Originally posted by marimari
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by Eve
Η ζούμπα!!! Είναι έρωτας!!! Σήμερα μάθαμε το rabiosa της Shakira!!! Δυστυχώς όμως είναι μόνο μια ώρα την εβδομάδα,οπότε συμβιβαζόμαστε κ με τα υπόλοιπα.. Εντάξει, ας μην είμαι αχαριστη! Και οι πιλατες καλές είναι, πιανομαι στους κοιλιακούς να φανταστείς... Btw βαλε μου στον στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές!!!
Μάλιστα!!!! Σήμερα είσαι η δεύτερη ενθουσιασμένη με τη zumba στο forum, και η marimari έλεγε πόσο πολύ της άρεσε το πρωϊ!
Καλά με αυτό το τραγούδι πως να μη βγαίνει super ενέργεια, είναι τέλειο !!!! Με βάλατε σε σκέψεις να το δοκιμάσω αλλά κολλάω γιατί δεν έχω και πολύ χάρη στην κίνηση για να το πω ευγενικά!
Τον στόχο θα τον γράψω!
Ποιος κοιταει κοριτσακι μου τον συνχρονισμο;;;
Εγω οταν κουραζομουν και δεν προλαβαινα να μαθω την επομενη κινηση που εδειχνε η γυμνάστρια εκανα απλώς στατικο χοροπηδητό ετσι για να μην χασω την επαφη ή χόρευα σαν ναμουν σε ντισκο στο γρήγορο.
Ηταν διπλα μου και ενας αντρας που ειχε πολύ γελιο και οταν πηγαιναμε οοοολοι αριστερα αυτος βρισκοταν δεξια...
Του ειπε η γυμναστρια να κανει οτι θελει αρκει να κουνιεται και οτι πιασει απο τις ασκησεις.Βασικα αποτι καταλαβα ειναι μια χορογραφια που εχουν κανει ανα τραγουδι και την επαναλαμβανουν .Τεεεεελειοοοοοοο!!!!!!!!!!!Γιο υχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!
Στο τελος πιαστηκαμε και χορεψαμε Ικαριοτικο γρηγορο....Γιουχουυυυυυυυυυ υυυυυυυυυ!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΓΚΟ ΑΥΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! !!!!!!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ εκτόνωση!!!!!!!!!!!