το κρεβάτι (Έκτη Αίσθηση)... ʼλλη φάτσα μέσα στη ντουλάπα (Η Κατάρα)... Μετά θέλησα να πάω στο μπάνιο και μεσολαβεί καθρέφτης. Πήγα τρέχοντας, με το κεφάλι στραμμένο στην αντίθετη κατεύθυνση (Mirrors). ʼνοιξα πρώτα το φως, μετά την πόρτα και έκανα τη δουλειά μου, αποφεύγοντας να κοιτάω τη μπανιέρα (Η Λάμψη). Ωραίο βράδυ, βρε κορίτσια! Να το επαναλάβω!
καλησπερα και απο μενα κουκλες!!!!!!!!
κι εγω απο το πρωι καθαριζω το σπιτι,,,,βεβαια κουβεντα για στολισμα δεν εχει γινει ακομα στο δικο μας σπιτικο....εμεις συνηθως στολιζουμε μεσα δεκεμβρη, κι αυτο αν....περσι δεν θυμαμαι να στολισαμε καθολου.....απο οταν περασν ολα τα μελη της οικογενειας τα 20 ξεθωριασε καπως η χαρα των χριστουγεννων...:sniff:
πηγα αγορα! εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου για την πρωτη δεκαδα χαμενων κιλων!
πηρα μαυρες γοβες,αυτες με το ενιαιο τακουνι και ειναι παρα πολυ ανετες!
ελπιζω να αρχισω να φοραω ωραια παπουτσια καθημερινα και να βγουν απο πανω μου τα παλιοαθλητικα και τα σταρακια...
ηταν ακριβα, εκαναν 75 ευρω και ελεγα να μην τα παρω...
αλλα μετα σκεφτηκα ''αντε μωρε! δεν ειναι και μανολο''
η καρυ δηλαδη γιατι να περνει τοσα παπουτσια κι εγω να σκεφτομαι το ενα ζευγαρι?!
εχεις κατι να σχολιασεις αβα??:starhit:
Θερμά συγχαρητήρια, κοριτσάκι μου, και για την απώλεια και για την απόκτηση των παπουτσιών!
Αξίζουμε, αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και να μας κανακεύουμε, με δωράκια και αξεσουάρ, που θα μας ομορφύνουν και θα μας φτιάξουν τη διάθεση! Για τη φιλενάδα Κάρυ, οι σκέψεις μου μπερδεύονται λιγάκι.. Τη μια σκέφτομαι, καλά κάνει, παπούτσια θέλει? Ας τα έχει! Από την άλλη, όμως, είναι λιγάκι επιπόλαιο να έχει ξοδέψει μια περιουσία σε παπούτσια και να μην έχει κάνει κανένα κουμάντο στη ζωή της. Κάποτε καταλήγει άστεγη. Εννοείται ότι βρίσκεται μαγικά λύση στο πρόβλημά της. Αλλά αυτό είναι το σήριαλ, που μας υπενθυμίζει πόσο άδικη είναι η δική μας ζωή. Δεν τις βλέπουμε ποτέ να εργάζονται, αλλά είναι ζάμπλουτες. Τρώνε συνέχεια και τα κοκτέιλς διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά είναι κορμάρες. Οι γκόμενοί τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι καρακούκλαροι και αυτές τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, αλλά θα ήθελαν κι άλλους. ʼδικη κοινωνία!!
Τη χαρά των Χριστουγέννων την απέκτησα πρόσφατα και αυτό, αν είναι δυνατό, έχει να κάνει με τα κιλά μου. Χριστούγεννα πήγαινα στο πατρικό μου. Εκεί έβρισκα μουρμούρα για το βάρος μου, γκρίνια, απαξίωση. Οι καυγάδες ήταν καθημερινοί. Το φαγητό μου διαιτητικό και ελάχιστο. Μην τυχόν και φάει η χοντρή και παχύνει κι άλλο. Τα τελευταία χρόνια άρχισα, παράλληλα με το αδυνάτισμα, να περνάω πραγματικά καλά. Και ξεσπαθώνω! Γιορτάζω όλα μαζί τα Χριστούγεννα που δεν έζησα. Που πεινούσα και έκλαιγα, γιατί δεν τολμούσα να φάω τίποτα, μην τυχόν και προκαλέσω νέο οικογενειακό επεισόδιο. Που πήγαινα για ποτό για να ξεχάσω και η μουρμούρα, από φίλες αυτή τη φορά, συνεχιζόταν. Που τα νεύρα μου ήταν μονίμως τεντωμένα. Φυσικό ήταν να συνδυάσω τις συγκεκριμένες γιορτές με την ταλαιπωρία. Τώρα πια, προσέχω και πάλι, δεν τρώω υπερβολικά (αυτές είναι μοναχικές χαρές και δεν τις μοιράζομαι με την οικογένεια), ντύνομαι, στολίζομαι, βγαίνω και τρωγοπίνω, με χαρά, με κέφι, με γέλιο! Και στολίζω, στολίζω, στολίζω!!
Τώρα θα κάνω κάτι που βαριέμαι αφάνταστα. Είχα σκοπό να στολίζω σιγά σιγά, παρέα με σας, γλυκούλες μου. Αλλά λόγω κακής συνεννόησης, δυο φίλοι το θεωρούν δεδομένο ότι θα πάμε σινεμά. Σε ταινία που και μόνον ο τίτλος της με ενοχλεί. "Οι απέθαντοι", μη πω τίποτα. Θα το δω και θα πω κι ένα τραγούδι! Μόνο που δεν θυμάμαι πότε τους το έταξα.. Τέλος πάντων, πάω να στεγνώσω τα μαλλάκια μου. Μετά θα βάλω έναν πολύχρωμο σκούφο, πλεκτό, με αυτιά που καταλήγουν σε κοτσιδάκια και φουντίτσα πάνω. Τον είδε η μητέρα μου και έφριξε! Δεν ντρέπεσαι, μου είπε, να κυκλοφορείς έτσι? Τι είσαι, κανένα μωρό? Μωρό είμαι, ναι!!! Θα τα πούμε, αγάπες μου, αν όχι αργότερα, οπωσδήποτε αύριο! Φιλάκια!!
Αγαπημενο μου Ναταλακι μη μου βαζεις ιδεες κ αφησω το σπιτι αξεστολιστο μεχρι τελος Ιανουαριου που θα ερθεις!Αφου εχεις ειδικοτητα στο ξεστολισμα κ αφου θα μεινεις κ μια εβδομαδα τι θα κανεις ολη μερα?Κ εδω σε πληροφορω οτι προκειται για βαρβαρο σπορ!3 μαγαζια κ ενα σπιτι με κηπο.Στο στολισμα εκτος απο αυτα εχουμε 2 σπιτια φιλεναδων,της αδελφης μου κ καμποσες κατασκευες κασπω η για πορτες για την νυφη μου κ για τις υπολοιπες.Οποτε καταλαβαινεις τι εχουμε για μαζεμα!Το παταρι του σπιτιου ειναι γεματο.Παταρι ισον ολο το ξυλινο ταβανι του σπιτιου.Αλλα τι στα ειπα ολα αυτα?Θα εμενες που θα εμενες στο Λουμπι σου τωρα προβλεπω ν'αλλαξεις κ το εισητηριο της επιστροφης κ να μην γυρισουμε μαζι......
Αν εξαιρέσεις τις ταινίες που δεν ταιριάζουμε καθόλου Avaki, το χριστουγεννιάτικο κλίμα το έχουμε και οι δυο στο αίμα μας με ακριβώς την ίδια λογική, the sooner the better! Σιγά που θα περιμένουμε τους υπόλοιπους που στολίζουν μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα! Αν είναι δυνατόν! Εγώ βέβαια δεν έχω προχωρήσει τις δουλειές του σπιτιού τόσο όσο εσύ, από τότε που το σπίτι μου πια κατοικείται πια μόνο από μένα, δλδ από χτες, έχω καταφέρει να κάνω πλήρως μόνο την κρεβατοκάμαρα μου, στρωμένη με τα αγαπημένα μου χαλιά, με τις αγαπημένες μου κουρτίνες κτλ. Βάζω συνέχεια πλυντήρια, σιδερώνω και κάνω κάθε μέρα και κάτι, πιστεύω μέχρι την Κυριακή όλα θα είναι έτοιμα στο χειμωνιάτικο σπιτάκι μου!
Κατά τ'αλλα, έχω ένα παράπονο, κλαψ, κλαψ, τόσα κιλά φύγανε αυτούς τους 5.5 μήνες αλλά οι άτιμες αγαπημένες μπότες ακόμη να μου μπουν, το αναθεματισμένο το φερμουάρ τους σταματάει λίγο πριν κλείσει ψηλά η μπότα και μου σπάει τα νευρα γιατί περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μου κάνουν άνετα για να προχωρήσω στην αγορά φούστας και φουστανακίου!Anyway, υπομονή, το γάϊδαρο έφαγα , θα την φαω και την ουρά!
Θα μου πεις, τόσα προβλήματα έχω, προσωπικά υπαρξιακά θέματα, οικογενειακά θέματα υγείας, ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα και φάσματα, η μπότα που δεν ανεβαίνει μου ξίνισε και θεωρώ αξιοσημείωτο να αναφέρω.. Εεεε, αυτό θέλω να μοιραστώ απόψε...
Σας φιλώ κοριτσάκια
Λιντα μπραβο για το χαμενο 2κιλο!!Μην ψαξεις να το βρεις τα Χριστουγεννα......:bisou::bisou:
Κατερινακι να το κανεις!Δεν ξερω αν φορας ρουχα με μεγαλο ντεκολντε.Παντως ειναι αλλη η χαρη να εχεις ενα πλουσιο στητο στηθος!Εγω παλια φορουσα μονιμα ανοιχτα.Το ζιζι ολο εξω!Σε ενα ταξιδι μας η αδελφη μου που μενει Αθηνα,καθως το καλοκαιρι πανε παντα στο εξοχικο τους κ δεν ηξερε τι φοραω καθως ειναι κ πολυ σεμνοτυφη μου φωναζε οτι δεν ειναι ρουχα αυτα για γυναικα που εχει κορη 25 χρονων!
Κ τωρα το Αβουλινι μου το ανυπομονο!Τι να πω πια?στολισε να δω πως θα τα σηκωνεις να ξεσκονιζεις μετα!Εκτος αν δεν βαζεις την Αρτα κ τα Γιαννενα μαζι!Θεωρω οτι τα Χριστουγεννα ειναι η γιορτη που μπορουμε να βγαλουμε ολο το κιτς που κριβουμε μεσα μας κ να μην μας παρεξηγησει κανεις.Το σπιτι ειναι γεματο κλαρια ελατα κισσους γκι ου πευκα κυπαρισσια.Στα φωτα στο τζακι....Παντου!!οσο για το θεατρο μωρο,το σπιτι αστολιστο αφηνω,το θεατρο οχι!Ναταλια ξεχασα.Στολιζω κ το χωρο μας στο Θεατρο!Για το υπεροχο χθεσινο σου βραδυ κ το σκουφακι δεν θα σχολιασω τωρα.Συμφωνω με τη μαμα παντως.δεν πιστευω να το φερεις οταν ερθεις μαζι!
Κοριτσακι με γεια τα παπουτσια!15 κιλα εχασες!Οχι μονο ενα αλλα πολλα ζευγαρια παπουτσια αξιζεις!
Φιλια.Παω τζενεραλε που εχει αρχισει απο τις 9 δηλ κ θα τα πουμε μετα.
Γιώτα μου δεν νιώθεις ανάλαφρη που είσαι ξανά μόνη στο σπιτάκι σου???όσο και να αγαπάμε τις μαμάδες κ μπαμπάδες μας νομίζω πως έχουμε περάσει προ πολλού την ηλικία που μπορούμε να συγκατοικούμε με κάποιον άλλον ,εκτός από τον αγαπημένο μας που πιθανόν και αυτός μερικές στιγμές να μας φαίνεται αφόρητος :D:D αχ εγώ δεν βλέπω να φοράω φέτος μπότες,οι γάμπες μου εξακολουθούν να είναι χοντρές γμτ!και ακόμα κ αν κουμπώσουν οι μπότες θα τσακίζουν στο σημείο που είναι ο αστράγαλος ,άρα δεν λέει....άντε να δούμε του χρόνου.Σήμερα σκεφτόμουν πως θέλω να αγοράσω ένα μπλουζοφόρεμα και ένα κολάν,δεν θυμάμαι να έχω φορέσει ποτέ κάτι παρόμοιο.Χτες που είχα πάει στο ικα αγόρασα και ένα πολύ ωραίο ζευγάρι πλατφόρμες σε γκρι λουστρίνι,αν θυμηθώ θα σας βάλω αύριο φώτο να μου πείτε την γνώμη σας!
Κατερινάκι μου μια χαρά τα νέα από τον πλαστικό,και τα χρήματα μου φαίνονται σχετικά καλά σαν τιμή και ακόμα καλύτερα αν δεν πληρώσεις και τίποτα.Εκτιμώ ιδιαίτερα τους γιατρούς που δεν παίρνουν φακελάκι και ειδικά όταν είναι σε μεγάλες θέσεις!
ʼβα μου το θρίλερ που είδες μου τράβηξε την προσοχή!έβαλα ήδη να το κατεβάζω και προγραμματίζω να το δούμε αύριο βράδυ,που μάλλον θα είναι κ το πρώτο βράδυ που θα ανάψουμε το τζάκι.Μέχρι τώρα είχαμε ευτυχώς καλό καιρό και το γλυτώσαμε το έξοδο της θέρμανσης!
Αχ θα με κάνετε και εμένα να στολίσω νωρίς-νωρίς.Με ξετρελαίνει να χαζεύω ξένα μπλογκς που φτιάχνουν διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές!Πέρσι έφτιαξα και εγώ ένα καταπληκτικό στεφάνι με χριστουγεννιάτικες μπάλες,θα σας το δείξω σε φώτο όταν με το καλό στολίσω και αν και δεν έχω παιδιά γεμίζω τα τζάμια μου με κάτι χριστουγεννιάτικες εικόνες που φτιάχνω με τα λεγόμενα windows colors που βγαίνουν σαν ζελατίνες και κολάνε-ξεκολάνε στα τζάμια!Επίσης τρελαίνομαι να βλέπω τα μαγαζιά στολισμένα,και από ότι είδα σιγά σιγά άρχισαν να βάζουν στολίδια!
κοριτσάκι με γεια τα παπουτσάκια σου,καλοφόρετα να είναι!Μια χαρά τα πας και με την διατροφή σου από ότι διαβάζω,μπράβο!
Γλαύκη μου χαράς στο κουράγιο σας να στολίζετε τόσα σπίτια!!!εγώ πιστεύω θα πελάγωνα!
Καλά, είσαι απίστευτη!! Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Είναι φοβερό το πως συνδύασες κάθε γωνιά του σπιτιού σου και με ένα θρίλλερ. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσεις να βλέπεις θρίλλερ μήπως και κοιμηθείς ήσυχα το βράδυ; χιχιχιχιχιQuote:
Originally posted by Ava
Κατά τα άλλα, χθες είδα, μετά από πολύ καιρό, ένα πάρα πολύ τρομακτικό θρίλερ. Ινσέντιο λέγεται και οι φοβητσιάρες καλύτερα να μην το πλησιάσουν. Ήμουν κουκουλωμένη με την κουβέρτα και κόντευα να τα κάνω πάνω μου. Όταν τέλειωσε και ξάπλωσα γύριζα συνέχεια και κοιτούσα το παράθυρο, μήπως δω καμία φάτσα κολλημένη στο τζάμι, να κοιτάει μέσα. Ωραίος ύπνος!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μετά άρχισα να θυμάμαι προηγούμενες τρομακτικές ταινίες. ʼρχισα να φοβάμαι μήπως κρύβεται άλλη φάτσα κάτω από το κρεβάτι (Έκτη Αίσθηση)... ʼλλη φάτσα μέσα στη ντουλάπα (Η Κατάρα)... Μετά θέλησα να πάω στο μπάνιο και μεσολαβεί καθρέφτης. Πήγα τρέχοντας, με το κεφάλι στραμμένο στην αντίθετη κατεύθυνση (Mirrors). ʼνοιξα πρώτα το φως, μετά την πόρτα και έκανα τη δουλειά μου, αποφεύγοντας να κοιτάω τη μπανιέρα (Η Λάμψη). Ωραίο βράδυ, βρε κορίτσια! Να το επαναλάβω!
Τσα! Επιτέλους!
Κορίτσια μου, μη διανοηθείτε να κάνουμε διαγωνισμό ταλαιπωρίας και κακοπέρασης, σας προειδοποιώ, θα σας νικήσω!
Η ταινία, μεγάλη μαλ@κία! Τελικά πρόκειται για το the immortals. Δεν το ήξερα, η δόλια, να προφασιστώ διάφορα.. Αίμα, βία, το κεφάλι μου βουίζει από τις κλαγγές, τα ξίφη να διασταυρώνονται και να πέφτουν τα κεφάλια βροχή, ξεκοιλιάσματα, βασανιστήρια, τάχα μου η μάχη των θεών με τους τιτάνες, η μάχη του καλού με το κακό και my ass! Ζορίστηκα, ζάρωσα στην καρέκλα μου, μετά έγινα ένα κουβάρι, πόση κτηνωδία να αντέξω πια? Παίζοντας, όμως, την Πολυάννα και το παιχνίδι της χαράς, θα σας πω ότι υπήρξαν και δύο καλά στη σημερινή βραδυά: Ο Θησέας, (κούκλος, απίστευτος) και τα πατατάκια.
Γύρισα και κατέβασα τις τελευταίες μπάλες. Όλα έτοιμα για αύριο! Ξυπνάω, κάνω καφεδιά, ξεκινώ από το χειρότερο, τα τζάμια, συνεχίζω με ξεσκόνισμα κρεβατοκάμαρας και βιβλιοθήκης και αρχίζει το πάρτυ!
Αγγελουδάκι μου, το νου σου, όταν βάλετε την ταινία, προσέξτε τον ήχο. Αυτό ήταν που με έκανε να φοβηθώ περισσότερο, η μουσική. Αν δεν την έχετε δει, για δοκιμάστε και τη λάμψη, με τη Ρεμπέκα ντε Μορνέ ή και με τον Τζακ Νίκολσον (πιο παλιά βερσιόν). Από τότε που την είδα, με στοιχειώνουν οι μπανιέρες!
Γλαύκη μου, τέτοια να λες και σιγά μη δεις τη Ναταλία, έστω και ζωγραφιστή! Τυχαίο που έκανε να ξεστολίσει τόσους μήνες? Δε νομίζω... ʼντε μην έρθω με το σκουφάκι μου και σε ρεζιλέψω εκεί! Παρεπιπτόντως, γιατί καλέ, τι έχει? Είναι ινδιάνικο και όσοι το βλέπουν, μου λένε πως μοιάζω με βόρεια, ιδίως αν το συνδυάσω με κολάν και μπότες. Χώρια που είναι ζεστό και χουχούλικο. Πολύ το αγαπώ το σκουφάκι μου!
Θα απαντήσω και στην απορία της Τζίνας. Δεν ξέρω τι με ελκύει στις ταινίες αυτές. Η αδρεναλίνη φαντάζομαι. Αλλά, όσο πάω, τόσο και πιο φοβιτσιάρα γίνομαι. Αρνούμαι πλέον να δω ταινίες με βασανισμούς και τις βγάζω αμέσως από το dvd. Επέστρεψα μία στα πρώτα δέκα λεπτά, το τελευταίο "σε βλέπω". Αγρίεψα και είπα, ε, εγώ δεν σε βλέπω και τη γύρισα αμέσως στο βίντεο κλαμπ, λουσμένη παρακαλώ!
Γιώτα μου, έλα να ανασκουμπωθούμε, να ξεβρωμίσουμε και στη συνέχεια να στολίσουμε! Έλα να κάνουμε τα χειμερινά σπιτάκια μας ζεστές φωλιές με χρώματα, φωτάκια και διάφορα μπιχλιμπιδάκια! Δίκιο έχει η Γλαύκη, τα Χριστούγεννα είναι κιτς. Το δέντρο μου κάθε χρόνο το φορτώνω και περισσότερο. Μου θυμίζει πλέον το ανέκδοτο με το σάντουιτς. Πάει ένας τσιγγάνος σε σαντουιτσάδικο και ζητάει ένα σάντουιτς με ζαμπόν, γαλοπούλα, σαλάμι μπύρας, αέρος, λουκάνικα, πέντε έξι τυριά, ομελέτα, πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές όλων των χρωμάτων, καλαμπόκι, κοτόπουλο, κέτσαπ, μουστάρδα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Του λέει ο μαγαζάτορας, να βάλω και μαγιονέζα? Ε, όχι δα, μην το παραφορτώσουμε!