Εχω τοσα χρονια να πιω κοκα κολα που αναρωτιεμαι τι της βρισκεται.Ακομη κ προβλημα να εχω δεν θα πιω ποτε.θα πιω γαλα η σοδα η αντε λιγο σπραιτ.Ειναι κατι σαν δηλητηριο για μενα οπως κ η αντιβιωση φυσικα.Κ εχω παρει τοση τις μερες του νοσοκομειου..
Printable View
Εχω τοσα χρονια να πιω κοκα κολα που αναρωτιεμαι τι της βρισκεται.Ακομη κ προβλημα να εχω δεν θα πιω ποτε.θα πιω γαλα η σοδα η αντε λιγο σπραιτ.Ειναι κατι σαν δηλητηριο για μενα οπως κ η αντιβιωση φυσικα.Κ εχω παρει τοση τις μερες του νοσοκομειου..
Τι ωραία νέα αυτά για τα αναψυκτικά!!!!!!!!κ φυσικά το λέω ειρωνικά!!!δεν με νοιάζει αν ανοίγει το στομάχι γιατί δεν σκοπεύω να πίνω όλη μέρα κάθε μέρα....αλλά αν τίθεται θέμα κινδύνου άστο καλύτερα!!!!!αχ κοκα κολίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκανα κατι ωραιοτατα μπισκοτα βρωμης για να μπορω να πηγαινω τουαλετα γιατι τωρα με τη ζεστη αφυδατωνομουν πολυ και δεν μπορουσα να παω με τιποτα.
Λίλα κι εμείς δροσιά έχουμε. Εγώ χθες και σήμερα δεν πήγα για μπάνιο γιατί φυσούσε και δεν μου άρεσε και βασικά γιατί μάζευα όλη μέρα φυστίκια. Εχει αυξηθεί η παραγωγή, τώρα είναι πολλά και δεν ανοίγω πια τα κλειστά με το σφυρί αλλά με την τανάλια για πιο γρήγορα. Είμαι όλη μέρα πάνω κάτω στην σκάλα. Χθες σκαρφάλωσα στην μάντρα και με είδε η μητέρα μου κι έτρεχε να μου φέρει την σκάλα, τύπου στάσου σκάλα! :lol: Φοβήθηκε μην πέσω αλλά της λέω μην μου το χαλάς, 50 κιλά έχασα, να μην κάνω και λίγη επίδειξη;! χιχιχι Πριν λίγο μου είπε καλά που βραδιάζει κιόλας και δεν βλέπεις διαφορετικά θα μάζευες και το βράδυ και της είπα κι εγώ κρίμα που δεν έχουμε λευκές νύχτες! χιχιχι
Γλαύκη λατρεύω τα ανθρακούχα....δεν με νοιάζει αν θα είναι κοκα ή ότιδήποτε άλλο.....το ανθρακικό είναι το θέμα.....
ακούγομαι σαν εθισμένη αλλά καμία σχέση...ειδικά τον τελευταίο χρόνο έπινα αραιά κ που...απλά ε έχει πιάσει τώρα!!!
Γλαυκη σε καταλαβαινω απολυτα.πριν κανενα μηνα και ενω ειχε πολυ ζεστη επινε ο πατερας μου κοκα κολα μετα το φαγητο και λεω θα πιω μια γουλιτσα δεν με νοιαζει μου πεφτουν τα σαλια.τη βαζω στο στομα μου και μου ερχεται εμετος λες και ηταν φαρμακι.δεν την καταπια την εφτυσα και τωρα καθε φορα που τη βλεπω σιχαινομαι.
Ρε παιδια παντου δροσια εχει ,μονο εδω εχει ζεστη?Εχτες εβρεξε λιγο αλλα μετα χειροτερη κουφοβραση.Εχουμε κ αυτη την υγρασια που κολλας.
Εχει δίκιο η Αντα, δεν έχει να κάνει μόνο με την κόκα κόλα αλλά με το ανθρακικό, αυτό είναι το ωραίο. Γλαύκη είναι καλό που δεν σου αρέσουν τα αναψυκτικά γιατί δεν προσφέρουν και τίποτα, αντιθέτως. Είναι όμως τι αρέσει στον καθένα, κι εγώ δεν πίνω κανένα ποτό, ούτε να τα μυρίσω δεν αντέχω, αλλά δεν αναρωτιέμαι γιατί οι άλλοι πίνουν ποτά, προφανώς τους αρέσει. Πολύ χαίρομαι που άρχισες να μασάς! χιχιχι Οτι και να τρως αν μασάς είναι άλλη αίσθηση από τα υγρά και τα αλεσμένα.
Ακουστε τωρα τα βασανα του ΟΤΕ.την πρωτη φορα μου ειπαν να κανω restart.ξαναπηρα και μου ειπαν οτι δεν εκανα καλα restart και να ξανακανω και να ξαναπαρω.μετα μου ελεγαν οτι χαλασε το μοντεμ.το κλεινω και ξανακαλω και μου λενε οτι μου πεταει τους κωδικους.βαζουμε ξανα τους κωδικους και αρχισε παλι τα δικα του.ξανα μανα στο τεχνικο τμημα.αυτη τη φορα μου ειπαν οτι φταιει ο υπολογιστης μου.τους ξεχεσα και μου ειπαν οτι θα με παρει καποιος απο τον ψηφιακο ελεγχο μετα απο καμια ωρα.περασαν 3 μεχρι να με παρει.ειχε ομως μια φωνηηηηηηηηη!!!!αχχχχχχ
Λίλα μου αρέσει που μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία πρόσεξες την ωραία φωνή του τεχνικού!! Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα σε ξαναχάσουμε γιατί όλως τυχαίως θα σου χαλάσει το μόντεμ!! χιχιχι
Τζινακο ηταν φωνη για ραδιοφωνο.ειμαι μυστηριο train τρωω φλασια με κατι τετοιες λεπτομερειες.μπα που να με χασετε.δεν μπορω χωρις εσας.κουδουνι εγινε το κεφαλι μου τοση ωρα στο τηλεφωνο.
Πάντως είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές ακούμε στο ραδιόφωνο μία φωνή που μας μαγεύει και μόλις δούμε τον speaker απογοητευόμαστε.
Εχεις βαλει κοριους στο σπιτι μου τζινακο???τα ιδια μου ελεγε η μανα μου.
Ουπς, αποκαλύφθηκα!! χιχιχι
Θα ανεβω αθηνα στις 07/09 για κατι χαρτια που χρειαζομαι.