ουτε εγω το εχω δει τζινακο δεν καθισα καθολου σημερα.αυριο το μεσημερι ευχομαι να τα καταφερω να το δω
Printable View
ουτε εγω το εχω δει τζινακο δεν καθισα καθολου σημερα.αυριο το μεσημερι ευχομαι να τα καταφερω να το δω
Αυτο σκεφτηκα και εγω Τζινα μου!! Τελεια βγηκαν!! Και δεν της εκανα και σκεφανι γυρω γυρω!!! χαχαχαχαχαχ
Λιλακιον πως τα περνας? Διακοπουλες εισαι? Κανεναν ωραιο εχει απο εκει? Εχω απελπιστει ρε κοριτσια!!! χαχααχαχχααχ ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ?!?!?!?!
Παλι εγκαινιασα σελιδα!!! xD
Ναταλάκι χαίρομαι που πέτυχαν τα μαλλιά της μαμάς σου, γιατί έχει πολύ ωραία μαλλιά και θα ήταν κρίμα αν δεν της τα πετύχαινες να άρχιζε να τα τραβάει χιχιχι. Εγώ για να αποφύγω αυτό το στεφάνι που λες βάζω λίγη κρέμα προσώπου σ'εκείνο το σημείο κι έτσι και να βγει λίγο η βαφή παραέξω στο πρόσωπο μετά καθαρίζει εύκολα χωρίς να βάψει το δέρμα μου.
Ναταλια δεν ειμαι διακοπες.οσο για κανενα ωραιο μπααααα τιποτα οσοι ειχαν κατεβει στο χωριο ηταν η πολλοι μικροι η δεσμευμενοι.ασε που δεν ηταν και ωραιοι.
Κορίτσια πάω για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Ετσι εκανα Τζινακιιιι!! Και βγηκαν τελειααααα!!!!
Lilakli Bummer!!! Mα πεθαναν ολοι οι ωραιοι?????????????
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε.
Καλημερα κ καλο ΣΚ να εχουμε ολες μας!
Καλημερα κ καλο σ/κ να εχουμε.Εγω μιλησα σημερα με την γραμματεα του γιατρου κ μου ειπε οπωσδηποτε τον Σεπτεμβρη να παω στο γιατρο οπου κ θα κανονισουμε να βγει η χολη μου.Μεχρι τοτε οχι λαχανικα οχι φρουτα οτι περιεχει ινες απαγορευεται.Κοινως δεν θα τρωω τιποτα..Τοσο καλα..Αυτα..Παω να σιδερωσω τωρα..φιλια..Σας ευχαριστω που ειστε εδω..σημαινει πολλα για μενα..
καλημερα κοριτσια!! εχω τραπεζωμα σημερα ενα συναδελφο του καλου μου και εχω ετοιμασιες!!!!!! ηθελα κατι παραδοσιακο και ειπα να ετοιμασω γεμιστα μιας που εχουμε και πολυ καλο καιρο και ειναι και καλοκαιρινο αυτο το φαγητο! επιση περιμενω παριοδο κατι το οποιο σημαινει πως ειμαι φουσκωμενη!!!! αρα μαλλον την επομενη βδομαδα θα δω μεγαλυτερη απωλεια!:smilegrin::smilegrin:
Ξανά μανά γειά σας από το Δήλεσι αυτή τη φορά. Τα σκυλάκια επανήλθαν στα φυσιολογικά τους, από την κατάθλιψη που είχαν πάθει στην Αθήνα, είχε μείνει και το καλικαντζαράκι μόνο του εδώ και του κακοφαινόταν, αλλά τώρα είναι όλο χαρές κι εγώ μαζί γιατί αντάμωσα πάλι με τα φυστικάκια μου χιχι.
Μαράκι είναι πολύ σημαντικό για την χολή να μην παραλείπεις γεύματα, υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείς να τρως μέχρι να κάνεις την επέμβαση.
Συμφωνώ Μαρία με τη Τζίνα, επειδή θα μειώσεις λιπαρά και ίνες , δε σημαίνει ότι πρέπει να μειωθεί η ημερήσια πρόσληψη θερμιδων, υπάρχουν πολλές τροφές που επιτρέπονται και μπορείς να τις βάλεις στην ημερήσια διάταξη.
Σήμερα ζυγίστηκα και είδα με έκπληξη μου ότι έχω χάσει μισό κιλό, να σας πω , προτιμώ να σταθεροποιηθώ γιατί νομίζω αυτό βοήθησε που μου ήρθε η περίοδος ξανά, χωρίς χάπια. Είχα μείνει 64 για 2-3 μήνες και νομίζω ότι αυτό συνετέλεσε να έρθει η περίοδος, τέλος πάντων , δεν στεναχωριέμαι κιόλας για το χαμένο μισόκιλο, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι ότι έκανα την τέλεια επέμβαση..
επίσης, ευχαριστιέμαι αραλίκι τελευταία...και από ύπνους, τι να πω, τιμώ τα παντελόνια μου!
Μακ πολύ χαίρομαι που ευχαριστιέσαι τη διατροφή σου διατηρώντας το βάρος σου σταθερό, γιατί και με ένα δύο κιλά πάνω κάτω το βάρος θεωρείται σταθερό και δεν διαταράσσεται και ο κύκλος μας. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με την τέλεια επέμβαση και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται.....Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι, τίμα τα παντελόνια σου και τα μαξιλάρια σου όσο μπορείς χιχιχι.