στειλε μου το fb σου να σε κανω add.
Printable View
μαρία, και εγώ έκανα αφαίρεση χολής στους έξι μήνες μετά τη σληβ,ούτε που κατάλαβα τίποτα, καμία ταλαιπωρία, μου την εκανε στο Ιπποκράτειο ο ίδιος γιατρός που μου είχε κάνει και τη σληβ, Δευτέρα χειρουργήθηκα, Τριτη πήρα εξιτήριο, σε 15 μέρες έτρωγα τα πάντα ακόμη και αυτά που μου έλεγαν ότι δεν θα φάω για μήνες όπως ξηρούς καρπούς και πράσινα λαχανικά, λίγο τα λιπαρά προσέχεις στην αρχή και όλα καλά.
Καλησπέρα. Καλλιόπη καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας. Μαράκι δεν είναι ότι καλύτερο αυτό που σου έτυχε τώρα, είναι ένα από τα μείον της σύντομης και μεγάλης απώλειας κιλών, αλλά ευτυχώς συνέρχεσαι γρήγορα. Εγώ για την κήλη χειρουργήθηκα 5 μήνες μετά το σλιβ και όπως σου λέει και η Μακ έβγαλε κι αυτή τη χολή στο 6μηνο, οπότε αν έχεις πόνους και σου δημιουργούν πρόβλημα οι πέτρες στη χολή, συζήτησέ το για το αν μπορείς να την αφαιρέσεις σύντομα.
Quote:
Originally posted by monadiki1
.Εχω πετρες στη χολη κ πρεπει να κανω επεμβαση να βγαλω τηχολη.Ο γιατρος εδω στην Κορινθο φωναζε γιατι δεν μου την εβγαλαν μαζι με το σλιβ..
Μαρια μου ολα καλα να πανε!Αλλα να γιατι ευλογουμε τα γενια μας που πηγαμε στο Ριο.Βγαζει παντα τη χολη στη σληβ κ στο μπαι πας κ στη χολοπαγκρεατικη βγαζει κ τη σκωληκοειδιτιδα.Οταν ακουσε για μια κυστη που ειχα στη σαλπιγγα,ευτυχως ετυχε μεσα στο βιβλιαριο να εχω τον υπερηχο κ ειδε οτι ηταν μεγαλη ειπε οτι αν δεν εχει συρρικνωθει θα μου την βγαλει κ αυτη για το φοβο αλλου χειρουργειου.Ευτυχως δεν χρειαστηκε.Οι υπολοιποι ισως προσδοκουν σε ενα επιπλεον χειρουργειο δηλ επιπλεον κερδος κ δεν το κανουν.
Νινα οι πετρες στη χολη δεν φευγουν αλλιως .Αλλα η χολη συνεχιζει να εκρινεται απο το σηκωτι κατευθειαν στο λεπτο εντερο κ χωρις τη χοληδοχο κυστη.Αυτο που λες για λιθοτριψια με λειζερ γινεται μονο στις πετρες του νεφρου.
Κοριτσια μου καλησπερα!Ιδιαιτερη καλησπερα στη γοργονα μας που αγνοειτο!
Νινα κουραγιο με το σεικ κ 11 μερες μεινανε!Οχι οτι μετα θα ειναι καλυτερα....Θα βαρεθεις το γιαουρτι κ το βραστο κρεας.
Θελω κατι νοστιμο να φαω....
Τζινακι μου δεν σου ειπα ευχαριστω για τη βοηθεια στο τικερακι.Κατσε ψαξε πως βαζουμε 2 φωτο μαζι να σου πω ενα μεγαλο!
Μακονι πως περνας στο καφε σπιτι με τα χρωματιστα σεντονια?Εμαθα για φαγητα για γλυκα....
Λιλα που γυρνας?η βαφτιση ποτε ειναι?πηρες φορεμα?
Κοριτσακι οχι,πρεπει να ειμαστε επιεικης με τον εαυτο μας να τον κανακευουμε κ να τον χαιδευουμε γιατι αλλιως μουλαρωνει κ τα βρονταει ολα κατω.Αλλωστε τοσο λιγα κιλα δεν ειναι πισωγυρισμα.Δυνατα λοιπον απο δω κ περα κ με τη βοηθεια της νεας δουλειας!
Βαμπιρακι μην ανησυχεις για την περιοδο.συμβαινει μετα απο επεμβαση.Αν δεις στο τοπικ του Ριο η Μαρια εχει 19 μερες κ εμενα δεν μου εχει ερθει καθολου.
Quote:
Originally posted by lila198621
μεχρι να κανεις εισαγωγη θα τα πινεις τα σεηκ???εγω ειχα κεντρικη γραμμη στη σφαγιτιδα οσες μερες ημουν μεσα και δεν εφαγα ουτε ενα τρυπημα περα απο αυτο για να με κοιμησουν γιατι την κεντρικη γραμμη μου την εβαλαν αφου με κοιμησαν και απο την αρτηριακη γραμμη που μου εβαλε ο αναισθησιολογος.
μέχρι και 28/8 είτε κάνω εισαγωγή στις 29 είτε στις 28 (αν κάνω εισαγωγή στις 28 θα κάνω την επέμβαση στις 29 το πρωί αν μπω στις 29 θα γίνει το μεσημέρι η απόγευμα θα με πάρουν τηλέφωνο εκείνη την εβδομάδα να μου πουν). δυστυχώς έχω 11 μέρες sake ακόμα..έχω αίσθημα κακουχίας, ζαλάδες, κάνω εμετό κάθε μέρα φυσικά μονο γαστρικά υγρά, πονάει το στομάχι μου από την πεινα k.o.k και αυτοί επιμένουν πως δεν πεινάω πως δεν γίνετε να πεινάω πως 600 θερμίδες που μου δίνει το sake είναι αρκετές να μου καλύψουν τις ημερήσιες θερμίδες μου και πως δεν γίνετε να έχω όλα τα επακόλουθα αυτά (ζαλάδες κλπ) ..e μάλλον θα ξέρουν καλύτερα βρε παιδί μου...τι ξέρω εγώ για το σώμα μου για το πως αντιδρά? τι ξέρω εγώ για την ψυχολογία μου? αυτή που μιλάει ο δικός μου(εγώ δεν ξέρω την γλώσσα ακόμα) χωρίς να με έχει δει ούτε μια φορα στη ζωή τις..ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει με μένα...τέλος πάντων ειλικρινά έχω φτάσει στα όρια μου και είμαι έτοιμη να πω να πάτε να χεστείτε και σεις και η enxirisi σας...απλά το πολεμάω λεπτό με το λεπτό ...
τι είναι η σφαγίτιδα? που μπαίνει η κεντρική γραμμή?
στο έστειλα σε pm :DQuote:
Originally posted by lila198621
Γλαύκη ξέρω πως βάζουμε δυο φωτό μαζί, αν θυμάσαι σου είπα χθες να το κάνουμε όποτε θες, 6 μαζί δεν θα βγουν ωραίες, αλλά 2 με 3 θα βγουν εντάξει.
θα φας μανάρι μου σε λίγο καιρό θα φας :D:D:D δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω να φάω γιαούρτι..το σιχαίνομαι κυριολεκτικά..δεν μου αρέσει καθόλου :(Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσια μου καλησπερα!Ιδιαιτερη καλησπερα στη γοργονα μας που αγνοειτο!
Νινα κουραγιο με το σεικ κ 11 μερες μεινανε!Οχι οτι μετα θα ειναι καλυτερα....Θα βαρεθεις το γιαουρτι κ το βραστο κρεας.
Θελω κατι νοστιμο να φαω....
Σκέψου Glauki μου σε τι κατάσταση stress είναι ο οργανισμός μου αυτή τι στιγμή..και μετά θα συνεχίσει να είναι αλλα τουλάχιστον δεν θα πεινάω..δεν με πειράζει που πίνω το sake μονο έχει γεύση κανονικού milk sake και έχω δυο γεύσεις βανίλια και κακάο, επίσης τρώω ντομάτες και αγγουράκια . το πρόβλημα μου είναι ότι πεινάω..τουλάχιστον μετά την επέμβαση δεν θα πεινάω..και ίσος είμαι και σε αυτό το ρημάδι το 83% και δεν θα χρειάζεται να τρυπιέμαι 5 φορες τι μέρα για ινσουλίνη..αυτά σκέφτομαι όλη μέρα και το μωράκι που ίσος έχω σε λίγα χρονια...
τρώω πάντως..στον ύπνο μου κάνω κάτι "μασαμπουκια" άλλο πράγμα..σοβαρά μιλάω εδώ και 1.5 βδομάδα ότι όνειρο βλέπω έχει να κάνει με φαγητό ..τουλάχιστον τρώω εκεί xaxaxa τελικά είναι αλήθεια ...ο πεινασμένος στον ύπνο του καρβέλια ονειρεύεται :D:D:D
Καλησπερα τσουπρες μου!!!!
Τζινα θυμασαι που σου ελεγα γαι τους καρκινικους δεικτες? Οι τιμες ειναι οι παρακατω:
Καρκινικο Αντιγονο (CEA) 1,14
Καρκινικο Αντιγονο CA (breast) 15.3 εμενα ειναι 14,3 (αυτο ειναι που με ανησυχει!!!!!!! :no: )
Καρκινικο Αντιγονο CA (ovarian) 125 εμενα ειναι 20,6
Καρκινικο Αντιγονο CA (colon) 19.9 εμενα ειναι <2.00
Αν βρεις τις δικες σου που σου ειχε κανει ο γιατρος, στειλτεις μου οκ?? Θελω να κανω μια συγκριση....
Του στηθους ρε παιδια με ανησυχει.. Ενα βαθμο θελει και θα ειναι ακριβως στο οριο!!! :( Αρχισα και εκλαιγα σημερα που το ειδα...
Ειχα πει και εγω στον Αλμπ να βγαλουμε χολη και σκολ. αλλα μου ειπε ναι να σου βγαλω ρε παιδι μου και τιποτα αλλο??? Στατιστηκα δεν ειναι οτι ολοι βγαζουμε πετρες και μου ειπε θεωρει καλυτερο να μην αφαιρεσει ενα οργανο αλλα να ειμαι πολυ προσεχτικη!!! Ειδικα με το ουρικο οξυ που ειναι 8.8 τωρα και θα κανω παλι αγωγη γιατι την ειχα σταματησει τοτε με τις αλλεργειες, τα σταματησα ολα τα φαρμακα!!
Μοναδικη μου δεν ειδα την κληση σου!!! Πριν λιγο την ειδαααα!! Και το κιν δεν παιρνει τηλεφωνο! Μου εχει σπασει τα νευρα!!!!
Κοριτσακι δεν πειραζει!!! Μολις ερθω κανονισε! Θα βρω γυμναστηριο, καπου μεταξυ των σπιτιων μας (με ωραια γκομενακια μεσα, για εμενα εσυ επιτρεπεται μονο να κοιτας και να εγκρινεις!!!! χαχααχαχαχαχαχ) και θα ιδρωσουμε τα κορμια μας στην γυμναστικη!!! Θα βρω ειδικα με γιογκα, πιλατες!!! Ανυπομωνω!!!!!!!!!
Αχ Γλαυκη μου το ξερω με την περιοδο, για εμενα οι 2 τελευταιες φορες ηταν και ειναι δραμα!!! Εδω και 9 χρονια που μου εχει ερθει, απο τα 14, αργησα, ηταν λιγη!!! Τωρα με τρελενει! Θα παω για καλο και για κακο στον γυναικολογο μηπως και φταιει η μικρη, 1εκ, κυστη που μου βρηκαν!!!
Μοναδικη! Ονειρευτηκα εκτος των αλλων οτι μιλουσαμε στο τηλεφωνο και οτι ημασταν συγγενεις!!! χιχιχιχιχχιι
Μετα ονειρευτηκα οτι καποιος πειραξε το σωμα του Αγιου Εφραιμ και εγω μαζι με την αδερφη μου και μια φιλη μου τα βαζαμε στην θεση τους και στο τελος του εβαλα εναν μαυρο φιογκο στην κοιλια πανω απο τα ρασα και 2 λεοπαρ στα χερια!! Ο Αγιος φαινοταν χαρουμενος παντως!!! αχαχαχαχαχααχα
Κούκλες μην ανησυχείτε γιατί κάναμε αντιπαραβολή τώρα στις εξετάσεις μας για τους αντικαρκινικούς δείκτες με το Βαμπιράκι και είναι μια χαρά, καλύτεροι από τους δικές μου και έκανε λάθος σε αυτόν του στήθους που λέει 14,3 γιατί το φυσιολογικό είναι μικρότερο του 30, οπότε false alarm, όλα είναι μία χαρά.
Α ρε Τζινεσιον αν δεν ειχα και εσενανε τι θα γινοοοομοοοουν στηηηηη γηηηηηηη???????? χαχαχααχαχχα ευτυχως που μου τα ειπες!!!!
Εβαψα το μαλλι της μητερας και επειδη φορουσα αυτα τα απαισια γαντια, μια ζεσταινομουνα και μια κρυωνα και μου ηρθε ενας ιλλιγκος!!! Πηγα στο μπαλκονι και πηρ αλιγο αερα.... Φφφφφφφφ... Δεν την παλευω σημερα! Νιωθω σαν κατι υστερικες που βλεπεις στις ταινιες, λογο περιοδου! 1η φορα στη ζωη μου νιωθω ετσι!!!!!!! Ολα μου σπανε τα νευρα!
τι μου κανετε κοπελιες???
Βαμπιράκι ίσως σε ενόχλησε και η μυρωδιά της βαφής και ένοιωσες έτσι. Τουλάχιστον άξιζε ο ίλιγγός σου, έγιναν καλά τα μαλλιά της μαμάς;
Λιλάκιον καλά σου κάνουμε, εσύ τι μας κάνεις; Το είδες το 9ο επεισόδιο; Εγώ με τις βόλτες και τα τηλέφωνα δεν το έχω δει ακόμα.