ΚΕΝΟ, ελπίζω τώρα να μην τα λες παραέξω αυτά που σου εμπιστεύτηκα, έτσι; Και δεν είπα ποτέ ότι αντιπαθώ τις κοντόχοντρες, άλλο ήταν το point μου, αν θυμάσαι.
Printable View
Για ξανααπάντησε :) μια που αρχισαμε :)
εσυ εισαι ψηλη τεκνον μου ή αδυνατη ? για να διαφωνεις θα υπαρχει λογος...
στην Αθηνα παντως οσο κι αν εχουν μαζευτει ολοι και φαινεται να εχουμε περισσοτερες επιλογες απ'οτι στα χωρια, τελικα απ'αυτο και μονο ολοι παραμενουν μονοι, αφου εχουν σηκωσει τα στανταρντς ψηλα, κι αντι να κοιταξουν μπροστα τους πως να εκμεταλευτουν καθε ευκαιρια, προτιμουν να περιμενουν σαπιζωντας. το ιδιο κανω κι εγω δυστυχως γιατι ειμαι επιλεκτικος κι αντικοινωνικος, αλλα λεω τωρα την ανοιξη να προσπαθησω να το αλλαξω παλι.
οχι φιλε μου ο KENO ειναι ταφος. απλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις πως δεν εχει σημασια τι ειναι η αλλη και πως δειχνει, αλλα τι θα κανεις εσυ μαζι της.
Κοντή δε με λες αλλά αδύνατη είμαι.. Εγώ από του χρόνου που θα είμαι εκεί ελπίζω να μην μπω σε αυτό το λούκι...
Αχλ...δικαίωμα? Δηλαδή?
Μπα σοβαρά? από πού συμπεραίνεις ότι δεν είμαι ενήλικας αγαπητέ???
19 είμαι, ώριμε
Θωμά κατέβασε τα σκουπίδια...
Τι ειναι αυτο?
http://www.youtube.com/watch?v=pmWLQqoxerI&hd=1
Σας αρεσε το εργο? Αρκετη τροφη για σκεψη...
Δεν αγαπησα ποτέ μου τοσο και δεν ξερω αν θα μπορεσω ποτέ :(
καλύτερα, ακόμα ξέρεις ποιος είσαι..αν αγαπήσεις πολύ ίσως χάσεις τον εαυτό σου στα όρια του άλλου
Ξέρεις τι βλάπτει? Η πολλή αγάπη γίνεται πολλή όταν είναι και από τις δύο πλευρές, βέβαια. Το βλαβερό είναι η μία πλευρά να την πραγματώνει διαφορετικά από την άλλη σε σημείο κατάχρησης...Η πιο ευαίσθητη πλευρά κάνει πίσω και ξεχνάει μετά τον εαυτό της
Και η άλλη πλευρά χάνει τα πάντα και την ικανότητα να αγαπήσει ξανά. Οπότε γάμα τα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να αγαπήσεις!
Όχι, υπάρχει και η αυτεπίγνωση...
ΚΕΝΟ, δεν τη γλυτώνεις τη ρετσινιά του σαβουρογάμη. :P
Αγκαλιες τσαμπα https://www.facebook.com/events/346559295387336/
Όχι, καθόλου, το αντίθετο μάλιστα! Χαχαχαχαχα!!!
Α, εντάξει. Εσύ είσαι πραγματικά. Ηρέμησα τώρα! :D
Εγώ είμαι, αν και μου φαίνεται ότι με τόσες ώρες στο forum έχω αρχίσει να παθαίνω μετάλλαξη :D
Στο φορουμ βρίσκουμαι ηρεμία Joann, ειδικά τις τελευταίες ημέρες υπαρχει ανάγκη...
Είμαι πολύ ήρεμη, ioannis2, πλάκα κάνω για τη μετάλλαξη,
αν γι αυτό το λες!
Xμμμμ... μερικές φορές ναι, αλλά όχι πάντα,
ειδικά αν πέφτουν τα posts με ταχύτητα σαν το χαλάζι!
Eνίοτε διακρίνω μια νευρικότητα κι έναν ανταγωνισμό θα έλεγα...
Άσε τις μπηχτές που πέφτουν ενίοτε...
αλλά δε βαριέσαι ...forum είναι θα περάσει!
σκεφτομαι οτι τελικα, μαλλον το καλο το γυναικακι θα ερθει απο ρωσια μερια ή καπου κει κοντα. δε γινεται αλλο δουλεια εδω στο ελλαδισταν. δεν ειστε ανθρωποι εσεις πλεον. "ναι γεια σας, μια παραγγελια θα ηθελα να κανω".
μπα αυτες καταντησαν ακαρδες και σκληρες. δες και στο αλλο θεμα αδιαφορια που ριχνουν. δουλεια δε παιζει.
Κάτι λέγαμε για μπηχτές πριν και για τις χαλαρωτικές ιδιότητες του forum...
Aλλά το πράγμα τελικά έχει μεγάλo χαβαλέ. Δε λέω για δω, αλλά για το άλλο θέμα...
"Τo θέμα της ημέρας"...
A άρχισαν να πέφτουν και ...γαλλικά...
και το πράγμα δεν έχει καθόλου χαβαλέ...
αλλά αυτό είναι θέμα της διαχείρισης!
αγγελε μου..παλι δε με αφησαν να ερθω να σε βρω..αν με βλεπεις/ακους απο εκει ψηλα..δινε μου δυναμη..
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, όλο καινούριες λέξεις και εκφράσεις μαθαίνουμε. Με την κρίση οι δημοσιογράφοι, για να αποδίδουν πιστά την αγριεμένη επικαιρότητα, έχουν ανανεώσει και εμπλουτίσει όσο ποτέ άλλοτε το φραστικό τους ρεπερτόριο.