καλημέρα σας!
Σήμερα θα τρελαθώ στην καθαριότητα γιατί με τα πέρα δώθε το σπίτι μου το παραμέλησα, αύριο που γιορτάζω έχω τραπέζι σε μια πολύ καλή μου φίλη που θα φέρει και το αμόρε να το γνωρίσω , οπότε σκέφτομαι το μενού!
Printable View
καλημέρα σας!
Σήμερα θα τρελαθώ στην καθαριότητα γιατί με τα πέρα δώθε το σπίτι μου το παραμέλησα, αύριο που γιορτάζω έχω τραπέζι σε μια πολύ καλή μου φίλη που θα φέρει και το αμόρε να το γνωρίσω , οπότε σκέφτομαι το μενού!
Καλημερες!!
το στήσατε το παρτάκι χθες!!!!
Μακονι μου καλως ήρθες! οι φωτό ήταν απίθανες (μπραβο στο ναταλάκι μας)!
Κοριτσάκι καλώ κουράγιο σήμερα!
Αντά μου αφου πέρασες καλά, το μπάνιο είναι δευτερεύον!!!
Γλαυκουλίνι μου γλυκο πως νιώθεις (καθε μερα και καλύτερα φανταζομαι)
Τζινάκι σε φαντάζομαι κάτω από τα δεντρα παρέα με τα σκυλάκια σου να κοιτάτε τα φυστικια (επισυνάπτεται φωτο...)
Σημερα γυρνάει το παιδάκι μου και οι γονείς φυσικα!!!! νατε να δουμε ποσο ταλιμπάν έχει γίνει!!!!
Μακονι βάζεις poject..... 10 φτανω γραφει σκεψου πρωτες υλες να σου πω ιδεες!!!!!Quote:
Originally posted by Mak
καλημέρα σας!
χχμμ, αγγελικουλα, χοιρινό είναι το κυρίως κρέας, έλεγα να το βάλω στη γάστρα, έχεις καμια ιδέα για μαρινάρισμα?
Το βάζεις σε μπύρα (να καλυφθεί όλο το κρέας) για κανένα δύορο (στο ψυγειο... μην δηλητηριάσουμε κανέναν ανθρωπο....) μετά κάνεις ένα μείγμα με μουστάρδα, λεμόνι, αλατι πιπέρι και λίγο λάδι, βάσεις το κρέας και τις πατάτες στο ταψί που θα το ψησεις ή στην γάστρα, τα αφήνεις κανένα μισάωρο (αν θες βάζεις και λίγο νεράκι στο οποίο θα διαλυσεις ενα κύβο λαχανικών - εγώ προτιμώ αυτούς του ψυγείου - ....αν το κανεις αυτό μην βάλεις αλατι, ο κύβος σου δίνει όλο το αλατι που χριαζεσαι) και μετά το βάζεις στον φούρνο. Το κρέας είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε 1 - 1,5 ωρες θα είναι έτοιμο. Οι πατάτες μπορεί να θέλουν περισσότερο βγάζεις το κρέας, ανοίγεις τις πατάτες και τις αφήνεις για καμια ώρα ακόμα και γίνονται λουκούμια!!!!Quote:
Originally posted by Mak
χχμμ, αγγελικουλα, χοιρινό είναι το κυρίως κρέας, έλεγα να το βάλω στη γάστρα, έχεις καμια ιδέα για μαρινάρισμα?
good morning τσουπρες!!!!τι ατελειωτο σπαμ στα γαλλικα ειναι αυτο????
Καλημέρα. Αγγελικούλα με τόσες νοστιμιές αν είχα όρεξη θα μου την άνοιγες χιχιχι. Μακγιωτάκι καλό καθάρισμα του καφέ σπιτιού. Λιλάκι μας έχουν τρελάνει με τα σπαμ.
Μίλησα σήμερα με την τράπεζα, γιατί η υπάλληλος έλειπε διακοπές και την πέτυχα τώρα. Μου είχε πει ότι έχουν εγκρίνει το αίτημά μου για περίοδο χάριτος και στα 2 δάνεια αλλά τότε δεν είχε τις συμβάσεις για να ξέρει αν μου ζητάνε να πληρώνω τόκους κάθε μήνα όπως μου ζητούσαν στο προηγούμενο αίτημα που είχα κάνει. Σήμερα μου είπε ότι δεν ζητάνε να πληρώνω, περίεργο, και της είπα να τα ετοιμάσει για να πάω να υπογράψω. Την Πέμπτη θα πάρει η αδερφή μου τα 2 σκυλάκια της να τα πάει για κούρεμα την Παρασκευή το πρωί και θα τα ξαναφέρει την Παρασκευή το βράδυ. Οπότε είναι ευκαιρία να γυρίσω κι εγώ μαζί της στην Αθήνα την Πέμπτη μαζί με την βελζεβούλ-κοκερίνα μου, να πάω στην τράπεζα να υπογράψω την Παρασκευή και να μας ξαναφέρει πίσω την Παρασκευή το βράδυ όλους μαζί. Ελπίζω να ισχύουν τα λεγόμενα της υπαλλήλου και όντως να μην χρειαστεί να πληρώνω κάθε μήνα, θα δείξει.
καλημέρα Λιλάκι - και χθες τα ίδια!
Τζινάκι στο ευχομαι κοπελιά μου!!!
Ευχαριστώ Αγγελικούλα. Ξέχασα να σου πω ότι ακριβώς έτσι όπως στη φωτό σου με κοιτάνε και τα σκυλάκια όταν είμαι πάνω στην σκάλα χιχιχι.
ήμουνα σίγουρη σου λεωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
:lol::lol::lol:
καλημερα σας! εκανα μαλλον βλακιουλα με το φαγητο μου κ νιωθω χαλια :( μεσα σε λιγοτερο απο 2 ωρες ηπια ενα καφεδακι φρεντο με ενα μπισκοτο οκ γιαυτο εκανα μια ωριτσα κ ηταν καλα. πριν λιγο ομως δε ξερω ειμαι πεσμενη λιγο ψυχολογικα κ μου βγηκε να ξεσπασω σε φαι οπως παλια! ετσι πηρα πρινγκλις πατατακια 40 γρμ περιπου με 200 θερμιδες κ τ τσακισα σε λιγα λεπτα μεσα.δε μου εκαναν τιποτα κ συνεχισα με σταφυλι. κ τωρα με εχει πιασει κρυος ιδρωτας,ζαλιζομαι ,ανακατευομαι κ νιωθω οτι θα λιποθυμισω. αχ τι να κανω να συνερθω? το εχετε παθει ποτε?
Αλίνα δεν το έχω πάθει αυτό που λες, μήπως όμως σε βοηθούσε αν περπατούσες λίγο μέσα στο σπίτι; Λογικά σε λίγο θα σου περάσει αφού σιγά σιγά θα αδειάζει το στομάχι σου.
τζινα μου ζαλιζομαι πολυ για να περπατησω,ανακατευομαι απιστευτα κ απο τον ιδρωτα ειναι σαν να βγηκα μολις απο το μπανιο. ευχομαι να συνερθω γρηγορα γιστι εχω κ τον μικρο εδω μη τρομαξει αμα με δει. ισως αν προσπαθησω να κανω εμετο να συνερθω πιο γρηγορα. τι βλακεια κ αυτη! κ αλλες φορες εχω φαει πολυ δεν εχω ξαναπαθει κατι τετοιο.