ή μήπως είστε της υγιεινής διατροφής να κεράσω ένα φρουτάκι?
Printable View
ή μήπως είστε της υγιεινής διατροφής να κεράσω ένα φρουτάκι?
αλλά από την άλλη μια φορά γιορτάζω, κολαστείτε ελεύθερα κορίτσια!
Mη με κολαζεις Μακονι μου κ δεν μπορω να φαω ουτε κουταλια το αμοιρο...
:lol: :lol: Τώρα μιλάς σωστά! Αφιερώνω σε αυτό το εξαίσιο γλυκό το τραγούδι της Βόσσου "Αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου". :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
αλλά από την άλλη μια φορά γιορτάζω, κολαστείτε ελεύθερα κορίτσια!
Λιλάκιον ήρθα Αθήνα σήμερα με την αδερφή μου γιατί πρέπει να πάω στην τράπεζα αύριο να υπογράψω διάφορα. Την Παρασκευή θα κουρέψουμε τα 2 σκυλάκια της αδερφής μου που τα φέραμε μαζί μας και θα επιστρέψω στο Δήλεσι ή Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο. Εννοείται ότι έχω και την κοκερίνα μαζί μου, μην ξεχνιόμαστε.Quote:
Originally posted by lila198621
γιουχου σας!!!χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!
τζινακο γιατι εισαι αθηνα???
Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι κουρασμένη, να είμαστε καλά να γιορτάσουμε και του χρόνου μαζί με τους αγαπημένους μας, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Τζινακο μου πολλα φιλακια και σε εσενααααα!!! Μολις βαλω καρτα περιμενε τηλεφωνο!!!! χιχιχιχιχ
Πηγαμε Χανια οικογενειακα σημερα, πριν πηγαμε στην Λιμνη του Κουρνα, πολυ ωραια, καθησα στις ξαπλωστρες και αγναντευα τα βουνα!!!!
"Εφαγα" και παιδακια (στον σκυλουκο μας θα πανε αυριο ολα!) και πηρα και παγωτο 0% και παλι εγλειψα και πεταξα!!! Της πεταχτηκαν τα ματια εξω της ιδιωκτητριας της ταβερνας που ειναι και φιλη μας και μου ελεγε Παναγια μου ποσο αδυνατησες και μην το παρακανεις (τα ιδια μου τα ελεγε και μπαμπας φιλης μου στην εκκλησια σημερα το πρωι και μου ελεγε να αφησω πιασηματα να εχουν να πιανουν τα αγορια μου και του λεω οκ θα αφησω ενα!! χαχχαχαχαχα) και μετα βολτιτσα στα Χανια μεχρι προ ολιγου! Αυτα! Ελπιζω ολες να περασατε υπεροχα σημερα της Παναγιας!!!!!
Καλησπέρα ομορφιές μου!
Μπήκα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου μέσα από την καρδιά μου στην Μακόνες, στο Γιωτάκι μας, στην Μοναδική μας Μαρία, και σε όλους τους εορτάζοντες.
Εύχομαι να έχετε ζωές γεμάτες υγεία με άπειρες χαρές, ευημερία, ευτυχία και τόνους αγάπης!
Σας φιλώ γλυκά!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά μαναράκια μου :D
Καλημέρα όλη μέρα. ΔιακοπEli μου φιλάκια και σε σένα και να περνάς καλά. Βαμπιράκι χαίρομαι που κάνεις βολτούλες και περνάς όμορφα, επειδή σήμερα θα έχω διάφορα όλη μέρα θα σε πάρω εγώ τηλ. αύριο να τα πούμε και να βγάλουμε και σχέδιο για το που θα αφήσεις πιασίματα χιχι.
Καλημέρα όλη μερα!!!!
χθες εκτός από το πρωί δεν ασχολήθηκα καθόλου με υπολογιστη.... το μεσημέρι εστρωσα επιδερμίδα (όλοι μαζι δηλαδη: ο μικρός, ο αντρας μου και εγω) και αργα το απογευματάκι πήγαμε στο Πόρτα Ραφτη να δουμε κάτι φίλους και μελλοντικούς κουμπάρους...
Πήγαμε μετά και για μπύρες και γυρίσαμε νύχτα!
Εσείς πώς περάσατε???
PS Μακόνι μου τα μπισκοτάκια είναι όλα τα λεφτα!!!!
Καλημέρα,χθεσεορτάζουσες και μη!
Ελπίζω ν'απολαύσατε όλοι το δεκαπενταύγουστο κοντά σε αγαπημένους!
Καλό μας κλείσιμο αυλαίας και για το φετινό καλοκαίρι!Nα μας προσέχουμε για να έχουμε!
Ναταλία κι εμείς σε αγαπάμε, να είσαι και να περνάς καλά. Πριν λίγο επέστρεψα από ένα μαραθώνιο φαγητοκαφέδιασμα, πέρασα πολύ όμορφα και ήταν ότι έπρεπε για να πάρω πάλι τα πάνω μου μετά το ζόρι που τράβηξα για άλλη μία φορά στην τράπεζα όπου ήμουν 2 ολόκληρες ώρες το πρωί. Οπως το υποψιαζόμουν ζητούσαν να τους πληρώσω την Αρτα και τα Γιάννενα σε τόκους, τσάμπα με κουβάλησαν δηλαδή από το Δήλεσι αφού αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτά που βρήκα όταν πήγα εκεί και τελικά έκανα δύο νέα αιτήματα, που σιγά μην τα δεχτούν, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω αφού δεν καταλαβαίνουν ότι άνεργη=όχι χρήματα. Ευτυχώς μετά την τράπεζα όπου έσερνα και την αδερφή μου μαζί, πήγαμε να δούμε μία καλή μας φίλη και σένιαρα που λένε χιχιχι.
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, να είστε καλά ότι κι αν κάνετε, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Κοριτσακια να σας πω κ εγω μια καλησπερα Καληνυχτα Να ειστε ολες καλα κ να περνατε καλα.Εβαλα κ τικερακι !!!
Γλαύκη καλορίζικο το τικεράκι σου, με το καλό να κατηφορίσεις Φτουτάτη - Πριγκίπισσά μας και να φτάσεις σύντομα στον πύργο - στόχο σου!