-
WELCOME BACK σε ολες σας!! Ελπιζω να περασατε ΤΕΛΕΙΑ!!!
Τζινα ειναι μπασιστας σε μεταλ μπαντα και με κοιτουσε κοιτουυυυσεεε!! Και μου εστειλε στο φεις σε φαση ευχαριστω που ηρθες και κατι τετοια και ποτε θα τα ξαναπουμε... Εντομεταξυ.. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΦΕΙΣ ΜΟΥ? Εγω δεν του το εδωσα! Και δεν εχω και το ονομα μου πανω!!
-
Ναταλία με τρομάζεις....δεν έχετε κοινούς γνωστούς???
-
Ναταλάκι αφού μπορείτε να μιλάτε μέσω fb ευκαιρία να τον ρωτήσεις πως σε βρήκε. Αν σου αρέσει και σένα κρίμα δεν είναι να πάει τόσο κοίταγμα χαμένο; χιχιχι
Αντα η ποσότητα που τρως είναι λογικότατη. Προσπάθησε προς το παρόν να τρως ελαφριά φαγητά, κάτι ψητό, βραστό ή στον ατμό γιατί μέχρι να συνέλθει και να επουλωθεί το στομάχι σου οτιδήποτε πιο πικάντικο ή βαρύ θα σε ενοχλεί.
-
Ουφ Τζινάκι σαν να με ηρέμισες λίγο.....είναι κ που πέρα από τα 10 κιλά δεν έχω χάσει κ άλλα....αλλά πραγματικά έχω την αίσθηση ότι τρώω πολύ!!!!
-
Αντα αυτό με τα κιλά μην σε ανησυχεί γιατί συμβαίνει σε όλους μας. Επειδή χάνει απότομα ο οργανισμός στην αρχή τα κιλά παθαίνει σοκ, νοιώθει ότι απειλείται και κλειδώνει το λίπος. Και τίποτα να μην τρως πάλι δεν θα χάσεις παρά μόνο όταν επανέλθει ο οργανισμός σου. Να ξέρεις ότι κάθε τόσο θα σου συμβαίνει αυτό, θα βλέπεις ότι κολλάς για λίγο καιρό και μετά θ'αρχίζεις πάλι να χάνεις βάρος. Οσο περνάει ο καιρός και επουλώνεται το στομάχι σου θα τρως με περισσότερη άνεση και πιο γρήγορα, αυτό δεν σημαίνει ότι τρως μεγάλες ποσότητες.
-
Γιουχου σας τσουπρες μου!!!!ολη μερα προσπαθουσα να συνδεθω στο ιντερνετ αλλα τιποτα.μιλησα με 6 διαφορετικους τεχνικους που μου ειπαν απιθανες δικαιολογιες και μολις πριν λιγο βρηκα ακρη.τα νεα σας τα διαβασα ομως το μυαλο μου ειναι κουρκουτι για να θυμηθω τι ηθελα να σχολιασω οποτε συγχωριστε με.
-
Φαντάσου ότι τα ξέρω όλα αυτά κ πάλι τα σκέφτομαι...τελικά όλες το ίδιο άγχος έχουμε......ότι έχω φάει αργά κ με καλό μάσημα δεν με έχει πειράξει τίποτα....ακόμα κ φαγητά που ακούω από σας τις παλιές ότι ακόμα σας πειράζουν!!!!!πότε μπορώ να πιώ κάτι με ανθρακικό ρε γαμώτο???εκεί είναι ο πόνος μου!!!!
-
Χαχαχαχαχ οχι ρωτησα και εμαθα!!!!! Του το εδωσε ο ξαδερφος της κολλητης μου που γνωριζονται απο παλια!!
Εμενα ο τραγουδιστης μου αρεσε οχι ο μπασιστας οοοοομωωωως!!!! Θα τον βρω απο τον μπασιστα ομως!! χααχαχαχαχχ Αφηστε που για νικ στην μπαντα εχει βαλει Σουλις!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
Αλλα ειναι γλυκουλης και αυτος!
Αντα ειμαστε τελειως παρανοικες νομιζω και οι 2!!!! Εφαγα σημερα 3 μικρα κεφτεδακια, 70γρ ολα μαζι με κοκκινη σαλτσα και επειδη ηταν 3 και οχι ενα μεγαλο νομιζα οτι εφαγα παραπανω!! Εφαγα ομως και μια φετα ψωμι μαζι με την σαλτσα! Το καταευχαριστηθηκα! Ηπια και την zero για να μου κατεβει!! Αλλα ρε γαμωτο φοβαμαι μην μου γινει συνηθεια και χωρις την zero δεν θα μου κατεβαινει μπουκια! Οποτε παω να φαω και δεν εχω κοκα κολα, τρωω το 1/4 της ποσοτητας που πρεπει... :no:
-
Αντα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ποτε.σληβ και ανθρακικο ειναι εννοιες ασυμβιβαστες.το ανθρακικο ξεχυλωνει το στομαχι και διωχνει και το φαγητο γρηγορα οποτε θες να φας πιο γρηγορα.δεν θα σου απαγορευσει κανεις βεβαια να πιεις ομως αν θες το στομαχι σου να παραμεινει μινιον ξεχνα το καλυτερα.
-
Αντα το λιγότερο που πρέπει να περιμένεις για να πιείς ανθρακικό είναι ένα 6μηνο, γι'αυτό κοίτα να το βγάλεις από το μυαλό σου. Είναι πολύ επικίνδυνο τώρα γιατί το στομάχι σου δεν έχει επουλωθεί και θα πάρει 3-4 μήνες για να κλείσει τελείως και να ενωθεί που λένε, να μην είναι δηλαδή συρραμένο, οπότε αν το ζορίσεις με το ανθρακικό παίζει και κίνδυνος διαφυγής. Εγώ από 15 χρονών έπινα άπειρα λίτρα αναψυκτικού καθημερινά κι ένας από τους λόγους που έκανα το σλιβ ήταν για να σταματήσω επιτέλους να πίνω 5-6 λίτρα την ημέρα αναψυκτικό! Μετά το σλιβ το έκοψα μαχαίρι παρόλο που ήμουνα εθισμένη στο ανθρακικό και άρχισα να πίνω που και που μετά τους 9 μήνες. Πρόσεχέ το γιατί σε εσένα που είσαι στην αρχή δεν παίζει το να μεγαλώσει το στομάχι όπως λένε αλλά να το τραυματίσεις.
-
Αντα μου απο το 3μηνο και μετα για το σληβ.. Αλλα λενε οτι μεγαλωνει το στομαχι στο σληβ.. Απο την αλλη η φιλη μου η Ριτσα που σας ελεγα εχει κανει σληβ εδω και 6 χρονια και πινει καθε μερα! Αλλα προσεχει παρα πολυ στα υπολοιπα!!
Σημερα ρε παιδια μου ηρθε μια ζαλη, μια σκοτοδινη, δεν υπηρχε!! Η μαμα μου εκανε ψαρια για τους υπολοιπους και μονο που τα μυριζα ειθελα να τα βγαλω... Ουτε εγκυος να ημουν!! Δυσκολη αυτη η εγκυμοσυνη μας ρε κοριτσια (ετσι λεει το σληβ της η Ριτσα!! χαχαχαχχαχα)!!!
-
Λιλάκι τι καιρό έχετε εκεί; Εχει δροσιά;
-
Θέλοντας κ μη σου γίνεται λίγο ψύχωση όλο αυτό με το φαγητό....λογικό είναι γιατί αλλάζουν τα πάντα......εσύ μπορείς κ πίνεις κόλα.....εγώ γιατί να μην μπορώ?????????????θα πάθω κατάθλιψη......
Πάλι καλά που δεν είναι ψυχάκιας ο μπασίστας λοιπόν....εσύ βουρ για τον τραγουδιστή!!!!
Λίλα καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου......κατά τα άλλα όλα καλά???Λίλα νομίζω ότι τρώω παραπάνω από σένα :(((
-
Ηρθε κ η Μακ απο τα βορεια να μας κανει ζηλειες με τις φωτο.....Δεν ξερω αν σου μιλαω....
βαμπιρακι αντε με το καλο να δεις γρηγορα κ το διψηφιο!
Παιδια απο σημερα τερμα τα αλεσμενα.Μασαω!Δεν αντεχα αλλο!Μου ερχοταν εμετος.Αλλα κατα τα αλλα σπασικλακι οπως πριν!Τυπικοτατη!
-
Τζινακο δεν εχει πολυ ζεστη.ειδικα το βραδυ ειναι δροσερα.χτες το βραδυ ειχα κουκουλωθει μεχρι τα αυτια.εσεις τι καιρο εχετε???πηγατε για μπανακι σημερα???