αλινα μου, σαν ποσότητα δεν μου φαίνονται παρα πολλά, ίσως ο συνδυασμός να ήταν καθοριστικός και σε πείραξαν.
Printable View
αλινα μου, σαν ποσότητα δεν μου φαίνονται παρα πολλά, ίσως ο συνδυασμός να ήταν καθοριστικός και σε πείραξαν.
Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Ειμαι απο χτες σε αδεια μονο για μια εβδομαδα κ κανω τα πρωινα τις δουλειες που δεν μπορω να κανω οταν δουλευω τα πρωινα.Πηγα κ εγραψα κ τις εξετασεις του 6μηνου να τις κανω την Παρασκευη που κλεινω 6 μηνες για να ανεβω Αθηνα τον Σεπτενβρη στο γιατρο..δεν σας εχω διαβασει αλλα μολις ειδα οτι το βαμπιρακι κανονιζει μιτινγκ κ δεν με εχει μεσα? θα στειλω το σαινοχερι κ θα της ριξω μια :smilegrin::smilegrin:..θα ξαναμπω αργοτερα γιατι κ εγω μιας κ γιορταζω αυριο κοιταζω ναναι το σπιτι πεντακαθαρο γιατι θα ερθουν για γλυκο..φιλακια χρυσουλια μου..
γιωτα ισως να ηταν κ ο συνδιασμος ομως νομιζω οτι βρηκα την αιτια για ολα αυτα. εκανα εμετο κ μια ρωγα σταφυλι ηταν σχεδον ολοκληρη,το πηρα το μαθημα μου τι παθαινουμε αν δεν μασαμε καλα ακομα κ τωρα τοσο καιρο μετα! η αληθεια ειναι οτι τωρα πια δε προσεχω πολυ οταν τρωω,χοραει αρκετα κ κατεβαινει κ γρηγορα το φαι σε σχεση με πριν κ μαλλον χαλαρωσα! το πηρα ομως το μαθημα μου σημερα :P
Αλίνα αυτό θα σου έλεγα κι εγώ, να προκαλέσεις τον εμετό. Χαίρομαι που συνήλθες κάπως, προφανώς για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να χωνέψει το στομάχι σου, γι'αυτό και ήταν το σταφύλι ολόκληρο και σου δημιούργησε όλη αυτή τη δυσφορία. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.
Μαράκι καλές δουλίτσες και με το καλό να φας και γλυκάκι αύριο.
ναι τζινα μου τωρα μια χαρα! :) συνηρθα σχεδον αμεσως ,τι μας εκανε ενα μικρο σταφυλλακι χιχιχ ,ακουω για δουλιες κ σκεφτομαι να ξεκινησω κ εγω σιγα σιγα σημερα που εμεινα σπιτιδεν εχω δικαιολογια να μη τις κανω.
μπύρα, εε? χμμ ενδιαφερουσα ιδεα! Θενκς ντιαρ!Quote:
Originally posted by angel79
Το βάζεις σε μπύρα (να καλυφθεί όλο το κρέας) για κανένα δύορο (στο ψυγειο... μην δηλητηριάσουμε κανέναν ανθρωπο....) μετά κάνεις ένα μείγμα με μουστάρδα, λεμόνι, αλατι πιπέρι και λίγο λάδι, βάσεις το κρέας και τις πατάτες στο ταψί που θα το ψησεις ή στην γάστρα, τα αφήνεις κανένα μισάωρο (αν θες βάζεις και λίγο νεράκι στο οποίο θα διαλυσεις ενα κύβο λαχανικών - εγώ προτιμώ αυτούς του ψυγείου - ....αν το κανεις αυτό μην βάλεις αλατι, ο κύβος σου δίνει όλο το αλατι που χριαζεσαι) και μετά το βάζεις στον φούρνο. Το κρέας είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε 1 - 1,5 ωρες θα είναι έτοιμο. Οι πατάτες μπορεί να θέλουν περισσότερο βγάζεις το κρέας, ανοίγεις τις πατάτες και τις αφήνεις για καμια ώρα ακόμα και γίνονται λουκούμια!!!!Quote:
Originally posted by Mak
χχμμ, αγγελικουλα, χοιρινό είναι το κυρίως κρέας, έλεγα να το βάλω στη γάστρα, έχεις καμια ιδέα για μαρινάρισμα?
τιποτα κοριτσακι μου... στην διάθεση σου για τέτοια!
του δίνει μια αλλη γεύση!!!!!
τζινακο, αν σε πειραξει κανεις, έτσι θα ξηγηθώ, σαν τον μπάμπη!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by Mak
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Κορίτσια μάλλον έπαθα ψύξη χθες στην αριστερή πλευρά απ'το air-condition. Κ τώρα έχω ρίγους κ πυρετό! Τι να κάνω?
Αντα μου δεν ξέρω τι να σου πω γιατί δεν ξερω τι και αν μπορείς να πάρεις. το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ντουζακια για να πέσει η θερμοκρασία και κομπρέσες!
Αντα κανονικά μπορείς να πάρεις κάτι για τον πυρετό αν το λιώσεις καλά και το πιείς με νεράκι ή αν είναι αναβράζων να το αφήσεις να φύγουν οι μπουρμπουλήθρες πρώτα, όμως για σίγουρα πάρε τηλ. το γιατρό σου να σου πει αυτός ποιό αντιπυρετικό να πάρεις. Αν ο πυρετός είναι από ψύξη λογικά δεν θα σου κρατήσει πολύ.
γιουχου σας!!!!μολις γυρισα απο τη θαλασσα που ηταν απαισια.ηταν πολυ ζεστη ειχε κυμα και τσουχτρες.ειχε ομως ωραια δροσουλα μετα που κατσαμε με τη μανα μου και ηπια τη γρανιτα μου.
αντα αν ειναι κατω απο 38 μην παρεις τιποτα.αλλιως παρε αναβραζον η ντεπον σιροπι.βεβαια πρεπει να εισαι σιγουρι οτι ο πυρετος ειναι απο το αιρ κοντισιον