Μαρία, θέλεις να μας κάνεις ένα haul με το τί πήρες και γέμισες τα ντουλάπια σου;
Printable View
Μαρία, θέλεις να μας κάνεις ένα haul με το τί πήρες και γέμισες τα ντουλάπια σου;
11.9.11
Πρωί
1 ελιοψωμάκι μικρο σαν muffin 3 πόντοι
Ενδιάμεσα
τίποτα 0
Μεσημέρι
Κινέζικο με κοτόπουλο και ρύζι, μαγειρεμένο με ελάχιστο λάδι 8;; πόσο να βάλω;;
πράσινη σαλάτα με ελάχιστη βινεγκρέτ 1
Απόγευμα
τίποτα 0
Βράδυ
3 σουβλάκια καλαμάκια χοιρινό (αγοραστά) 5
1 πίτα σουβλακιού αγοραστή, λαδωμένη 4
1 φρέντο 2
23/25
σωστή;
Γέμισα τα ντουλάπια μου με ότι γεμίζει η κάθε νοικοκυρά (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζια, ζάχαρες, μαρμελάδες...)! Τα light που έχω είναι στα ράφια του ψυγείου (γάλα, γιαούρτι, τυρί κότατζ).
Εύα μια παρατήρηση: να προτιμάς την πίτα του γύρου, αλάδωτη! Είναι πιο νόστιμη και πιο εύπεπτη και με κέρδος σε πόντους. Το λάδι που μπαίνει επάνω της -αν το παρατηρήσεις την ώρα που βουτάνε την πίτα στο λάδι- δείχνει να είναι πάνω από 3 ΚΣ. :shocked2:
ναι, είμασταν έξω σε πάρτυ, έκανα ότιμπορούσα... (τη σκούπισα κρυφά)
Ααα, οκ! Και πάλι μη νομίζεις ότι με το "σκούπισμα" γλυτώνεις κάτι γιατί στην ουσία η πίτα τηγανίζεται επάνω στη πλάκα. Τέλος πάντων, αφού ήσουν σε παρτάκι δεν είχες και πολλές επιλογές! Η ουσία είναι να περάσατε καλά! :wink1:
α οκ, την επόμενη φορά θα φάω τη μισή... πάω τώρα για το μεσημεριανό μου που είναι μελιτζάνες (δε θα πω μπριά γιατί ο όρος υπονοεί τηγάνισμα) σε στρώσεις με τοματούλα και κρεμμύδάκι και ολα μαζί στο φούρνο
τελικά έφαγα μακαρονάκια με μια κγ παρμεζάνα και ένα κομματάκι κασέρι. επειδή τα μακαρόνια ήταν κανονική μερίδα, δεν τρώω τίποτα άλλο. Εφαγα και ένα τοστ το πρωί. εντάξει είμαστε γιατί αυριο είναι μέρα ζυγίσματος
Γεια σας,
τι κανετε?
Σημερα το μενου ειχε
πρωι: tortilla με δυο φετες τυρι, μια κουταλια φιλαδελφεια λαιτ και σαλατα, ενα κεικ καροτου (4+2+1+0+3)
δεκατιανο: 2 μπισκοτα με επικαλυψη γιαουρτιου, 20 γραμμαρια αλμυρα μπισκοτακια (4+2)
μεσημεριανο: σπαγγετι με κεφτεδακια σε σαλτσα (9)
απογευματινο: μια μπανανα, μια φετα γλυκο ψωμι, μια μπαρα δημητριακων (0+2+2)
βραδυνο: 2 μπισκοτα με επικαλυψη γιαουρτιου, 2 παξιμαδακια, γιαουρτι 2% με μελι(4+2+5)
Συνολο 40 ποντους ( 8 παραπανω), σημερα περπατησα παρα πολυ, εκανα 10700 βηματα και o βηματομετρητης εδειξε οτι εκαψα 415 θερμιδες, και κερδισα και 9 propoints!
υπάρχει κάποια σοκολάτα που την προτιμάτε λόγω λιγότερων πόντων;
μέρα ζυγίσματος σήμερα και η ζυγαριά έδειξε -2,1 με αντάμειψε για το +1 της προηγούμενης βδομάδας.
τα μπισκότα με επικάλυψη γιαουρτιού είναι τα McVities YogFruit Digestive ?
Εύα μπράβο για την απώλεια! :thumbup: Από σοκολάτα σκέφτηκες τα μικρά τα λακτάκια ή επίσης τα σοκολοτάκια υγείας; Επίσης μπορείς να πάρεις κανονική σοκολάτα και να την κόψεις σε μπάρες και να τρως όποτε θες. Αρκεί να υπολογίσεις τους πόντους της και θα είσαι οκ!
Προσωπικά έχω αδυναμία σε κάτι σοκολατίνια του lidl που τα'χει σε σακουλάκια (με φουντούκι, με καρύδα, με καραμέλα, με κρέμα). Το κάθε σοκολατίνι έχει 2 πόντους, εκτός της καρύδας που έχει 3. Αυτή τη φορά που πήγαμε στο lidl δεν τα αγόρασα, γιατί ένα δεν μου φτάνει!!! :smilegrin:
Καλησπερα σας. Τη προηγουμενη εβδομαδα δεν εγραψα ποσα εχασα, αλλα θα γραψω σημερα, που ειναι και μερα ζυγισματος. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, αλλα κι αυτα καλα ειναι. -400γρ. σε δυο εβδομαδες.
Σνιφ σνιφ σνιφ......... :barfy:
Ηθελα κατι καλυτερο, αλλα δεν πειραζει, συνεχιζω δυναμικα.
Μην απογοητεύεσαι Βασιλική! Μια χαρά είναι και τα 400γρ.. Πες πως έφυγε από επάνω σου 1,5 πακετάκι βιτάμ! Καθόλου άσχημα! ;)
Βασιλική για σκεψου ότι εγω είδα +1 την προηγούμενη βδομάδα και αυτή τη βδομάδα ανταμείφθηκα :) μην απογοητεύεσαι, να σκέφτεσαι ότι κάνεις ό,τι καλύτερο.
Μαρία τα σοκολατάκια υγείας είναι 1;