Γιούχου σου Λιλάκι. Εχω την τζιναδερφή εδώ και παίζει παιχνίδια στο fb ενώ εγώ καθαρίζω φυστικάκια γι'αυτό έχω χαθεί ολίγον τι.
Printable View
Γιούχου σου Λιλάκι. Εχω την τζιναδερφή εδώ και παίζει παιχνίδια στο fb ενώ εγώ καθαρίζω φυστικάκια γι'αυτό έχω χαθεί ολίγον τι.
Τζινακο και εγω επαιρνα τον αερα μου στο μπαλκονι και ετρωγα γουρουνοπουλα απο το πανηγυρι του χωριου στο οποιο δεν πηγα εστειλα ομως τον πατερα μου να παρει κοψιδακια.
Λίλα σωστή σε βρίσκω, κοψιδάκια γιάμι γιάμι. Φυσάει κι εδώ δροσερός αέρας και είναι πολύ ωραία, όση ώρα ήταν η αδερφή μου στο laptop ήμουνα στον κήπο, είχα ρίξει την καρέκλα πίσω, είχα ξαπλώσει και έπαιρνα κι εγώ τον αέρα μου. Επίσης μαζί με τον αέρα μου έπαιρνα και το πεπόνι μου και μετά έπαιρνα και το παγωτό μου χιχιχι. Οπως καταλαβαίνετε μετά από τόση κούραση πάω να ξαπλώσω χιχι. Σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
καλημερες!!!
χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαιρόμαστε αυτους που γιορτάζουν!!!!
Καλημερα!!Χρονια πολλα σε οσα απο τα κοριτσια μας γιορταζουν!κ στην κορη μου φυσικα!Να ειναι καλα κ να το παλευουν!
Γιωτουλινι μου,αγαπημενη μας Μακονες,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!κ καλα!!με υγεια ,καλες στιγμες,εκπληρωση ονειρων κ οτι αλλο ειναι θελω σου να γινει πραγματικοτητα!Πολλα πολλα φιλια κ το κερασμα μην νομιζεις οτι θα το ξεχασω!μετα το τριμηνο....
Καλημέρα, χρόνια πολλά στη Μακ, στη Monadiki και σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Γλαύκη να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου.
καλημέρα κορίτσια μου και χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Χρόνια πολλά giotaki και μοναδικό μαράκι!
Γλαυκουλίνο, να χαίρεσαι την κοράκλα και το τραπέζι στο φυλάω, μην ανησυχείς!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΕΕΕΕΕΣ!!! Να σας χαιρονται οι δικοι σας και εμεις εδω βεβαιως βεβαιως!! Στην Κρητη γιορταζουν μονο οι παντρεμενες (βασικα αυτες που δεν ειναι παρθενες!?) αλλα στην υπολοιπη Ελλαδα γιορταζεται ολες σας νομιζω ε?
Μοναδικη Μαρια ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι εισαι μεσα!! Ρωτα και την Τζινα, Γλαυκη, που τους ελεγα κανονιζω συναντηση ΚΟΡΥΦΗΣ με την Μοναδικη!!! Εσενα θα ξεχνουσα παιδι μου?? Χιχιχιιχχιιχχι
Μολις γυρισαμε απο την εκκλησια, αδιαθετησα σημερα το πρωι, ποναει και οι κοιλια μου απο το πολυ νερο.. Κοινωνισα παροτι ημουν αδιαθετη γιατι ολοι μου ειπαν οτι επειδη εχω και τον "Κοστα" καλυτερα να κοινωνισω... Μετα θα παμε για μαμ μαμ εξω.. Εχει ωραια μερα, ψιλοφυσαει.. Αλλα ιδρωνω.. Και ποτε δεν ιδρωνα!! Εσεις τι κανετε αγαπες?
31 και σήμερα σε ξέχασα, χρόνια σου πολλά, να είσαι καλά και να σε χαίρεται η οικογένειά σου. Βαμπιράκι μου πολλά φιλάκια.
Καλησπέρα!!!!!!!!!!
Τις πιο γλυκές ευχές μου σε όλες όσες γιορτάζουν σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!
Γλυκιά μου Γιωτούλα πολύχρονη,κάθε ευτυχία και ο,τι καλύτερο στη ζωή σου!!!!!!!
Μοναδική Μαρία χρόνια πολλά και σε'σένα!!!!!!!!!
Γλαύκη μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου να είναι γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας,είστε πολύ γλυκές όλες σας!!!!!!!!!!
Να ευχηθώ κ εγώ σε έναν άνθρωπο που μια ζωή με στηρίζει να είναι δυνατός κ υγιής γιατί χωρίς αυτόν χάθηκα!!!!!!!!!
Ζουρζουβίλι μου χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα!!!!!!!!
Hallo κορίτσια από τας Αθήνας, πριν λίγο έφτασα και τώρα τακτοποιούμαι. Αχ, μου λείπουν ήδη τα φυστικάκια μου χιχιχι.
Γιωτάκι να χαίρεσαι το ζουρζουβίλι σου, να είστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι.
γιουχου σας!!!χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!
τζινακο γιατι εισαι αθηνα???
EEee να σας τρατάρω ένα γλυκάκι ένεκα γιορτής!