-
Καλησπερα σαααας!!
Δε κοιμηθηκα ολη νυχτα, μου ηρθε εχτες περιοδος και παλι ειναι οπως την τελευταια φορα που σας ελεγα και παω να τρελαθω! Θα κλεισω ραντεβου με γυναικολογο μολις μου τελειωσει να μου πει τι γινεται πια! Κοιμηθηκα και μεσημερι και παλι τιποτα!! Ουφ δεν την παλευω αλλο!!! Θελω την παλια, καλη περιοδο μου!!!!!!!!!!!!!
Τζινακι παρε με γιατι και εγω αναρωτιομουνα να αφησω ενα στους γοφους, στα μεμε? Που? χαχααχαχαχαχαχ
-
Καλημέρα. Βαμπιράκι μην ανησυχείς γιατί η απώλεια κιλών και η αλλαγή διατροφής επηρεάζουν άμεσα την περίοδό μας, πήγαινε αν θες στο γιατρό για να ησυχάσεις αλλά το πιο πιθανό είναι να φταίει η επέμβαση και σε λίγο καιρό να στρώσει πάλι.
-
καλημερα τζινακι!!! εισαι η αρχηγος αυτες τις μερες!!!
τοσες μερες διαβαζα αλλα δεν με αφηνε να μπω για να γραψω:smug b:
σημερα επιστρεφεις στο δηλεσι?
ααααα να πω και εγω τα χρονια πολλα σε ολες τις τπουπρες μας που γιορταζαν!
-
στα δικα μου τωρα....
1) οπως θα δειτε και στο τικερακι τα κιλα μου αυξηθηκαν. απο οταν αρχισα το ημερολογιο ομως προσεχω τουλαχιστον καπως. 3 μηνες δεν ειχα δουλεια και καθομουν στο σπιτι και μπηκε το 5 κιλο! γιατι πριν 2 βδομαδες, πριν δηλαδη αρχισω τη δουλεια κανονικα ημουν 87,2!!!!! αχ τζινα! μου φαινεται θα αργησουμε πολυ να τραγουδησουμε τα τραγουδια των 70'ς:( φανταζομαι μπορειτε να καταλαβαιτε ακριβως ποσο απογοητευμενη νιωθω... το γιο γιο καλα κρατει! ομως θεν τα βαφω μαυρα, αλλα γκρι...νιωθω δυνατη και αισιοδοξη...νιωθω οτι γινεται μια αλλαγη στη ζωη μου...
κι αυτη η αλλαγη αφορα κυριως τη δουλεια μου, αλλα επειδη νιωθω καλα εκει αυτο με γεμιζει και στους υπολοιπους τομεις της ζωης μου. αρχιζω να γινομαι δυνατη, κι αυτη η δυναμη ελπιζω να με βοηθησει και στην απωλεια!
2 πρωτες βδομαδες δουλειας, απωλεια μισο κιλο τη βδομαδα. δεν ειναι κι ασχημα... αργα αλλα σταθερα...
σ αυτη τη θεση θα μεινω 6 μηνες. θελω οταν θα φευγω να μπορω να εχω μια συνεχως κατηφορικη διαδρομη στα κιλα. εστω και λιγα λιγα γραμμαρια δεν με νοιαζει. αρκει να σταματησει το γιο γιο.
πειτε μου τωρα εσεις ειμαι κουτη? μηπως θα επρεπε να θυμωνω περισσοτερο με τον εαυτο μου? μηπως ειμαι πολυ επιεικης μαζι του?
-
Καλημέρα Koritsaki, αύριο θα επιστρέψω στο Δήλεσι. Δεν ανησυχώ για τα 70's γιατί και τα 80's μια χαρά είναι, αφού έχεις καταφέρει και παραμένεις εκεί χάνοντας λίγο λίγο σταθερά, γιατί μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τα 90's! Για μένα λίγα κιλά πάνω κάτω δεν είναι γιο γιο, είναι λογικό αναλόγως τις δραστηριότητές σου να το κάνεις αυτό, το σημαντικό είναι ότι η δουλειά σου σε βοηθάει στην ψυχολογία σου και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθειά σου. Προσωπικά προτιμώ να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου παρά να του θυμώνεις, γιατί ο θυμός φέρνει αντίδραση, ενώ η επιείκια σε ρίχνει στο φιλότιμο οπότε και ατασθαλία να κάνεις, θα επανέλθεις πάλι στο πρόγραμμά σου. Μην απογοητεύεσαι γιατί δεν σε βοηθάει πουθενά, να σκέφτεσαι μόνο θετικά και χωρίς άγχος.
-
βρε κοριτσια με την καλλιοπη τι εγινε? την πηρε καμια σας τηλ? μαθαμε νεα της?
-
γεια σας κ απο μενα.Ευχαριστω για τις ευχες σας.Σημερα εκανα τις αιματολογικες 6μηνου κ εκανα κ υπερηχο που δεν τον ειχε ο Αλ.Εχω πετρες στη χολη κ πρεπει να κανω επεμβαση να βγαλω τηχολη.Ο γιατρος εδω στην Κορινθο φωναζε γιατι δεν μου την εβγαλαν μαζι με το σλιβ...οπως επισης μου ειπε να μην μπω αμεσα χειρουργειο γιατι θεωρουμαι φρεσκια ακομη..εχω στεναχωρηθει κ προσπαθω να μνη το δειχνω στους αλλους..φιλια..
-
γιουχου σας!!!εχω χαθει ομως τρεχω με δουλειες και επισκεψεις.αλλα και εσεις βολταρετε βλεπω.
-
Παρακολουθώ μια εκπομπή στην τηλεόραση που είναι αγγλική και λέγεται the fat doctor. είναι επέμβασης bypass, sleeve και δακτυλίου. Ο γιατρός εκεί που τις κάνει και είναι στο show βγάζει πάντα τι χολή για αυτό τον λόγο. λέει πως επειδή χάνονται κιλά γρήγορα υπάρχει ο κίνδυνος να κανεις πέτρες στη χολή και για να μην χριστεί ξανά χειρουργείο την αφαιρεί στην επέμβαση που κάνει (bypass η sleeve) άμεσα.
δεν ξέρω όμως ..την κάνουν στην Ελλάδα κανονικά? η την αφήνουν? και εδώ μάλλον την αφήνουν δεν μας είπαν τίποτα για αφαίρεση χολής...
πονάς τώρα Μαρία μου? από τις πέτρες εννοώ...ποσο πρέπει να περιμένεις για να τις αφαιρέσεις? άντε πάλι "φτου" και από την αρχή χειρουργείο? μήπως μπορούν να διαλυθούν με άλλον τρόπο? έμαθα πως χρησιμοποιούν και ακτίνες η κάτι τέτοιο για να τις διαλύσουν και να φύγουν μέσο τον ούρων ...
-
Λιλάκο μου κάνει ζεστη μην δουλεύεις τόσο πολύ :D:D:D κανε και σου κανένα μπανάκι σαν τα αλλα τα κοριτσάκια :D:D:D
-
νινακι αντε 11 μερες εμειναν!!!
μπανακια απο δευτερα παλι που θα τελειωσουν οι δουλιτσες.
στο ριο τη βγαζουν τη χολη στα αλλα νοσοκομεια οι περισσοτεροι δεν τη βγαζουν.μαρια μην ανησυχεις και η μακ την εβγαλε τη χολη της μετα απο λιγους μηνες και ποτε μπηκε ποτε βγηκε απο το νοσοκομειο δεν το καταλαβαμε.σιφουνας μια που μπηκε μια που βγηκε.
-
γεια σας εδω ειμαι και εγω!
ελπιζω να ειστε ολες καλα! φιλακια πολλα!
-
καλλιοπακι που χαθηκες τοσες μερες???καθε μερα σε αναζητα το βαμπιρακι.
-
Λιλάκο μου 11 και σήμερα...δηλαδή 12 για την επέμβαση xaxaxaxa...αλλα στις 29 ίσος τέτοια ώρα έχω κάνει ήδη την επέμβαση οποτε μετράω 11 ...σαν τον φαντάρο :D:D:D άμα σε πω ότι ποιο πολύ μετράω για το ποτε θα σταματήσω το sake με συνέπεια να σταματήσω να πεινάω παρα για την επέμβαση την ίδια..μου έχει προκαλέσει τόσο άγχος αυτή η πεινα που δεν έχω καθόλου άγχος για την επέμβαση..και να πω την αλήθεια 2 επέμβασης που έχω κάνει δεν είχα ποτε άγχος για την ίδια την επέμβαση. περισσότερο είχα για όλες αυτές τις βελόνες και τους ορους που θα έχω :D
πλησιάζουν όμως η μέρα και περνώ κουράγιο βλέποντας τις φωτογραφίες τις Ιωάννας στο fb :D:D:D
κανε μια βουτιά και στο όνομα μου :( δεν θα δω θάλασσα φέτος :(..του χρόνου όμως??? e?e?e? γοργόνα..όχι φάλαινα πλέον :D:D:D
-
μεχρι να κανεις εισαγωγη θα τα πινεις τα σεηκ???εγω ειχα κεντρικη γραμμη στη σφαγιτιδα οσες μερες ημουν μεσα και δεν εφαγα ουτε ενα τρυπημα περα απο αυτο για να με κοιμησουν γιατι την κεντρικη γραμμη μου την εβαλαν αφου με κοιμησαν και απο την αρτηριακη γραμμη που μου εβαλε ο αναισθησιολογος.